Katalogs

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

08.05.2024 01:05

Automātiskais lāzera daļiņu izmēra analizators

Atbildēt uz sludinājumu

Partikelanalysegeräte uzvarētājs 3008

Produkta apraksts

Messbereich 0,1um-300um


Winner3008A/B ir inteliģents sausais lāzera daļiņu izmēru analizators, manuālās un pilnībā automātiskās darbības modelis. MIE izkliedes princips kā pamatprincips, konverģējošās gaismas Furjē transformācijas gaismas ceļš, ļoti stabils He-Ne lāzers un ļoti jutīgs gredzenveida fotoelektriskais detektors garantē labu atkārtojamību un precizitāti.
Tas izmanto gaisu kā dispersijas vidi un izmanto turbulentās dispersijas principu ar augstas precizitātes padeves ierīci, patentētu pulvera izsmidzināšanas sūkni un bezeļļas klusās gāzes avotu, kas garantē paraugu pilnīgu dispersiju. Tas ir piemērots jebkuram sausam pulverveida materiālam, jo īpaši pulverim, kas ķīmiski reaģē ar ūdeni vai maina formu šķidrumā. Salīdzinot ar mitro lāzera daļiņu izmēru analizatoru, tam ir tāda pati precizitāte un atkārtojamība.

Galvenās funkcijas


(1) Uzlabots testēšanas optiskais ceļš.
Konverģējošās gaismas Furjē transformācijas gaismas patentētā tehnoloģija, lai izkliedējošo gaismu neierobežotu objektīva apertūra. Izmanto galveno detektoru un liela leņķa papildu detektoru, kas efektīvi savāc visus izkliedes gaismas leņķus testēšanas diapazonā, nodrošina labu testēšanas precizitāti un uzticamību visā diapazonā.

(2) Zinātniskā dispersijas sistēma
Turbulences dispersijas patentētā tehnoloģija un normāla trieciena nobīdes efekts, kas nodrošina daļiņu pietiekamu dispersiju, pieņemta nodilstošā keramika uzlabo dispersijas sistēmas darbmūžu.

(3) Cilvēka darbības režīms Manuāls un pilnībā automātisks, viegli izvēlēties.

(4) Augstas precizitātes automātiskā optiskā ceļa kalibrēšanas sistēma
Tā sastāv no precīza četru fāžu hibrīda soļu motora, tā precizitāte sasniedz mikronu līmeni, tāpēc gaismas ceļš vienmēr ir labā stāvoklī.

(5) Inteliģentas datu analīzes - uzvarētāja unikālā programmatūras atbalsts
Analīzes programmatūra lielā ātrumā apkopo lielu daudzumu informācijas par daļiņām un apgrieztā daļiņu sadalījumu, izmantojot neierobežotu brīvas montāžas tehnoloģiju, pēc tam inteliģentā statistika un testēšanas datu analīze, nodrošina izejas datu precizitāti un atkārtojamību.

(6) Rezultāti ne tikai parāda daļiņu sadalījumu, kumulatīvās vērtības līkni un tipiskus daļiņu izmērus (D10, D50, D90.), bet arī atbalsta lietotāja definētus analīzes rezultātus, piemēram, jebkuras īpašības daļiņu diametrs no D0 līdz D100, kumulatīvie procenti (lielāki vai mazāki par noteiktu daļiņu diametru).

(7) Lietotāji var izstrādāt testa ziņojuma izvades un displeja formas atbilstoši nozares prasībām.

Pieteikums


Daļiņu izmēra analizatoru plaši izmanto cementa, keramikas, medicīnas, dopa, krāsu, polsterējuma, ķīmisko produktu, katalizatora, braižu, putekļu, piedevu, pesticīdu, sprāgstvielu, grafīta, gaismjutīgu materiālu, degvielas, metālu un nemetālu pulvera, kalcija karbonāta, kaolīna un citu pulverveida materiālu noteikšanai.

Kvalitātes nodrošināšana

1. Stingra atbilstība ISO9001-2000 kvalitātes vadības sistēmai.2. Stingra kontrole, sākot no materiālu iegādes, procesa pārbaudes līdz galīgajam daļiņu izmēru sadalījuma testam.3. Kvalitātes kontroles nodaļa, kas izpilda kvalitātes kontroles noteikumus.
4. Tikai kvalificēti komponenti tiks montēti, un pirms pārdošanas pilnībā jāpārbauda kopējais lāzera daļiņu izmēru analizators.
5.Pirms piegādes lāzera daļiņu izmēra analizators tiks apstrādāts, lai novērstu kratīšanas testu.



Pēcpārdošanas serviss

1.1. Tiks piedāvāts darbības demonstrācijas video CD. 2. Piedāvājam bezmaksas apmācības pakalpojumu.
3. Kvalitātes nodrošināšanas termiņš ir 1 gads kopš maksājuma pabeigšanas, tehnoloģiskais atbalsts tiks nodrošināts mūža garumā. Un pēc tam mēs iekasēsim izmaksas, ja nodrošināsim remonta piederumus.
4. Tehniskā apkope aprīkojuma bojājumu gadījumā, kas radušies nepareizas lietošanas dēļ (tiks iekasētas attiecīgas izmaksas).
5. Mēs piedāvājam komponentus ar izdevīgu cenu un ilgstošu apkopi.

FAQ


Iegādājieties lāzera daļiņu izmēra analizatoru:

(1) Kādus materiālus nepieciešams testēt?
Ja ir suspensija/emulsija, jāizvēlas šķidras dispersijas daļiņu izmēra analizators, un daži materiāli reaģē arī ar ūdeni, tāpēc nepieciešams arī šķidras dispersijas daļiņu izmēra analizators. Parasti cementam, metāla pulveriem un farmaceitiskiem materiāliem nepieciešams sausās dispersijas modeļa daļiņu izmēra analizators.

(2) Kāds izmēru diapazons ir jāpārbauda?
Līdz šim, pamatojoties uz MIE izkliedi, lāzera daļiņu izmēra analizators var pārbaudīt daļiņu izmēru diapazonu 0,01um-2000um.
Ja materiālu diapazons nav tik plašs, piemēram, 10um-20um, mazāks daļiņu izmēru diapazons, izvēloties tuvāka diapazona modeli, būs precīzāks, nav nepieciešams iegādāties liela diapazona modeli.


(3) Kas ir dispersijas vide?
Lai paraugs varētu labi izkliedēties un cirkulēt lāzera daļiņu izmēra analizatorā, parasti kā dispersijas nesēju izmanto ūdeni, alocholu vai organisko šķīdinātāju.Sausās dispersijas modelim kā dispersijas nesēju izmanto saspiestu gaisu.Pašreizējā tirgū sausā lāzera daļiņu izmēra analizatora izmaksas ir augstākas nekā šķidrās dispersijas modeļiem, tāpēc, ja var labi testēt, šķidruma modelis ir labāks.


Vairāk jautājumu, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs piedāvāsim jums piemērotāko lāzera daļiņu izmēra analizatoru!


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
山东省

Vieta
济南市

Papildu informācija