Katalogs

LISUN INSTRUMENTS LIMITED

LISUN INSTRUMENTS LIMITED

LISUN INSTRUMENTS LIMITED

05.12.2023 01:05

EMI uztvērēja sistēma

Atbildēt uz sludinājumu

Produkta apraksts

EMI-9KB:


EMI uztvērēja sistēma EMI (elektromagnētisko traucējumu) starojuma vadītspējas vai vadāmās emisijas testēšanai. EMI-9KB EMI uztvērējs ir izgatavots, izmantojot pilnu slēgšanas struktūru un spēcīgu elektrovadošo materiālu, kam ir augsta ekranēšanas spēja. Pateicoties jaunajai EMI testēšanas sistēmas tehnoloģijai, tā atrisina instrumentu pašiedarbības problēmu. Testa rezultāti atbilst starptautiskā formāta testa ziņojumam. EMI testēšanas sistēma EMI-9KB pilnībā atbilst CISPR15:2018, CISPR16-1, GB17743, FCC, EN55015 un EN55022.

Sistēmas konfigurācijas:
- EMI-9KC testēšanas sistēmā ietilpst: EMI-9KC EMI uztvērējs ar iebūvētu atenuatoru (9K-1GHz), LISN-A mākslīgā tīkla barošanas avots (16A ar RS-232 saziņu), CDNE-M316 savienošanas/atdalīšanas tīkls emisijai, 3 gab. izolācijas transformatori un kabeļi.
- EMI-9KB testēšanas sistēmā ietilpst: EMI-9KB EMI uztvērējs (9K-300MHz), LISN-A mākslīgā tīkla jauda (5A), CDNE-M316 savienošanas/atdalīšanas tīkls emisijai, 3 gab. izolācijas transformatoru, vājinātājs un kabeļi.
- EMI-9KA testēšanas sistēmā ietilpst: EMI-9KA EMI uztvērējs (9K-30MHz), LISN-A mākslīgā tīkla jauda (5A), 3 gab. izolācijas transformatori, atenuators un kabeļi.

Papildinstrumenti darbam ar EMI-9KC, EMI-9KB un EMI-9KA EMI uztvērējiem:
- LISUN LSP-500VARC/LSP-1KVARC Pure Sine Wave AC Power Source for EUT
- LISUN SDR-2000B Magnētiskās ekranēšanas skapis EMI uztvērēju sistēmai
-lISUN VVLA-30M Trīs cilpu antena 9k-30 MHz starojuma testēšanai
- LISUN AB-CLP Absorbējošais skava mājas lietojumprogrammu un motoru instrumentu testēšanai

Specifikācija:
- Atklāšanas frekvenču diapazons: 9 kHz ~ 1 GHz (EMI-9KC), 9 kHz ~ 300 MHz (EMI-9KB), 9 kHz ~ 30 MHz (EMI-9KA)
- Frekvences stabilitāte: 1×10^-6
- Frekvences izšķirtspēja: (9kHz~150kHz) 30Hz; (150kHz~30MHz) 1kHz
- Testa pielaide: ±2 dB
- Mērīšanas un noteikšanas metode: PK, QP un AV
- Mērījumu diapazons no 20dBμV līdz 140dBμV
- Frekvences skenēšanas soļa garums: 20Hz~2MHz
- Pārsvīšanas joslas platums: 200Hz; 9kHz; 120kHz
- Savienojums ar datoru, izmantojot USB kabeli, un programmatūra var darboties Win7, Win8 un Win10, Win11

Kas ir EMI uztvērējs?
Elektromagnētiskie traucējumi (EMI uztvērējs) ir elektroniskais troksnis, kas traucē kabeļu signāliem un samazina signāla integritāti. EMI uztvērēju parasti rada elektromagnētiskā starojuma avoti, piemēram, motori un mašīnas. EMI uztvērējam (elektromagnētiskajiem traucējumiem) ir divi veidi: vadāmie traucējumi un izstarotie traucējumi. Vadāmie traucējumi attiecas uz viena elektriskā tīkla signālu sasaisti (interferenci) ar citu elektrisko tīklu caur vadošu vidi. Izstarotie traucējumi attiecas uz traucējumu avota sava signāla savienošanu (traucēšanu) ar citu elektrisko tīklu caur telpu.

Kā pārbaudīt EMI traucējumus?
Elektromagnētiskie traucējumi, kas pasliktina elektroiekārtas vai elektroniskās ierīces darbību, darbojas nepareizi vai nedarbojas. To var iedalīt vadāmu traucējumu testā un izstarotu traucējumu testā. LISUN EMI-9KB ir automātiska EMI uztvērēja sistēma EMI (elektromagnētisko traucējumu) starojuma vadīšanas vai vadāmās emisijas testēšanai. Tā var veikt gan vadāmo traucējumu testu, gan izstarojamo traucējumu testu.

Kāda ir atšķirība starp EMI un EMS?
EMC (Electro Magnetic Compatibility) burtiski tulkojumā nozīmē "elektromagnētiskā savietojamība". EMI (elektromagnētiskie traucējumi) "Elektromagnētiskos traucējumus" var saprast kā uzbrukuma veidu. Ir divu veidu EMI - vadāmie traucējumi un izstarotie traucējumi. EMS (Electro Magnetic Susceptibility) burtiski tulkojams kā "elektromagnētiskā jutība", ko varam saprast kā aizsardzības tipu, kas nozīmē elektromagnētiskās enerģijas radīto darbības pasliktināšanās vieglumu.

Atzīmēts: Saskaņā ar jaunāko CISPR15:2018 standartu CDN vietā jāizmanto CDNE-M316 (Coupling/Decoupling Network for Emission). CDNE-M316, kas darbojas ar EMI uztvērēja sistēmu, ir līdzvērtīgs, lai pārbaudītu elektromagnētiskos traucējumus, ko izstaro elektriskās apgaismes ierīces ar frekvenci no 30M-300mHz


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
SHANGHAI

Vieta
SHANGHAI