Katalogs

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

27.11.2023 09:05

Neliels galda lazera difrakcijas daļiņu izmēra analizators laboratorijas aprīkojumam

Atbildēt uz sludinājumu

Starptautiskais standarts 13320 Winner 319

Produkta apraksts

Winner 319 ir speciāli izstrādāta un izstrādāta galda ierīce daļiņu izmēra analīzei ar izsmidzināšanas lāzeru pilienu izmēra pārbaudei. Ierīcē izmantots Fraunhofera difrakcijas princips un paralēls lieljaudas lāzera optiskais ceļš, kas atbilst pilienu testēšanas prasībām. Pārbaudes diapazonu var pielāgot atbilstoši klienta prasībām.

Galvenās iezīmes

1、Izņēmīgā patentētā tehnoloģija
Pārstāvēta paralēlās optiskās pārbaudes tehnoloģija un spektrālās pastiprināšanas tehnoloģija ļauj paplašināt diapazonu ierobežotā telpā. Turklāt ir pievienoti vairāki papildu integrēti fotodetektori, kas var efektīvi savākt izkliedēto gaismu no visiem leņķiem pārbaudes zonā, panākot pārbaudes precizitāti un uzticamību visā diapazonā.

2、Unikāla gaisa plūsmas aizsardzības ierīce
Izmantojot gaisa plūsmas aizsardzības ierīci, var efektīvi aizsargāt objektīvu un izvairīties no objektīvu piesārņošanas ar šķidruma pilieniem pārbaudes procesa laikā.

3、Dalītā struktūra
Dalītā struktūra un regulējamais testa diapazons atbilst prasībām, kas saistītas ar smidzināšanas testēšanu jebkuros apstākļos, bezkontakta mērījumiem, netraucēšanu un citām īpašībām. 4、Stabila automātiskā optiskā izlīdzināšanas sistēma, kas novērš miglošanās radīto regulēšanu.

Grūtības
Gaismas ceļš pārvietojas, un gaismas ceļa izlīdzināšanas sistēmu var koriģēt ar vienu pogu.

5、dažādi izmēru sadalījuma modeļi
Var brīvi izvēlēties standarta modeli, RR sadalījumu un lognormālo sadalījumu.
Tilpuma sadalījumu un skaita sadalījumu var brīvi konvertēt.


Pielietojums

Winner319 var izmantot ugunsdzēsības, meža, pesticīdu izsmidzināšanas testos, farmācijas izsmidzinātāja pilienu testos, lidaparātu dzinēju, izsmidzināšanas granulēšanā, sprauslu pētījumos, jebkura veida aerosolu testos utt.

Mūsu mērķis ir nodrošināt superkvalitātes un konkurētspējīgas cenas lāzera daļiņu izmēra analizatoru klientiem visā pasaulē!
Mums ir vairāk nekā 10 pirmās daļiņu izmēra analizatoru tehnoloģijas Ķīnā!

Kvalitātes nodrošināšana

1. Stingri ievērojiet ISO9001-2000 kvalitātes vadības sistēmu.2. Stingra kontrole, sākot no materiālu iegādes, procesa pārbaudes un beidzot ar galīgo daļiņu izmēru sadalījuma testu.3kvalitātes kontroles departaments veic kvalitātes kontroles noteikumus.
4. Pirms pārdošanas tiek montētas tikai kvalificētas sastāvdaļas un pilnībā pārbaudīts lāzera daļiņu izmēra analizators.
5.Pirms piegādes lāzera daļiņu izmēra analizators tiks apstrādāts, lai novērstu kratīšanas testu.

Pēcpārdošanas serviss

1.1. Tiks piedāvāts darbības demonstrācijas video CD. 2. Nodrošināsim bezmaksas apmācības pakalpojumu.
3. Kvalitātes nodrošināšanas termiņš ir 1 gads pēc maksājuma pabeigšanas, tehnoloģiju atbalsts tiks nodrošināts mūža garumā. Un pēc tam mēs iekasēsim izmaksas, ja nodrošināsim remonta piederumus.
4. Tehniskā apkope aprīkojuma bojājumu gadījumā, kas radušies nepareizas lietošanas dēļ (tiks iekasētas attiecīgās izmaksas).
5. Mēs nodrošinām komponentus ar izdevīgu cenu un ilgstošu apkopi.

 

 


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
山东省

Vieta
济南市

Papildu informācija