Katalogs

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

10.07.2024 01:00

Slapjš augstas veiktspējas liela diapazona daļiņu izmēru lāzera analizators

Atbildēt uz sludinājumu

Mitrs augstas veiktspējas lāzera daļiņu izmēru analizators ar lielu darbības lauku un detektēšanas leņķi 0,0155-141 grāds

Produkta apraksts

2009. gada uzvarētājs


Winner2009A/Winner2009B pilnībā automātisks slapjš lāzera daļiņu izmēra analizators pieņem MIE izkliedes principu, izmērs ir no 0,01μm līdz 2000μm, kas piedāvā uzticamu un atkārtojamu daļiņu izmēra analīzi dažādiem pielietojumiem.Tas izmanto divu staru un vairākas spektrālās noteikšanas sistēmas un sānu gaismas izkliedes testa tehnoloģiju, lai ievērojami uzlabotu testa precizitāti un veiktspēju, iekšzemes progresīva līmeņa vārdā šajā jomā.

Galvenās iezīmes

(1) Uzvarētāja patents - Optiskā ceļa dizains
Konverģējošās gaismas Furjē transformācijas gaismas patentētā tehnoloģija, lai gaismas izkliedi neierobežotu objektīva apertūra. Dubultā spektra konstrukcija ļauj sasniegt precizitāti no 0,01 μm līdz 2000 μm/1200 μm, un dubultā lāzera ortogonālā gaisma ļauj izmantot pusvadītāju papildu lāzeru, kas paplašina testa leņķi no 45 grādiem līdz 135 grādiem, nodrošinot visu leņķu signālu saņemšanu.

(2) Paplašināt izmēru diapazonu
Winner2008A/B mērījumu diapazons ievērojami paplašināts līdz 0.01μm, īpaši piemērots lietotāja maziem paraugiem, submikronu daļiņu testa rezultāti sasniedza starptautisko līmeni

(3) Pilnībā automātiska iebūvēta mitrā dispersijas sistēma
Ultraskaņas dispersijas, mehāniskās maisīšanas un cirkulācijas kanāls saprātīgi integrēts instrumentu iekšpusē, nodrošina vienmērīgu daļiņu dispersiju un sadalījumu testēšanas procesā, efektīvi novērš nevienmērīgu sadalījumu, lielu daļiņu nogulsnēšanos, ko izraisa ārējās dispersijas sistēmas garā cauruļu līnija, lai nodrošinātu testa rezultātu precizitāti.

(4) Inteliģentais darbības režīms
Ar inteliģento automātisko darbības režīmu, lai panāktu galveno testu, tik ilgi, kamēr saskaņā ar tūlītēju parauga pievienošanu, noklikšķiniet uz "testēt", visi procesi, tostarp ūdens padeve, dispersija, cirkulācija, testēšana, tīrīšana, datu ierakstīšana, datu analīze, saglabāšana un drukāšana, tiek automātiski pabeigti, ne tikai samazinot testēšanas darba slodzi, bet arī novēršot cilvēkfaktora iejaukšanos, lai vēl vairāk uzlabotu testēšanas rezultātu precizitāti un autentiskumu.

(5) Automātiskā optiskā ceļa izlīdzināšanas sistēma

Četru hibrīda soļu motora precizitāte optisko komponentu automātiskajā sistēmā, mikro precizitāte 0,01 μm, gaismas ceļa instruments vienmēr ir vislabākajā stāvoklī, lai novērstu manuāli uz gaismas ceļa un nepatikšanas un grūtības, bet arī uzlabotu testa rezultātu precizitāti un stabilitāti.

(6) Autoritatīva kalibrēšanas metode
Visā testa diapazonā, izmantojot valsts standarta materiālus kalibrēšanai, tikai reizi gadā var kalibrēt instrumentu. Kalibrēšanas metode ir vienkārša un ātra.

(7) Neierobežotas brīvās montāžas patenta metode

Uzvarētājas oriģinālā neierobežotās brīvās montāžas patenta tehnoloģija, daļiņu izmēru analīzi neietekmē nekādi funkcionālie ierobežojumi, patiesi atspoguļo daļiņu izmēru sadalījumu.

Pieteikums


Daļiņu izmēra analizatoru plaši izmanto cementa, keramikas, medicīnas, dopa, krāsu, polsterējuma, ķīmisko produktu, katalizatora, braižu, putekļu, piedevu, pesticīdu, sprāgstvielu, grafīta, gaismjutīgu materiālu, degvielas, metālu un nemetālu pulvera, kalcija karbonāta, kaolīna un citu pulverveida materiālu apstrādei.

Mūsu komanda

Mūsu mērķis ir nodrošināt klientiem visā pasaulē augstākās kvalitātes un konkurētspējīgas cenas lāzera daļiņu izmēra analizatoru!
Mēs esam radījuši vairāk nekā 10 pirmās daļiņu izmēra analīzes tehnoloģijas Ķīnā!


kvalitātes nodrošināšana

1. Stingra atbilstība ISO9001-2000 kvalitātes vadības sistēmai.2. Stingra kontrole, sākot no materiālu iegādes, procesa pārbaudes līdz galīgajam daļiņu izmēru sadalījuma testam.3. Kvalitātes kontroles nodaļa, kas izpilda kvalitātes kontroles noteikumus.
4. Tikai kvalificēti komponenti tiks montēti un kopējais lāzera daļiņu izmēru analizators pirms pārdošanas ir pilnībā jāpārbauda.
5.Pirms piegādes lāzera daļiņu izmēra analizators tiks apstrādāts, lai novērstu kratīšanas testu.

Pēcpārdošanas serviss

1.1. Tiks piedāvāts darbības demo video CD. 2. Piedāvājam bezmaksas apmācības pakalpojumu.
3. Kvalitātes nodrošināšanas termiņš ir 1 gads kopš maksājuma pabeigšanas, tehnoloģiskais atbalsts tiks nodrošināts mūža garumā. Un pēc tam mēs iekasēsim izmaksas, ja nodrošināsim remonta piederumus.
4. Tehniskā apkope aprīkojuma bojājumu gadījumā, kas radušies nepareizas lietošanas dēļ (tiks iekasētas attiecīgas izmaksas).
5. Mēs piedāvājam komponentus ar izdevīgu cenu un ilgstošu apkopi.

FAQ

Iegādājoties lāzera daļiņu izmēra analizatoru, jāzina punkti:

(1) Kādus materiālus nepieciešams testēt?
Ja suspensija/emulsija, jāizvēlas šķidras dispersijas daļiņu izmēra analizators, un daži materiāli reaģē arī ar ūdeni, tāpēc nepieciešams arī šķidras dispersijas daļiņu izmēra analizators. Parasti cementam, metāla pulveriem un farmaceitiskiem materiāliem nepieciešams sausās dispersijas modeļa daļiņu izmēra analizators.

(2) Kāda izmēra diapazona daļiņu izmērs ir jāpārbauda?
Līdz šim, pamatojoties uz MIE izkliedi, lāzera daļiņu izmēra analizators var pārbaudīt daļiņu izmēru diapazonu 0,01um-2000um.
Ja materiālu diapazons nav tik plašs, piemēram, 10um-20um, mazāks daļiņu izmēru diapazons, izvēloties tuvāku diapazona modeli, būs precīzāks, nav nepieciešams iegādāties liela diapazona modeli.


(3) Kas ir dispersijas nesējs?
Lai paraugs varētu labi izkliedēties un cirkulēt lāzera daļiņu izmēra analizatorā, parasti kā dispersijas nesēju izmanto ūdeni, alocholu vai organisko šķīdinātāju.Sausās dispersijas modelim kā dispersijas nesēju izmanto saspiestu gaisu.Pašreizējā tirgū sausā lāzera daļiņu izmēra analizatora izmaksas ir augstākas nekā šķidrās dispersijas modeļiem, tāpēc, ja var labi testēt, šķidruma modelis ir labāks.


Vairāk jautājumu, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs piedāvāsim jums piemērotāko lāzera daļiņu izmēra analizatoru!


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
山东省

Vieta
济南市

Papildu informācija