Katalogs

Oglekļa tīrīšanas lupatiņa

19.07.2023 00:00

Oglekļa tīrīšanas lupatiņa

Atbildēt uz sludinājumu

Oglekļa mikrošķiedras lupatiņas no Power Clean

Mūsu augstākās kvalitātes oglekļa mikrošķiedras lupatiņas ir izstrādātas tā, lai nodrošinātu maksimālu tīrīšanas jaudu pat vissmagāko mājsaimniecības netīrumu tīrīšanai. Pateicoties unikālam oglekļa un mikrošķiedras materiālu maisījumam, šīs lupatiņas ir izstrādātas tā, lai aizturētu netīrumus, gružus, izlijušos šķidrumu un netīrumus, padarot tās par ideālu izvēli ikdienas tīrīšanas darbiem.

Viena no izcilākajām mūsu oglekļa mikrošķiedras lupatiņu īpašībām ir to ārkārtīgā izturība un ilgmūžība. Izgatavotas, lai kalpotu ilgi, mūsu lupatiņas var mazgāt un atkārtoti izmantot simtiem reižu, padarot tās par videi draudzīgu un ekonomiski izdevīgu izvēli jebkurai mājsaimniecībai. Turklāt mūsu lupatiņas ir pieejamas vairumtirdzniecībā, padarot tās par lielisku izvēli uzņēmumiem un komerciālajiem uzkopšanas dienestiem.


Mūsu oglekļa mikrošķiedras lupatiņas ar nozarē labāko 350 g/m² svaru ir visblīvākās un visabsorbētākās tirgū. To izmēri ir 16 "x16", tāpēc tās ir ideāli piemērotas dažādiem tīrīšanas darbiem, sākot no letes un ierīču noslaucīšanas līdz putekļu notīrīšanai un hromētu ķermeņu un izlietņu pulēšanai. Pateicoties to izcilajai tīrīšanas spējai un spējai aizturēt līdz pat 99 % baktēriju, šīs drāniņas ir nepieciešamas ikvienā mājoklī vai uzņēmumā.

Power Clean mēs ticam, ka mūsu klientiem jānodrošina augstākās kvalitātes produkti par pieņemamu cenu. Mūsu oglekļa mikrošķiedras lupatiņas ir par konkurētspējīgu cenu un piedāvā izcilu vērtību, ņemot vērā to izcilo veiktspēju. Neatkarīgi no tā, vai meklējat uzticamu tīrīšanas risinājumu savai mājai, vai esat komerciāls uzkopšanas dienests, kam nepieciešams izcils produkts, mūsu oglekļa mikrošķiedras drānas ir lieliska izvēle.


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
jiangsu

Vieta
suzhou