Katalogs

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

08.01.2024 09:00

Medicīniskās miglas un gāzes daļiņu izmēra analizators kosmētikas un dūmu rūpniecībai, Winner 311xp

Atbildēt uz sludinājumu

Produkta apraksts: Winner 311XP galda izsmidzināšanas lāzera daļiņu mērītājs

Winner311XP galda izsmidzināšanas lāzera daļiņu mērītājs ir izstrādāts un izstrādāts, lai pārbaudītu mazu smidzinātāju pilienu izmēru sadalījumu. Tas ir īpaši piemērots medicīniskajiem smidzinātājiem, zāļu smidzinātājiem, dažādiem aerosoliem, aerosoliem un citām mazām izsmidzināšanas ierīcēm, kā arī īpaši piemērots Nacionālās farmakopejas prasībām inhalācijas aerosolu, aerosolu, pulverveida miglu u. c. daļiņu izmēra pārbaudei.

Detalizēta informācija par produktu

Stacionārais izsmidzināšanas daļiņu lāzeru mērītājs Winner311XP ir īpaši izstrādāts un izstrādāts mazu izsmidzināšanas ierīču pilienu izmēru sadalījuma testēšanai. Tas ir īpaši piemērots medicīniskajiem smidzinātājiem, zāļu smidzināšanas ierīcēm, dažādiem aerosoliem, aerosoliem un citām mazām izsmidzināšanas ierīcēm, kā arī īpaši piemērots Nacionālās farmakopejas prasībām attiecībā uz inhalācijas aerosolu, aerosolu, pulverveida miglu u. c. daļiņu izmēru testēšanu.
Galvenās iezīmes

(1) Unikāla patentēta optiskā ceļa tehnoloģija Pamatojoties uz lāzera izkliedes principu, ierīcē izmanto viena staru kūļa paralēlo optisko ceļu un dubultās lēcas un dubultā detektora masīva tehnoloģiju, lai nodrošinātu lielu izkliedētās gaismas savākšanu no dažādiem leņķiem, kas paplašina mērījumu robežu un uzlabo ierīces izšķirtspēju.

(2) Unikāla gaisa plūsmas aizsardzības ierīce Gaisa plūsmas aizsardzības sistēma var efektīvi aizsargāt lēcu, novēršot lēcu piesārņošanu ar pilieniem testēšanas laikā un pagarinot ierīces kalpošanas laiku.

(3) Smidzināšanas izraisīts daļiņu izmēra tests, tūlītējs tests, tūlītēji dati.

(4) Ir trīs programmatūras sadalījuma režīmi: brīvais sadalījums, R-R sadalījums un logaritmiskais sadalījums, kas var apmierināt daļiņu izmēru testēšanas vajadzības dažādās nozarēs.

(5) Neierobežotas brīvas pielāgošanas patentētas programmatūras analīzes tehnoloģijas izmantošana, patiess daļiņu izmēru sadalījuma atspoguļojums.

(6) Produkta pārbaude ir ļoti mērķtiecīga: Stacionārais izsmidzināmo daļiņu lāzeršķirotājs ir īpaši izstrādāts, lai atbilstu nacionālajā farmakopejā noteiktajām prasībām par inhalācijas aerosolu, aerosolu un pulverveida aerosolu daļiņu izmēru. Pārbaudēs tas apvieno dažādas patentētas Winner Particle Company tehnoloģijas, kas ir labākā izvēle mazu izsmidzināto daļiņu izmēru pārbaudei.


1.1. Stingri atbilst ISO9001-2000 kvalitātes vadības sistēmai, 2. Stingra kontrole no materiālu iegādes līdz procesa kontrolei un galīgajai daļiņu izmēru sadalījuma pārbaudei.
3) Kvalitātes kontroles departaments veic kvalitātes kontroles noteikumus.
4, Montēt var tikai kvalificētas detaļas, lāzera daļiņu izmēra analizatora montāža pirms pārdošanas pilnībā jāpārbauda.
5、Lāzera daļiņu izmēra analizators pirms izvešanas no rūpnīcas veic pretdrebēšanas testu.

|1 Komplekts/komplekts (minimālais pasūtījuma daudzums) Modelis Winner311XP Pieejamība: Daudzums (komplekts) 1 - 2 > 2 Pieejamība (dienās) 5 Pēc vienošanās Pielāgošana: Pielāgots logotips (minimālais pasūtījuma daudzums 1 komplekts) Pielāgots iepakojums (minimālais pasūtījuma daudzums 1 komplekts) Pirkuma detaļas Piegādes garantija: Lai izmantotu savlaicīgas piegādes garantiju, sazinieties ar piegādātāju, lai apspriestu piegādes detaļas Maksājuma metodes: --- Ir pieejama šifrēšanas drošība. Skatīt maksājumu informāciju Atgriešana un atmaksa Jums ir tiesības saņemt atmaksu 30 dienu laikā pēc produkta saņemšanas. Lai iegūtu sīkāku informāciju, tostarp par cenām, pielāgošanu un piegādi, lūdzu, sazinieties ar: Iepakojums Apraksts Lāzera daļiņu sadalītājs ir iepakots saplākšņa kastē. Osta Qingdao/Hong Kong Pieejamība 500 komplekti mēnesī.


Pēcpārdošanas serviss


1.1 Ja klientiem būs nepieciešams, mēs nosūtīsim tehniķus, lai uzstādītu lāzera daļiņu izmēra analizatoru mājās (vienlaicīgi nodrošinot darbības demonstrācijas video disku). 2. nodrošināsim bezmaksas apmācību.
(3) Kvalitātes garantija ir 1 gads pēc apmaksas, un tehniskais atbalsts tiek sniegts visu mūžu. Pēc tam mēs iekasēsim maksu par tehniskās apkopes detaļām, ja tās tiks nodrošinātas.
4) Mēs novēršam nepareizas ekspluatācijas dēļ radušos iekārtu bojājumus (par maksu).
(5) Mēs piedāvājam komponentus par izdevīgu cenu un nodrošinām ilgtermiņa apkopi.
Biežāk uzdotie jautājumi

Kas jāņem vērā, iegādājoties lāzera daļiņu analizatoru:

(1) Kādi materiāli ir jāpārbauda?
Šķidru dispersijas daļiņu analizators jāizvēlas suspensiju/emulsiju testēšanai. Daži materiāli reaģē arī ar ūdeni, tāpēc ir nepieciešams arī šķidrumdispersais daļiņu analizators. Kopumā sausās dispersijas daļiņu analizatori ir nepieciešami cementa, metāla pulveru un fāžu materiāliem.

(2) Cik liels ir testējamo daļiņu izmēru diapazons?
Pašlaik lāzeru daļiņu izmēru analizatori, pamatojoties uz MIE izkliedi, var testēt daļiņu izmēru diapazonu 0,01um-2000um.
Ja materiāla daļiņu izmēru diapazons nav tik liels, piem. 10um-20um, un daļiņu izmēru sadalījuma diapazons ir neliels, precīzāk būs izvēlēties modeli ar šaurāku diapazonu, un nav nepieciešams iegādāties modeli ar lielu diapazonu.


(3) Kāda ir dispersijas vide?
Šķidro modeļu gadījumā parasti kā dispersijas vide ir nepieciešams ūdens, katehols vai organiskie šķīdinātāji, lai paraugs varētu labi disperģēties un cirkulēt lāzera daļiņu izmēru analizatorā. Modeļiem ar sausu dispersiju kā dispersijas vide ir nepieciešams tikai saspiests gaiss. Pašreizējā tirgū sausie lāzera daļiņu izmēru analizatori maksā dārgāk nekā modeļi ar šķidru dispersiju, tāpēc labāk izvēlēties modeļus ar šķidru dispersiju, ja tos var labi pārbaudīt.


Ja jums ir vēl kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs jums sniegsim padomu par piemērotāko lāzera daļiņu izmēru analizatoru jūsu lietojumam!


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
山东省

Vieta
济南市

Papildu informācija