Katalogs

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

12.06.2024 01:05

Laser-Partikelgrößenanalysator

Atbildēt uz sludinājumu

Automātiskais lāzera lāzera analizators trockene und feuchte Pulver

Produkta apraksts

Winner 2308

Winner2308A/B inteliģents pilnībā automātisks slapjš un sausais lāzera daļiņu izmēru analizators izmanto lāzera difrakcijas teoriju (Mie un Fraunhofera difrakcija), mēra izmērus no 0,1 μm/0,01 μm līdz 1200 μm/2000 μm, kas piedāvā uzticamu un atkārtojamu daļiņu izmēru analīzi dažādiem lietojumiem.Tā izmanto divu staru un vairāku spektru noteikšanas sistēmas un sānu gaismas izkliedes testa tehnoloģiju, lai ievērojami uzlabotu testa precizitāti un veiktspēju, tā ir rūpnieciskās ražošanas kvalitātes kontroles nodaļu un pētniecības iestāžu prioritāra izvēle.

Galvenās funkcijas

(1) Mitrā un sausā parauga dispersijas sistēmas integrēta konstrukcija
Winner2308 inteliģentais lāzera daļiņu izmēra analizators, kas ir 1. komplekts lāzera daļiņu izmēra analizators, kas Ķīnā integrē mitru un sausu dispersijas testu vienā, tas veiksmīgi atrisina sausās un mitrās tehnoloģijas integrācijas problēmu, realizē vienu slēdža atslēgu, piemēro visu daļiņu izmēru sadalījuma testēšanai no 0,01μm-2000μm daļiņām.

(2) Inteliģentā pilnībā automātiskā darbības sistēma un manuālās darbības režīms, brīvi izvēlēties.
Ar inteliģento automātisko darbības režīmu, lai sasniegtu galveno testu, kamēr saskaņā ar tūlītēju parauga pievienošanu, noklikšķiniet uz "testēt", viss process tiks pabeigts automātiski, ne tikai samazināt testēšanas darba slodzi, bet arī novērst cilvēka faktora iejaukšanos, lai vēl vairāk uzlabotu testēšanas rezultātu precizitāti un autentiskumu.

Slapjā metode: Testēšana ar ūdens padevi, ultraskaņas dispersiju, cirkulāciju, testēšanu, tīrīšanu, datu reģistrēšanu, datu analīzi, saglabāšanu un drukāšanu tiek pabeigta automātiski un aizņem tikai 2 minūtes.

Sausā metode: (Patentētā turbulences dispersijas tehnoloģija un negatīvā spiediena ierīces parauga logs ļauj pilnībā izkliedēt paraugu), datu apstrāde un citas darbības, aizņem 1 min.

(3) Stabila un unikāla optiskā ceļa sistēmas patentētā tehnoloģija
Konverģējošās gaismas Furjē transformācijas ceļa patentētā tehnoloģija, kas ļauj izkliedēt gaismu, neierobežojot to ar objektīva apertūras robežu, izmantojot dubultās spektrālās plaknes optiskā ceļa konstrukciju, fotodetektora kanāli ir 127 gab, maksimālais noteikšanas leņķis ir 145 grādi un minimālais noteikšanas leņķis ir 0,0155 grādi, izmantojot duālo lāzeru ortogonālās gaismas patentēto tehnoloģiju, mērījumu diapazons ir efektīvi paplašināts līdz 2000 mikroniem. Lai nodrošinātu daļiņu mērījumu stabilitāti un precizitāti, tiek izmantots no Japānas importēts Canon Furjē objektīvs
.

(4) Automātiskā optiskā ceļa regulēšanas sistēma,
Četru hibrīda soļu motora precizitāte optisko komponentu automātiskajā sistēmā, mikro precizitāte 0.1um, gaismas ceļa instruments vienmēr ir vislabākajā līmenī, lai novērstu manuāli uz gaismas ceļa un nepatikšanas un grūtības, bet arī uzlabotu testa rezultātu precizitāti un stabilitāti.


(5) Pilnībā iebūvēta parauga mitras un sausas dispersijas sistēma, viena taustiņa slēdzis.
Automātiskā mitras dispersijas sistēma, SOP realizē viena taustiņa darbību.
tas nodrošina daļiņu vienmērīgu dispersiju un sadalījumu, novērš daudzas sliktas parādības, piemēram, nevienmērīgu daļiņu sadalījumu, lielu daļiņu nogulsnēšanos garās ārējās dispersijas sistēmas caurules dēļ, un tas garantē testa rezultātu reprezentativitāti.

Sausai dispersijas sistēmai, turbulences dispersijas patentētā tehnoloģija un normāla trieciena nobīdes efekts nodrošina daļiņu pietiekamu dispersiju, nodrošina labu testu, piemēro testējamo pulveru diapazonam no 0,1 mikrona līdz 1200 mikroniem.


(6) Instrumenta programmatūra
Oriģinālā neierobežota brīvā montāžas patentētā tehnoloģija apkopo izkliedes datus mērīšanas procesa laikā, lai daļiņu analīze nebūtu ierobežota ar jebkādām funkcijām, patiesi atspoguļo daļiņu izmēru sadalījumu, instruments nodrošina augstas precizitātes datus ar 10 khz datu iegūšanas laiku.

Pieteikums

Winner2308 plaši izmanto cementā, keramikā, medikamentos, losjonos, krāsās, krāsvielās, pigmentos, pildvielās, ķimikālijās, katalizatoros, urbšanas dūņās, abrazīvos, smērvielās, akmeņoglēs, nogulsnēs, putekļos, šūnās, baktērijās, pārtikas piedevās, pesticīdos, sprāgstvielās, grafītā, fotomateriālos, degvielās, tintē, metāla un nemetāla pulverī, kalcija karbonātā, kaolīnā, ogļu suspensijā un citās pulverveida vielās.

Kvalitātes nodrošināšana


1. Stingra atbilstība ISO9001-2000 kvalitātes vadības sistēmai.2. Stingra kontrole, sākot no materiālu iegādes, procesa pārbaudes līdz galīgajam daļiņu izmēru sadalījuma testam.3. Kvalitātes kontroles nodaļa, kas izpilda kvalitātes kontroles noteikumus.
4. Tikai kvalificēti komponenti tiks montēti, un kopējais lāzera daļiņu izmēru analizators ir pilnībā jāpārbauda pirms pārdošanas.
5.Pirms piegādes lāzera daļiņu izmēra analizators tiks apstrādāts, lai novērstu kratīšanas testu.


Pēcpārdošanas serviss


1.1. Tiks piedāvāts darbības demo video CD. 2. Piedāvājam bezmaksas apmācības pakalpojumu.
3. Kvalitātes nodrošināšanas termiņš ir 1 gads kopš maksājuma pabeigšanas, tehnoloģiskais atbalsts tiks nodrošināts mūža garumā. Un pēc tam mēs iekasēsim izmaksas, ja nodrošināsim remonta piederumus.
4. Tehniskā apkope aprīkojuma bojājumu gadījumā, kas radušies nepareizas lietošanas dēļ (tiks iekasētas attiecīgas izmaksas).
5. Mēs piedāvājam komponentus ar izdevīgu cenu un ilgstošu apkopi.

FAQ


Iegādājoties lāzera daļiņu izmēra analizatoru, ir jāzina:

(1) Kādus materiālus nepieciešams testēt?
Ja ir suspensija/emulsija, jāizvēlas šķidras dispersijas daļiņu izmēra analizators, un daži materiāli reaģē arī ar ūdeni, tāpēc nepieciešams arī šķidras dispersijas daļiņu izmēra analizators. Parasti cementam, metāla pulveriem un farmaceitiskiem materiāliem nepieciešams sausās dispersijas modeļa daļiņu izmēra analizators.

(2) Kāds izmēru diapazons ir jāpārbauda?
Līdz šim, pamatojoties uz MIE izkliedi, lāzera daļiņu izmēra analizators var pārbaudīt daļiņu izmēru diapazonu 0,01um-2000um.
Ja materiālu diapazons nav tik plašs, piemēram, 10um-20um, mazāks daļiņu izmēru diapazons, izvēloties tuvāka diapazona modeli, būs precīzāks, nav nepieciešams iegādāties liela diapazona modeli.


(3) Kas ir dispersijas vide?
Lai paraugs varētu labi izkliedēties un cirkulēt lāzera daļiņu izmēra analizatorā, parasti kā dispersijas nesēju izmanto ūdeni, alocholu vai organisko šķīdinātāju.Sausās dispersijas modelim kā dispersijas nesēju izmanto saspiestu gaisu.Pašreizējā tirgū sausā lāzera daļiņu izmēra analizatora izmaksas ir augstākas nekā šķidrās dispersijas modeļiem, tāpēc, ja var labi testēt, šķidruma modelis ir labāks.


Vairāk jautājumu, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs piedāvāsim jums piemērotāko lāzera daļiņu izmēra analizatoru!


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
山东省

Vieta
济南市

Papildu informācija