Katalogs

Augstas precizitātes Winner 2000ZD mitrais lāzera daļiņu izmēru analizators ar trīs bloku testēšanas tehnoloģiju

27.08.2023 00:00

Augstas precizitātes Winner 2000ZD mitrais lāzera daļiņu izmēru analizators ar trīs bloku testēšanas tehnoloģiju

Atbildēt uz sludinājumu

Produkta apraksts

Winner2000ZD/Winner2000ZDE inteliģentais lāzera daļiņu izmēra analizators, veic automātisko testu, automātisko pielīdzināšanu, automātisko ūdens padevi, automātisko drenāžu, automātisko burbuļu noņemšanu, automātisko ultraskaņas dispersiju, automātisko tīrīšanu u.c., kas patiešām darbojas ar vienu taustiņu. Tas ir aprīkots ar iebūvētu paraugu ņemšanas sistēmu, kas efektīvi novērš lielu daļiņu nogulsnēšanās problēmas cirkulācijas līnijā un nodrošina augstu precizitāti. Tā izmanto visaptverošu lāzera difrakcijas daļiņu izmēra mērīšanas principu ar augstas jutības gredzenveida fotoelektrisko detektoru, kas ievērojami uzlabo testa precizitāti, oriģināli izstrādātu neierobežotas brīvas regulēšanas programmatūras tehnoloģiju, patiesu daļiņu izmēru sadalījuma atspoguļojumu, lai nodrošinātu testa rezultātu patiesumu un precizitāti. Tāpēc īpaši piemērots izmantošanai uzņēmumu, koledžu un universitāšu laboratorijās un pētniecības institūtos.

Galvenās iezīmes


1, Uzlabota optiskā ceļa konstrukcija:
Patentēta saplūstošās gaismas Furjē transformācijas metode atbrīvo izkliedēto gaismu lielos izkliedes leņķos no Furjē objektīva apertūras ierobežojumiem. Fokusa attālums ir samazināts, lai uzlabotu instrumenta izšķirtspēju, un gredzenveida daudzelementu silīcija fotodiods nodrošina, ka tiek uztverti visi gaismas signāli no daļiņām, tādējādi ievērojami uzlabojot izšķirtspēju.

2,Iebūvēta automātiskā slapjās dispersijas ierīce:
. Mēs esam rūpīgi saskaņojuši maisītāju, ultraskaņas dispersijas ierīci un paraugu cirkulācijas caurulītes un iebūvējuši tās instrumentā. Šāda integrēta konstrukcija efektīvi novērš neviendabīgu dispersiju un lielu daļiņu sedimentāciju, kas novērojama konstrukcijās, kurās šie disperģēšanas bloki ir atdalīti no instrumentiem, un tāpēc paraugu cirkulācijas caurules ir pārāk garas.

3, Neierobežotas saskaņošanas metodes:
Daļiņu analīzes programmatūra izmanto unikālu neierobežotu datu saskaņošanas tehniku, ko esam izstrādājuši, lai iegūtu datus par reālo daļiņu izmēru sadalījumu, kas ir īpaši svarīgi pētniekiem.

4,Mikrodaļiņu kamera (pēc izvēles):
Paraugu kameras ietilpība ir tikai 10 ml. Tas palīdz, mērot dārgus/vērtīgus paraugus vai paraugus, kurus ir grūti izkliedēt vidē.

5,Uzlabota mērījumu kontrole: (inteliģentā SOP darbība)
Lietotājs var viegli veikt visas mērījumu operācijas datorā un īsā laikā iegūt ideālus rezultātus.

6,Uzlabota mērījumu kontrole: (inteliģentā SOP darbība) Lietotājam draudzīga darbība:
Manuālais režīms un automātiskais režīms, brīvi izvēloties, mērījumiem atbilstoši parauga īpašībām. Noteiktos apstākļos (piemēram, ja paraugam ir nezināmas īpašības vai īpašas mērīšanas prasības) lietotājs vispirms var veikt testa mērījumus manuālajā režīmā un pēc tam, kad ir ieguvis priekšstatu par parauga īpašībām un mērīšanas nosacījumiem, veikt mērījumus automātiskajā režīmā.

7. Izvēle un iestatīšana,Pilnībā automātiska gaismas ceļa izlīdzināšana:
Precīzs četru fāžu hibrīda soļu motors automātiski izlīdzina staru kūļa ceļu un jebkurā laikā to var pielāgot ar precizitāti līdz 0,1 um. Tas atbrīvo lietotāju no staru kūļa virziena manuālas regulēšanas un uzlabo mērījumu rezultātu precizitāti un stabilitāti.

8. Sarkanās gaismas izlīdzināšanas funkcija,Ātri mērījumi:
iestatīts " automātiskais" režīms, visas darbības procedūras tiek veiktas automātiski, automātiska ūdens padeve, automātiska ultraskaņas paraugu ņemšana, maisīšana, cirkulācija, fona pārbaude, parauga pārbaude, analīze, iztukšošana un tīrīšana, kas ievērojami samazina mērījumu laiku, viss process aizņem tikai 2 minūtes.

9,Datu analīze:
Kļūdas datos tiek noraidītas un mērījumu rezultāti tiek apstrādāti automātiski. Nav nepieciešama manuāla datu apstrāde, un rezultāti ir standartizētāki.

Specifikācija

Modeļa nosaukums: Winner2000ZDE Winner2000ZD
Standarts: ISO13320-1:1999, GB/T19077.1-2008, Q/JWN001-2009
Princips: MIE izkliedes princips
Mērījumu diapazons:
0,1 μm-300 μm
0,1-40 μm/0,6-120 μm/1-300 μm


Kanālu skaits:
78 gab.
76*3 gab.
Precizitātes kļūda:
<0,5 % (valsts standarta paraugs D50 )
Atkārtojamības kļūda:
<0,5 % (valsts standarta paraugs D50 )
Gaismas avots:
Lieljaudas He-Ne lāzers (λ= 632.8 nm, P>2MW)
Kalpošanas laiks>25000 stundu

Dispersija
Metode
Ultraskaņas
Frekvence: 40KHz Jauda: 35W, laiks: ≥1S
Maisīšana
Rotācijas ātrums: 0-3000RPM (regulējams)
Cirkulācija
Nominālā plūsma: 8L/min Nominālā jauda: 10W
Paraugu baseins
Tilpums: 350mL
Mikro-
Paraugu baseins
Tilpums: 10ml (pieejams)
Darbības režīms
Pilnībā automātiska un manuāla vadība, brīvi izvēloties.
Izvades parametri
D10,D50,D90,D100,D100,S/V Atsauces parametri
Optiskās kalibrēšanas sistēma
Pilnībā automātiska
Testa ātrums
<2min katrā reizē
Tilpums
L88cm×W39cm×H46cm
Neto svars
41Kg

Pielietojums

Winner2000 plaši izmanto cementa, keramikas, medicīnas, dopa, krāsu, polsterējuma, ķīmisko produktu, katalizatora, kalšanas, putekļu, piedevu, pesticīdu, sprāgstvielu, grafīta, gaismjutīgu materiālu, degvielas, metāla un nemetāla pulvera, kalcija karbonāta, kaolīna un citu pulvermateriālu pārbaudei.

Kvalitātes nodrošināšana

1. Stingra ISO9001-2000 kvalitātes vadības sistēmas ievērošana.2. Stingra kontrole no materiālu iegādes līdz procesa pārbaudei un galīgajam daļiņu izmēru sadalījuma testam.3. Stingra kontrole no materiālu iegādes līdz procesa pārbaudeikvalitātes kontroles departaments veic kvalitātes kontroles noteikumus.
4. Pirms pārdošanas tiek montētas tikai kvalificētas sastāvdaļas un viss lāzera daļiņu izmēru analizators ir pilnībā pārbaudīts.
5.Pirms nosūtīšanas lāzera daļiņu izmēru analizatoru testē kratīšanas testos.





Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
山东省

Vieta
济南市