Katalogs

Katalizatori, kuru pamatā ir MIE izkliedes princips

12.04.2024 16:05

Katalizatori, kuru pamatā ir MIE izkliedes princips

Atbildēt uz sludinājumu

Piedevu daļiņu izmēru sadalījums ar lāzeru Uzvarētājs 2005

Produkta apraksts

Winner2005A/B inteliģentais pilnībā automātiskais lāzera difrakcijas daļiņu izmēru analizators ar MIE izkliedes teoriju, lai precīzi pārbaudītu daļiņu izmēru sadalījumu no 0,01/0,1 μm līdz 1000 μm. Tas izmanto duālu lāzera staru kūli un iebūvētu parauga sagatavošanas sistēmu, inteliģentu darbību, ļoti vienkāršu lietošanu inženierim, piedāvā precīzus un uzticamus datus, iebūvētu sānu platleņķa detektoru, kas nodrošina 0,01 mikronu daļiņu izkliedes leņķu iegūšanu.

Galvenās iezīmes

(1) Gaismas ceļš: Pieņemt konverģējošu gaismas Furjē transformācijas gaismas ceļu, mērījumu diapazons paplašināts no 0,01 μm-1000 μm.

(2) Inteliģentais pilnīgas automātiskās darbības režīms realizē vienas atslēgas testu, automātiski piegādā ūdeni, ultraskaņas dispersiju, cirkulē un iztukšo ūdeni, tādējādi ne tikai samazinot darba slodzi, bet arī iegūstot labāku atkārtojamību pēc cilvēka faktoru kļūdu novēršanas.

(3) Automātiskā optiskā ceļa izlīdzināšanas sistēma,
Četru hibrīda soļu motora precizitāte optisko komponentu automātiskajā sistēmā, mikro precizitāte 0.01μm, gaismas ceļa instruments vienmēr ir vislabākajā stāvoklī, lai novērstu manuāli uz gaismas ceļa un nepatikšanas un grūtības, bet arī uzlabotu testa rezultātu precizitāti un stabilitāti.
(4) Pilnībā iebūvēta parauga dispersijas sistēma,
Automātiskā slapjā dispersijas sistēma, SOP realizē vienu galveno darbību.
tas nodrošina daļiņu vienmērīgu dispersiju un sadalījumu, novērš daudzas sliktas parādības, piemēram, nevienmērīgu daļiņu sadalījumu, lielu daļiņu nogulsnēšanos garās ārējās dispersijas sistēmas caurules dēļ, tas garantē testa rezultātu reprezentativitāti.

(5) Analīzes programmatūra: izmanto neierobežotu brīvas pielāgošanas patentētu tehnoloģiju, lai daļiņu analīzi neierobežotu nekādas funkcijas, patiesi atspoguļo daļiņu izmēru sadalījumu.

(6) Augstas jutības fotodetektors, kas savāc visus daļiņu izkliedes signālus, nodrošina labu precizitāti.

(7)Izejas parametri: (D50, D03, D06, D10, D16, D25, D75, D84, D90, D90, D97, D98, iestatiet jebkuru vērtību, S/V, D[3,2], D[4,3])

Kvalitātes nodrošināšana

1. Stingri atbilst ISO9001-2000 kvalitātes vadības sistēmai.2. Stingra kontrole, sākot no materiālu iegādes, procesa pārbaudes līdz galīgajam daļiņu izmēru sadalījuma testam.

3. Kvalitātes kontroles departaments izpilda kvalitātes kontroles noteikumus.
4. Tikai kvalificēti komponenti tiks montēti un kopējais lāzera daļiņu izmēra analizators pirms pārdošanas ir pilnībā jāpārbauda.
5.Pirms piegādes lāzera daļiņu izmēra analizators tiks apstrādāts, lai novērstu kratīšanas testu.

Pēcpārdošanas serviss
1. Tiks piedāvāts darbības demo video CD. 2. Piedāvā bezmaksas apmācības pakalpojumu.
3. Kvalitātes nodrošināšanas termiņš ir 1 gads kopš maksājuma pabeigšanas, tehnoloģiskais atbalsts tiks nodrošināts mūža garumā. Un pēc tam mēs iekasēsim izmaksas, ja nodrošināsim remonta piederumus.
4. Tehniskā apkope aprīkojuma bojājumu gadījumā, kas radušies nepareizas lietošanas dēļ (tiks iekasētas attiecīgas izmaksas).
5. Mēs piedāvājam komponentus ar izdevīgu cenu un ilgstošu apkopi.

Iepakojums un piegāde

Uzvarētāja daļiņu testēšanas iekārtas ir koka kastes iepakojums.

Mēs nosūtītu iekārtu ar DHL, FeDex, China express, pa jūru un pa gaisu.

FAQ

iegādāties lāzera daļiņu izmēra analizatoru nepieciešams zināt punktus:

(1) Kādus materiālus nepieciešams testēt?
Ja ir suspensija/emulsija, jāizvēlas šķidras dispersijas daļiņu izmēra analizators, un daži materiāli reaģē arī ar ūdeni, tāpēc nepieciešams arī šķidras dispersijas daļiņu izmēra analizators. Parasti cementam, metāla pulveriem un farmaceitiskiem materiāliem nepieciešams sausās dispersijas modeļa daļiņu izmēra analizators.


(2) ) Kāds izmēru diapazons ir jāpārbauda?
Līdz šim, pamatojoties uz MIE izkliedi, lāzera daļiņu izmēru analizators var pārbaudīt daļiņu izmēru diapazonu 0,01um-2000um.
Ja materiālu diapazons nav tik plašs, piemēram, 10um-20um, daļiņu izmēru sadalījumam ir mazāks diapazons, precīzāk būs izvēlēties tuvāka diapazona modeli, nav nepieciešams iegādāties liela diapazona modeli.


(3)) Kas ir dispersijas nesējs?
Lai paraugs varētu labi izkliedēties un cirkulēt lāzera daļiņu izmēra analizatorā, parasti kā dispersijas nesēju izmanto ūdeni, alocholu vai organisko šķīdinātāju.Sausās dispersijas modelim kā dispersijas nesēju izmanto saspiestu gaisu.Pašreizējā tirgū sausās lāzera daļiņu izmēra analizatora izmaksas ir augstākas nekā šķidrās dispersijas modeļiem, tāpēc, ja var labi testēt, šķidrās dispersijas modelis ir labāks.

Ja jums rodas vēl citi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs jums piedāvājam piemērotāko lāzera daļiņu izmēra analizatoru!

Modeļa numurs Winner 2005A Winner 2005B
Izpildes laiks:
Daudzums (komplekti) 1 - 2 > 2
Izpildes laiks (dienas) 5 Pēc vienošanās
Pielāgošana:
Pielāgots logotips (min. pasūtījums 1 komplekts)
Pielāgots iepakojums (min. pasūtījuma 1 komplekts)

Iepirkuma detaļas
Aizsardzība ar

Piegāde:

Sazinieties ar piegādātāju
Lai vienotos par piegādes detaļām

Maksājumi:---
Izbaudiet šifrētus un drošus maksājumus Sīkāka informācija

Atgriešana un atmaksa

Neizpildītu, trūkstošu vai citu produktu gadījumā Sīkāka informācija

Pasūtījuma izpildes laiks:
Daudzums(komplekti) 1 - 2 >2
Pasūtījuma izpildes laiks (dienās) 5 Jāvienojas


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Vieta
济南市

Papildu informācija