Katalogs

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

30.04.2024 01:05

Lāzera daļiņu izmēra analizators pulveru testēšanai

Atbildēt uz sludinājumu

Uzvarētājs 3003 Standard

Produkta apraksts

Winner3003 ir universāls sausās dispersijas lāzera daļiņu izmēra analizators, kas izmanto MIE izkliedes principu, izmantojot zinātniskās struktūras dizainu un jaunas paaudzes dispersijas ierīci, dispersijas efekts ir labāks nekā līdzīgiem instrumentiem.
Izmantojot MIE izkliedes teoriju kā teorētisko pamatu, konverģējošais Furjē transformācijas optiskais ceļš, kā arī augsta stabilitāte un He-Ne lāzera augstas jutības fotodetektoru gredzens nodrošina testa rezultātu atkārtojamību un precizitāti.
Šajā izstrādājumā kā dispersijas vidi izmanto gaisu, izmantojot turbulentās dispersijas principu, ar augstas precizitātes padeves aparātu un patentētiem pulvera iesmidzināšanas sūkņiem, No-Oil kluso gaisa avotu, nodrošina, ka paraugs tiek rūpīgi disperģēts. To piemēro jebkuram pulverveida materiālam, īpaši labi materiāliem, kas ķīmiski reaģē ūdenī vai maina formu šķidrumā. Tai ir tāda pati precizitāte un atkārtojamība kā mitrajai metodei.

Sīkāka informācija Attēli


Winner3003 ir universāls sausās dispersijas lāzera daļiņu izmēru analizators, kas izmanto MIE izkliedes principu, izmantojot zinātnisku struktūras dizainu un jaunas paaudzes dispersijas ierīci, dispersijas efekts ir labāks nekā līdzīgiem instrumentiem. MIE izkliedes teorijas izmantošana par teorētisko pamatu, konverģējošs Furjē transformācijas optiskais ceļš, augsta stabilitāte un He-Ne lāzera augstas jutības fotodetektoru gredzens nodrošina testa rezultātu atkārtojamību un precizitāti. Šajā izstrādājumā kā dispersijas vidi izmanto gaisu, izmantojot turbulentās dispersijas principu, ar augstas precizitātes padeves aparātu un patentētiem pulvera iesmidzināšanas sūkņiem, bez eļļas klusu gaisa avotu, kas nodrošina, ka paraugs tiek rūpīgi disperģēts. To piemēro jebkuram pulverveida materiālam, īpaši labi tas piemērots materiāliem, kas ķīmiski reaģē ūdenī vai maina formu šķidrumā. Tai ir tāda pati precizitāte un atkārtojamība kā mitrajai metodei.

Galvenās iezīmes:


(1) Unikāla patentēta optiskā ceļa un noteikšanas sistēmas tehnoloģija, kas ievērojami uzlabo testēšanas izšķirtspēju. Konverģējošā Furjē transformācijas optiskā ceļa patentētā tehnoloģija ļauj pārvarēt objektīva apertūras ierobežojumu attiecībā uz izkliedes leņķi, paplašināt testēšanas diapazonu ierobežotā telpā un pievienot vairāk sekundāro integrēto fotodetektoru, kas var efektīvi savākt izkliedēto gaismu no visiem leņķiem attiecīgajā testa diapazonā, nodrošināt testēšanas precizitāti un uzticamību visā diapazonā.

(2) Zinātniskā un automātiskā sausās dispersijas sistēma Turbulences dispersijas patentētā tehnoloģija un normāla trieciena nobīdes efekts nodrošina daļiņu pietiekamu dispersiju, dispersijas pamatdaļa, kurā izmanto nodilstošu keramiku, ne tikai uzlabo dispersijas sistēmas darba mūžu, bet arī nodrošina precīzāku un stabilāku testēšanas rezultātu.

(3) Inteliģentā darbības sistēma realizē vienu galveno testu Vienkārši nepieciešams ievietot paraugu, putekļu savākšana, gaisa padeve, barošana un citas ir automātiskas. Tas tikai samazina darba slodzi, bet arī novērš cilvēkfaktora radītās kļūdas, vēl vairāk uzlabo testēšanas precizitāti un testēšanas rezultātu autentiskumu.

(4) Programmatūras atbalsts Unikāla neierobežota brīvas montāžas tehnoloģija ļauj daļiņu analīzi neierobežot ar nekādām funkcijām, patiesi atspoguļo daļiņu sadalījumu, nodrošina testēšanas rezultātu precizitāti.

Lāzera daļiņu izmēra analizatora pielietojuma joma

Winner3003 Sausais lāzera daļiņu izmēra analizators, ko izmanto cementa, keramikas, farmācijas, krāsvielu, pigmentu, pildvielu, ķīmisko produktu, katalizatoru, ogļu putekļu, piedevu, pesticīdu, sprāgstvielu, grafīta, fotomateriālu, degvielas, metāla un nemetāla pulvera, karbonāta kalcija, kaolīna un citu pulveru rūpniecībā, jo īpaši materiāliem, kas notiek ķīmiskā reakcija, formas maiņa un zaudējumi šķidrumā, piemēram, garšaugi, magnētiskie materiāli un relatīvi plaša izplatība un lielākas daļiņas pulveri, ir vairāk unikāla pielietojamība un praktiskums.

Specifikācija

1. Stingri atbilst ISO9001-2000 kvalitātes vadības sistēmai,

2. Stingra kontrole no materiālu iegādes, procesa pārbaudes līdz gala daļiņu izmēru sadalījuma testam,
3. Kvalitātes kontroles nodaļa, lai izpildītu kvalitātes kontroles noteikumus,
4. Tikai kvalificēti komponenti tiks montēti un kopējais lāzera daļiņu izmēru analizators pirms pārdošanas ir pilnībā jāpārbauda.
5. Pirms piegādes lāzera daļiņu izmēra analizators tiks apstrādāts, lai novērstu kratīšanas testu.

Pēcpārdošanas serviss

1. 1. Mēs nosūtīsim mūsu tehniķi, lai uzstādītu lāzera daļiņu izmēra analizatoru, ja klientam tas būs nepieciešams (tiks piedāvāts arī darbības demo video CD). 2. Piedāvājam bezmaksas apmācības pakalpojumu.
3. Kvalitātes nodrošināšanas termiņš ir 1 gads kopš maksājuma pabeigšanas, tehnoloģiju atbalsts visā dzīvē. Un pēc tam mēs iekasēsim izmaksas, ja nodrošināsim remonta piederumus.
4. Tehniskā apkope aprīkojuma bojājumu gadījumā, kas radušies nepareizas lietošanas dēļ (tiks iekasētas attiecīgas izmaksas).
5. Mēs piedāvājam komponentus ar izdevīgu cenu un ilgstošu apkopi.



fAQ


Iegādājoties lāzera daļiņu izmēra analizatoru, ir jāzina:

(1) Kādus materiālus nepieciešams testēt?
Ja ir suspensija/emulsija, jāizvēlas šķidras dispersijas daļiņu izmēra analizators, un daži materiāli reaģē arī ar ūdeni, tāpēc nepieciešams arī šķidras dispersijas daļiņu izmēra analizators. Parasti cementam, metāla pulveriem un farmaceitiskiem materiāliem nepieciešams sausās dispersijas modeļa daļiņu izmēra analizators.

(2) Kāds izmēru diapazons ir jāpārbauda?
Līdz šim, pamatojoties uz MIE izkliedi, lāzera daļiņu izmēra analizators var pārbaudīt daļiņu izmēru diapazonu 0,01um-2000um.
Ja materiālu diapazons nav tik plašs, piemēram, 10um-20um, mazāks daļiņu izmēru diapazons, izvēloties tuvāka diapazona modeli, būs precīzāks, nav nepieciešams iegādāties liela diapazona modeli.


(3) Kas ir dispersijas vide?
Lai paraugs varētu labi izkliedēties un cirkulēt lāzera daļiņu izmēra analizatorā, parasti kā dispersijas nesēju izmanto ūdeni, alocholu vai organisko šķīdinātāju.Sausās dispersijas modelim kā dispersijas nesēju izmanto saspiestu gaisu.Pašreizējā tirgū sausā lāzera daļiņu izmēra analizatora izmaksas ir augstākas nekā šķidrās dispersijas modeļiem, tāpēc, ja var labi testēt, šķidruma modelis ir labāks.


Vairāk jautājumu, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs piedāvāsim jums piemērotāko lāzera daļiņu izmēra analizatoru!


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
山东省

Vieta
济南市

Papildu informācija