Katalogs

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

12.08.2024 00:45

Daļiņu izmēra analizators

Atbildēt uz sludinājumu

Produkta apraksts

Uzvarētājs 2018


Winner2018 Automātiskais lāzera daļiņu izmēra analizators, veic automātisko testu, automātisko izlīdzināšanu, automātisko ūdens padevi, automātisko drenāžu, automātisko burbuļu noņemšanu, automātisko ultraskaņas dispersiju, automātisko tīrīšanu utt., patiešām realizē viena atslēgas darbību. Tas izmanto pilnībā iebūvētu paraugu ņemšanas sistēmu, efektīvi novērš lielu daļiņu nogulsnēšanās problēmas cirkulācijas cauruļvadā, nodrošina labu precizitāti. Tā izmanto visaptverošu lāzera difrakcijas daļiņu izmēra mērīšanas principu ar ļoti jutīgu gredzenveida fotoelektrisko detektoru, kas ievērojami uzlabo testa precizitāti, oriģināli izstrādāta neierobežota brīvā montāžas programmatūras tehnoloģija, patiess daļiņu izmēru sadalījuma atspoguļojums, lai nodrošinātu testa rezultātu patiesumu un precizitāti, tās mērīšanas diapazons ir no 0,1 mikrona līdz 450 mikroniem, tā ir piemērotāka materiālu testēšanai ar šauru daļiņu izmēru sadalījumu.

Galvenās iezīmes:


unikāla optiskā ceļa patentēta tehnoloģija, kas ievērojami uzlabo testa izšķirtspēju. 1, unikāla optiskā ceļa patentēta tehnoloģija, kas ievērojami uzlabo testa izšķirtspēju. Patentēta Furjē konverģējošās gaismas Furjē transformācijas metode atbrīvo izkliedēto gaismu lielos izkliedes leņķos no Furjē objektīva apertūras ierobežojuma. Fokusa attālums ir samazināts, lai uzlabotu instrumenta izšķirtspēju, un daudzelementu silīcija fotodiodes gredzena forma nodrošina visu daļiņu gaismas signālu savākšanu, ievērojami uzlabojot izšķirtspēju. 2, Iebūvētas dispersijas vienības: mēs rūpīgi saskaņojām maisīšanas ierīci, ultraskaņas dispersijas vienību un parauga cirkulācijas caurules un nostiprinājām tās instrumenta iekšpusē. Šāda iebūvēta konstrukcija efektīvi novērš lielu daļiņu nehomogēnu dispersiju un sedimentāciju, ko var novērot konstrukcijās, kurās šīs disperģēšanas vienības ir atdalītas no instrumentiem, kur tādēļ parauga cirkulācijas caurules ir pārāk garas, Paraugs tiks pietiekami disperģēts. 3, Neierobežotas brīvas pielāgošanas analīzes metodes: daļiņu analīzes programmatūrā tiek izmantota unikāla neierobežotas datu pielāgošanas metode, ko mēs izstrādājām, lai iegūtu reāla daļiņu izmēru sadalījuma datus, tas ir īpaši svarīgi pētniekiem. 4, Mikro paraugu kamera (pēc izvēles): paraugu kameras ietilpība ir tikai 10 ml. Tas palīdz mērīt dārgus/vērtīgus paraugus vai paraugus, kurus grūti izkliedēt vidē. 5, Mūsdienīga mērīšanas kontrole: (inteliģentā SOP darbība) Lietotāji var veikt visas mērīšanas procedūras, vienkārši darbojoties ar datoru, un iegūt ideālus rezultātus ļoti īsā laikā. 6, Lietotājam draudzīga darbība: manuālais režīms un automātiskais režīms, brīvi izvēloties, lai mērītu atbilstoši parauga īpašībām. Dažos apstākļos (piemēram, ja paraugam ir nezināmas īpašības vai mērījumiem ir īpašas prasības) lietotāji vispirms var veikt testa mērījumus manuālajā režīmā un pēc tam, kad ir priekšstats par parauga īpašībām un mērījumu nosacījumiem, veikt paraugu mērījumus automātiskajā režīmā.

Lāzera daļiņu izmēra analizatora pielietojuma joma


Winner2018 plaši izmanto metalurģijā (metālu oksīdi: alumīnija oksīds, alumīnija hidroksīds, cinka oksīds, dzelzs oksīds, mangāna oksīds, svina oksīds u. c.), nemelnvielas (kalcija karbonāts, talks, kaolīns, diatomīts, grafīta pulveris, vizlas pulveris, nefelīna pulveris, pirofilīts utt.), ķīmiskā rūpniecība (pigments: alumīnija sudraba pasta, pildviela, krāsviela, krāsa, sveķi, plastmasas pulveris, sintētiskais kaučuks, gaismjutīgs materiāls, toneris, ogleklis, tinte, sprāgstviela, molekulārais siets, tinte, elektroniskais materiāls, liesmas slāpētāji, fluorescējoši pulveri, putu veidošanas līdzekļi, silīcija dioksīds, mikrokrāsa, papīra ražošana: kalcija karbonāts, kaolīns utt.), pesticīdi (sēklu pārklājuma vielas, pulveri, suspensijas vielas, pesticīdi, herbicīdi u. c.), abrazīvi (pulverveida materiālu testēšana un pārbaude tādās rūpniecības nozarēs kā silīcija karbīds, silīcija nitrīds, smirģelis, baltais korunds, brūnais korunds, mikropulveris u. c.), enerģētika (ogļu ūdens suspensija, spēkstaciju desulfurizācija), vide (ūdens kvalitāte, putekļi) un citas nozares.

Pēcpārdošanas serviss

1. Mēs nosūtīsim savu tehniķi, lai uzstādītu lāzera daļiņu izmēra analizatoru, ja klientam tas būs nepieciešams (tiks piedāvāts arī darbības demo video CD). 2. Piedāvājam bezmaksas apmācības pakalpojumu.
3. Kvalitātes nodrošināšanas termiņš ir 1 gads kopš maksājuma pabeigšanas, tehnoloģiju atbalsts visā dzīvē. Un pēc tam mēs iekasēsim izmaksas, ja nodrošināsim remonta piederumus.
4. Tehniskā apkope aprīkojuma bojājumu gadījumā, kas radušies nepareizas lietošanas dēļ (tiks iekasētas attiecīgas izmaksas).
5. Mēs piedāvājam komponentus ar izdevīgu cenu un ilgstošu apkopi.

FAQ


Iegādājoties lāzera daļiņu izmēra analizatoru, ir jāzina:

(1) Kādus materiālus nepieciešams testēt?
Ja ir suspensija/emulsija, jāizvēlas šķidras dispersijas daļiņu izmēra analizators, un daži materiāli reaģē arī ar ūdeni, tāpēc nepieciešams arī šķidras dispersijas daļiņu izmēra analizators. Parasti cementam, metāla pulveriem un farmaceitiskiem materiāliem nepieciešams sausās dispersijas modeļa daļiņu izmēra analizators.

(2) Kāds izmēru diapazons ir jāpārbauda?
Līdz šim, pamatojoties uz MIE izkliedi, lāzera daļiņu izmēra analizators var pārbaudīt daļiņu izmēru diapazonu 0,01um-2000um.
Ja materiālu diapazons nav tik plašs, piemēram, 10um-20um, mazāks daļiņu izmēru diapazons, izvēloties tuvāka diapazona modeli, būs precīzāks, nav nepieciešams iegādāties liela diapazona modeli.


(3) Kas ir dispersijas vide?
Lai paraugs varētu labi izkliedēties un cirkulēt lāzera daļiņu izmēra analizatorā, parasti kā dispersijas nesēju izmanto ūdeni, alocholu vai organisko šķīdinātāju.Sausās dispersijas modelim kā dispersijas nesēju izmanto saspiestu gaisu.Pašreizējā tirgū sausā lāzera daļiņu izmēra analizatora izmaksas ir augstākas nekā šķidrās dispersijas modeļiem, tāpēc, ja var labi testēt, šķidruma modelis ir labāks.


Vairāk jautājumu, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs piedāvāsim jums piemērotāko lāzera daļiņu izmēra analizatoru!


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
山东省

Vieta
济南市

Papildu informācija