Katalogs

Mitro un sauso daļiņu izmēru sadalījuma analizators

29.05.2024 02:00

Mitro un sauso daļiņu izmēru sadalījuma analizators

Atbildēt uz sludinājumu

Uzvarētājs 2309 MIE izkliedes princips

Modeļa Nr. Winner 2309A, Winner 2309B
Piegāde: Daudzums (komplekts) 1 - 2 > 2 Piegāde (dienas) 5
Pielāgots logotips (min. pasūtījums 1 komplekts) Pielāgots iepakojums (min. pasūtījums 1 komplekts)

Pirkuma informācija

Piegādes garantija: Sazinieties ar piegādātāju, lai vienotos par piegādes informāciju Izbaudiet savlaicīgas piegādes garantiju

Maksājums: Izbaudiet šifrētu un drošu maksājumu Skatīt informāciju Atgriešana un atmaksa Saņemiet produktu. Jums ir tiesības uz naudas atmaksu 30 dienu laikā pēc produkta saņemšanas. Rādīt informāciju Iepakojums Apraksts Lāzera daļiņu sadalītājs ir iepakots saplākšņa kastē. Osta Qingdao/Hongkonga Pieejamība 500 komplekti mēnesī.

Produkta apraksts: Winner2309 ir inteliģents, pilnībā automātisks lāzera daļiņu sadalītājs.

Winner2309 ir inteliģents, pilnībā automātisks lāzera daļiņu smalcinātājs, kas izmanto MIE izkliedes principu un ir integrēts mitras un sausas dispersijas sistēmas modelis. Winner2309 ir instruments, ko izvēlas kvalitātes kontroles nodaļas un zinātniski pētnieciskās iestādes, kurās izmanto dažādus daļiņu tipus un daļiņu izmēru sadalījumu.

 

Svarīgākās funkcijas

(1) Mitrās un sausās atdalīšanas un dispersijas iekārta
Ierīcē integrēti mitrās un sausās dispersijas testi, veiksmīgi atrisināta mitrās un sausās tehnoloģijas integrēšanas problēma un realizēta pārslēgšana ar vienu atslēgu.

(2) Inteliģenta pilnībā automātiska darbības sistēma, manuāla darbība, brīva izvēle.
Izvēlieties automātisko režīmu, viegli apgūstams un atbalsta vienas pogas darbību.

(3) Patentēta optiskā ceļa sistēmas tehnoloģija
koncentrācijas Furjē transformācijas optiskā ceļa sistēma, lai izkliedēto gaismu neierobežotu objektīva apertūra, dubultā lāzera ortogonālā gaisma ar papildu pusvadītāju lāzeru, lai pastiprinātu izkliedes leņķi no 45 grādiem līdz 135 grādiem, paplašinot mērījumu diapazonu.

(4) Pilnībā automātiska optiskā ceļa regulēšana,
, sastāv no precīziem četru fāžu hibrīdiem soļu motoriem, kuru skribēšanas precizitāte sasniedz mikronu diapazonu, lai optimizētu optisko ceļu un nodrošinātu testa precizitāti un stabilitāti.

(5) Iebūvēta pilnīga parauga dispersijas sistēma.
Mehāniskās maisīšanas, ultraskaņas dispersijas un cirkulācijas ceļa integrācija nodrošina vienmērīgu daļiņu dispersiju un sadalījumu un novērš nevēlamas parādības, piemēram, nevienmērīgu daļiņu sadalījumu un a(6) Ierīces programmatūra nodrošina vienmērīgu daļiņu dispersiju un sadalījumu un novērš tādas nevēlamas parādības kā nevienmērīgs daļiņu sadalījums un pārmērīga daļiņu nogulsnēšanās pārāk garās dispersijas sistēmas ārējās caurules dēļ, kas nodrošina testa rezultātu reprezentativitāti.

(6) Ierīces programmatūra
Unikālā brīvās regulēšanas tehnoloģija apkopo dispersijas datus mērīšanas procesa laikā, tāpēc daļiņu analīze nav ierobežota ar kādu funkciju un precīzi atspoguļo daļiņu sadalījumu.

Pielietojuma jomas

Winner2309 plaši izmanto cementa, keramikas, farmācijas, emulsiju, krāsu, krāsvielu, pigmentu, pildvielu, ķimikāliju, katalizatoru, urbšanas dūņu, abrazīvu, smērvielu, ogļu, nogulšņu, putekļu, šūnu, baktēriju, pārtikas piedevu, pesticīdu, grafīta, fotomateriālu, degvielas, tintes, metālu un nemetālu pulveru, kalcija karbonāta, kaolīna, ogļu suspensijas un citu pulverveida materiālu ražošanā.

Kvalitātes garantija

1.1. Stingra atbilstība ISO9001-2000 kvalitātes vadības sistēmai. 2. Stingra kontrole no materiālu iegādes līdz procesa pārbaudei un gala daļiņu izmēru sadalījuma testam. 3. Kvalitātes kontroles nodaļa īsteno kvalitātes kontroles noteikumus no
. 4. Stingra kontrole no materiālu iegādes līdz procesa pārbaudei. tikai kvalificētas detaļas var montēt, un pirms pārdošanas lāzera daļiņu izmēru analizators ir pilnībā jāpārbauda
5. Pirms izvešanas no rūpnīcas lāzera daļiņu izmēru analizators tiek testēts attiecībā uz izturību pret vibrācijām.

Apkalpošana pēc pārdošanas

1.1. Nodrošiniet video demonstrācijas kompaktdisku. 2.Mēs piedāvājam bezmaksas apmācības pakalpojumu.
3. Kvalitātes garantija ir 1 gads pēc maksājuma saņemšanas, un tehniskais atbalsts tiek garantēts mūža garumā. Pēc tam mēs sedzam remonta detaļu izmaksas, ja tās tiek piegādātas.
4. Par nepareizas ekspluatācijas izraisītu remontu tiks iekasēta attiecīga maksa.
5. Mēs piedāvājam komponentus par izdevīgām cenām un ilgtermiņa apkopi.

 

 


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
山东省

Vieta
济南市

Papildu informācija