Katalogs

Mitrs augstas precizitātes lāzera daļiņu izmēru analizators

22.08.2023 00:00

Mitrs augstas precizitātes lāzera daļiņu izmēru analizators

Atbildēt uz sludinājumu

Uzvarētājs 2000ZD ar trīs bloku testēšanas tehnoloģiju >= 1 komplekts

Produkta apraksts


Winner2000ZD/Winner2000ZDE inteliģentais lāzera daļiņu izmēra analizators, veic automātisko testu, automātisko pielīdzināšanu, automātisko ūdens padevi, automātisko drenāžu, automātisko burbuļu noņemšanu, automātisko ultraskaņas dispersiju, automātisko tīrīšanu u. c., kas patiešām darbojas ar vienu taustiņu. Tas izmanto pilnībā iebūvētu paraugu ņemšanas sistēmu, kas efektīvi novērš lielu daļiņu nogulsnēšanās problēmas cirkulācijas cauruļvadā un nodrošina labu precizitāti. Tā izmanto visaptverošu lāzera difrakcijas daļiņu izmēra mērīšanas principu ar ļoti jutīgu gredzenveida fotoelektrisko detektoru, kas ievērojami uzlabo testa precizitāti, oriģināli izstrādāta neierobežota brīvā montāžas programmatūras tehnoloģija, patiess daļiņu izmēra sadalījuma atspoguļojums, lai nodrošinātu testa rezultātu patiesumu un precizitāti. Tāpēc īpaši piemērots uzņēmumu, koledžu, universitāšu un pētniecības institūtu laboratorijām.
.

Galvenās funkcijas

1, Uzlabots optiskā ceļa dizains:
Patentēta saplūstošās gaismas Furjē transformācijas metode atbrīvo izkliedēto gaismu lielos izkliedes leņķos no Furjē objektīva apertūras ierobežojuma. Fokusa attālums ir samazināts, lai uzlabotu instrumenta izšķirtspēju, un daudzelementu silīcija fotodiodes gredzena forma nodrošina visu daļiņu gaismas signālu savākšanu, ievērojami uzlabojot izšķirtspēju.

2, Iebūvēta automātiskā mitrā dispersijas ierīce:
Mēs rūpīgi saskaņojām maisīšanas iekārtu, ultraskaņas disperģēšanas ierīci un parauga cirkulācijas caurules un nostiprinājām tās instrumenta iekšpusē. Šāda iebūvēta konstrukcija efektīvi novērš lielu daļiņu nehomogēnu dispersiju un sedimentāciju, ko var novērot konstrukcijās, kurās šīs disperģēšanas vienības ir atdalītas no instrumentiem, kur parauga cirkulācijas caurules tādēļ ir pārāk garas, Paraugs tiks pietiekami disperģēts.

3, Neierobežotas montāžas metodes:
Daļiņu analīzes programmatūra izmanto unikālu neierobežotu datu montāžas tehniku, ko mēs izstrādājām, lai iegūtu reāla daļiņu izmēru sadalījuma datus, tas ir īpaši svarīgi pētniekiem.

4,Mikro paraugu kamera (pēc izvēles):
Paraugu kameras tilpums ir tikai 10 ml. Tas palīdz mērīt dārgus/vērtīgus paraugus vai paraugus, kurus grūti izkliedēt vidē.

5,Mūsdienīga mērījumu kontrole: (Intelligent SOP Operation)
Lietotāji var veikt visas mērīšanas procedūras, vienkārši darbojoties ar datoru, un iegūt ideālus rezultātus ļoti īsā laikā.

6,Lietotājam draudzīga darbība:
manuālo režīmu un automātisko režīmu var brīvi izvēlēties, lai mērītu atbilstoši parauga īpašībām. Dažos apstākļos (piemēram, paraugam ir nezināmas īpašības vai mērījumiem ir īpašas prasības) lietotāji vispirms var veikt testa mērījumus manuālajā režīmā un pēc tam, kad ir priekšstats par parauga īpašībām un mērījumu nosacījumiem, veikt mērījumus automātiskajā režīmā.

7, Pilnībā automātiska gaismas ceļa izlīdzināšana:
Tas atbrīvo lietotājus no manuālas optiskā ceļa regulēšanas un uzlabo mērījumu rezultātu precizitāti un stabilitāti.

8. Mērījumu rezultātu precizitāte un stabilitāte ir līdz 0,1um,Ātri mērījumi:
iestatīts " automātiskais" režīms, visas darbības procedūras tiek veiktas automātiski, automātiska ūdens padeve, automātiska ultraskaņas parauga padeve, maisīšana, cirkulācija, fona pārbaude, parauga pārbaude, analīze, iztukšošana un tīrīšana, kas ievērojami samazina mērījumu laiku, pilns process aizņem tikai 2 minūtes.

9, Datu analīze:
Datu kļūdas tiek noraidītas, un mērījumu rezultāti tiek automātiski apstrādāti. Manuāla datu apstrāde nav nepieciešama, un rezultāti ir standartizētāki.
.

Pieteikums

Winner2000 plaši izmanto cementa, keramikas, medicīnas, dopa, krāsu, polsterējuma, ķīmisko produktu, katalizatora, braižu, putekļu, piedevu, pesticīdu, sprāgstvielu, grafīta, gaismjutīgu materiālu, degvielas, metālu un nemetālu pulvera, kalcija karbonāta, kaolīna un citu pulverveida materiālu mērīšanai.

Kvalitātes nodrošināšana

1. Stingra atbilstība ISO9001-2000 kvalitātes vadības sistēmai.2. Stingra kontrole, sākot no materiālu iegādes, procesa pārbaudes līdz galīgajam daļiņu izmēru sadalījuma testam.3. Kvalitātes kontroles nodaļa, kas izpilda kvalitātes kontroles noteikumus.
4. Tikai kvalificēti komponenti tiks montēti, un pirms pārdošanas pilnībā jāpārbauda kopējais lāzera daļiņu izmēru analizators.
5.Pirms piegādes lāzera daļiņu izmēra analizators tiks apstrādāts, lai novērstu kratīšanas testu.

Pēcpārdošanas serviss

1. Tiks piedāvāts darbības demo video CD.

2. Piedāvā bezmaksas apmācības pakalpojumu.
3. Kvalitātes nodrošināšanas termiņš ir 1 gads kopš maksājuma pabeigšanas, tehnoloģiskais atbalsts tiks nodrošināts mūža garumā. Un pēc tam mēs
iekasēsim izmaksas, ja nodrošināsim remonta piederumus.
4. Tehniskā apkope aprīkojuma bojājumu gadījumā, kas radušies nepareizas lietošanas dēļ (tiks iekasētas attiecīgas izmaksas).
5. Mēs piedāvājam komponentus ar izdevīgu cenu un ilgstošu apkopi.

FAQ

Iegādājoties lāzera daļiņu izmēra analizatoru, jāzina punkti:

(1) Kādus materiālus nepieciešams testēt?
Ja suspensija/emulsija, jāizvēlas šķidras dispersijas daļiņu izmēra analizators, un daži materiāli reaģē arī ar ūdeni, tāpēc nepieciešams arī šķidras dispersijas daļiņu izmēra analizators. Parasti cementam, metāla pulveriem un farmaceitiskiem materiāliem nepieciešams sausās dispersijas modeļa daļiņu izmēru analizators.

(2) Kāds izmēru diapazons ir jātestē?
Līdz šim, pamatojoties uz MIE izkliedi, lāzera daļiņu izmēru analizators var pārbaudīt daļiņu izmēru diapazonu 0,01um-2000um.
Ja materiālu diapazons nav tik plašs, piemēram, 10um-20um, tad, izvēloties mazāku daļiņu izmēru diapazonu, precīzāk būs izvēlēties tuvāku diapazona modeli, nav nepieciešams iegādāties liela diapazona modeli.


(3) Kāda ir dispersijas vide?
Šķidrajiem modeļiem kā dispersijas vide parasti ir nepieciešams ūdens, etanols vai organiskie šķīdinātāji, lai paraugs labi disperģētos un cirkulētu lāzera daļiņu analizatorā. Sausajiem dispersijas modeļiem kā dispersijas vidi izmanto tikai saspiestu gaisu. Tirgū sausais lāzera daļiņu smidzinātājs maksā dārgāk nekā šķidras dispersijas modelis, tāpēc, ja varat labi testēt, šķidrais modelis ir labāks.

Ja jums rodas papildu jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs nodrošināsim jums piemērotāko lāzera daļiņu smidzinātāju!

Pasūtījuma izpildes laiks:
Daudzums (komplekti) 1 - 2 > 2
Pasūtījuma izpildes laiks (dienas) 5 Pēc vienošanās
Pielāgošana:
Pielāgots logotips (Min. pasūtījums 1 komplekts)
Pielāgots iepakojums (Min. pasūtījums 1 komplekts)
Grafiskais pielāgojums (Min. pasūtījuma 1 komplekts)
Mazāk
Pirkuma detaļas
Aizsardzība ar

Piegāde:

Sazinieties ar piegādātāju
lai vienotos par piegādes detaļām

Maksājumi:---
Izbaudiet šifrētus un drošus maksājumus Sīkāka informācija

Atgriešana un atmaksa

Neizpildītu, trūkstošu vai citu produktu gadījumā Sīkāka informācija

Piegādes iespējas
Piegādes iespējas
500 komplekti/komplekti mēnesī
Iepakojums un piegāde
Iepakojuma detaļas
Lāzera daļiņu izmēru analizatora iepakojums ir saplākšņa kaste.
Osta
Qingdao/Hongkonga
Attēlu piemērs:
package-img
Izpildes laiks:
Daudzums (komplekti) 1 - 2 >2
Izpildes laiks (dienas) 5 Tiks saskaņots


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
Provinz Shandong

Vieta
Ji'nan

Papildu informācija