Katalogs

Wintech Tooling Co., Ltd

Wintech Tooling Co., Ltd

Wintech Tooling Co., Ltd

26.07.2023 09:45

Ķīna Rapid Injection Molding Company

Atbildēt uz sludinājumu

Ātrā iesmidzināšanas liešana, ko dēvē arī par ātru instrumentu izgatavošanu vai ātru prototipēšanu, ir ražošanas process, ko izmanto, lai ātri izgatavotu neliela apjoma plastmasas detaļas. Tā ir tradicionālās iesmidzināšanas formēšanas paveids, kas ir plaši izmantots ražošanas paņēmiens liela apjoma plastmasas detaļu ražošanai.



Galvenā ātrās iesmidzināšanas formēšanas priekšrocība ir tās spēja paātrināt maza apjoma detaļu ražošanas ciklu. Tā ietver alumīnija vai mīksta tērauda veidņu izmantošanu izturīgāku un dārgāku tērauda veidņu vietā, ko izmanto tradicionālajā iesmidzināšanas formēšanā. Šādas veidnes var izgatavot daudz ātrāk un ar zemākām izmaksām, padarot ātru iesmidzināšanas formēšanu par dzīvotspējīgu risinājumu prototipu izgatavošanai un nelielām sērijām.



Process parasti ietver šādus posmus:

Dizains un prototipu izgatavošana: Detaļas dizains tiek izveidots, izmantojot datorizētās projektēšanas (CAD) programmatūru. Pirms ražošanas var izveidot detaļas prototipu, izmantojot tādus paņēmienus kā 3D drukāšana, lai pārbaudītu dizainu.



Veidņu ražošana: Veidne tiek izgatavota, izmantojot alumīniju vai mīksto tēraudu, ko var apstrādāt vai 3D drukāšanu. Šis posms parasti ir ātrāks un rentablāks salīdzinājumā ar tērauda veidņu ražošanu, ko izmanto tradicionālajā iesmidzināšanas formēšanā.



Iesmidzināšanas formēšana: Veidne tiek uzstādīta iesmidzināšanas formēšanas iekārtā, un izkausēts plastmasas materiāls ar augstu spiedienu tiek iesmidzināts formas dobumā. Materiāls ātri sacietē un iegūst veidnes formu.



Detaļas izņemšana un apdare: kad plastmasa ir sacietējusi, veidni atver un detaļu izņem. Jebkurš liekais materiāls vai nepilnības tiek nogrieztas vai nogludinātas, lai panāktu vēlamo galīgo izskatu.



Ātrās iesmidzināšanas formēšanas pakalpojumiem ir vairākas priekšrocības salīdzinājumā ar tradicionālajām iesmidzināšanas metodēm.


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Reģions
china