Katalogs

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

29.04.2024 16:05

Nanodaļiņu izmēra un zeta potenciāla analizators

Atbildēt uz sludinājumu

Winner 901 Fotonu korelācijas DLS nanodaļiņu izmēru un zeta potenciāla analizators

Testa diapazons 1-10000 nm

 

Produkta apraksts


Winner901 nanodaļiņu izmēra un potenciāla analizators Winner901 ir jauns augstas klases produkts no Winner Particle Instrument Co., Ltd. daļiņu izmēra analīzei, izmantojot dinamisko gaismas izkliedi, ar kuru var izmērīt gan nanodaļiņu zetas potenciālu, gan izmēru.

 

Sīkāka informācija par produktu:


Winner901 izmanto elektroforētiskās gaismas izkliedes tehnoloģiju, lai izmērītu zetas potenciālu un iegūtu izoelektrisko punktu, un izmanto statiskās gaismas izkliedes (SLS) metodi, lai izmērītu molekulmasu. Salīdzinot ar citām tāda paša tipa ierīcēm gan pašu valstī, gan ārzemēs, tai ir ievērojamas priekšrocības, un to var izmantot dažādos eksperimentos kopā ar daļiņu izmēru sadalījuma lāzera analizatoru.


Pielietojums:


Winner901 nanodaļiņu izmēra un potenciāla analizatoram ir gan zetas potenciāla, gan nanodaļiņu izmēra analīzes un testēšanas funkcijas. Tas ir piemērots dažādu dažādu nanoemulsiju, suspensijas koloīdu utt. daļiņu izmēra un virsmas potenciāla mērīšanai. To var izmantot smalkās ķīmijas rūpniecībā nanomateriālu, virsmaktīvo vielu, oligomēru u. c. virsmaktīvo vielu, oligomēru u. c. pētniecības un izstrādes un ražošanas kvalitātes kontroles jomā. Tas ir arī produktu izstrādes un kvalitātes kontroles testeris iespiedkrāsām, farmaceitiskajiem preparātiem un citās nozarēs.

Galvenās iezīmes


Testa princips:
Izmantojot elektroforētiskās gaismas izkliedes un fotonu korelācijas spektroskopijas principu, daļiņu zeta potenciāla lielumu nosaka, pamatojoties uz daļiņu elektroforētiskās kustības ātrumu šķidrumā. Daļiņu elektroforētiskās kustības populācijas ātrums un izkliedētās gaismas Doplera nobīde, ko izraisa šo daļiņu apstarošana ar lāzeru, bija atšķirīga. Ar fotonu korelācijas spektroskopiju analizē daļiņu zetas potenciāla lielumu, pamatojoties uz frekvences nobīdi.

Īpaši ātra datu iegūšana:
Ierīces galvenā sastāvdaļa ir HA1024 digitālais korelators, kas var veikt elektroforētiskās izkliedētās gaismas intensitātes iegūšanu un autokorelācijas funkcijas aprēķinu reālajā laikā, lai efektīvi atspoguļotu informāciju par daļiņu elektroforētiskās kustības ātrumu un nodrošinātu zetas potenciāla testa rezultātu precizitātes pamatu.
Ļoti jutīga signāla un trokšņa attiecība:
Izmantojot profesionālas augstas veiktspējas fotopavairotāju lampas, instrumentam ir ārkārtīgi augsta jutība un augsta signāla un trokšņa attiecība fotonu signāliem.
Ļoti precīza konstantas temperatūras kontrole:

Izmantojot pusvadītāju temperatūras kontroles tehnoloģiju, temperatūras kontroles precizitāte ir līdz 0.1 °C, lai paraugs vienmēr būtu nemainīgas temperatūras stāvoklī visa testa procesa laikā, novēršot testa novirzes, ko izraisa šķidruma viskozitātes un Browna kustības izmaiņas temperatūras izmaiņu dēļ, un nodrošinot testa rezultātu precizitāti un stabilitāti.
Stabila optiskā ceļa sistēma:
Optiskā ceļa sistēma, kas veidota, izmantojot optisko frekvenču maiņas ierīci un optisko šķiedru savienošanas tehnoloģiju, ne tikai padara noteikšanas sistēmu mazu, bet tai piemīt arī spēcīga prettraucējumu spēja, nodrošinot testa stabilitāti.

BIEŽĀK UZDOTIE JAUTĀJUMI


Iegādājoties lāzera daļiņu izmēra analizatoru, jāzina šādi punkti:

(1) Kādus materiālus nepieciešams testēt?
Ja ir suspensija/emulsija, jāizvēlas šķidras dispersijas daļiņu izmēra analizators, un daži materiāli reaģē arī ar ūdeni, tāpēc nepieciešams arī šķidras dispersijas daļiņu izmēra analizators. Parasti cementam, metāla pulverim un farmaceitiskiem materiāliem nepieciešams sausās dispersijas
modeļa daļiņu izmēra analizators.

(2) Kāds izmēru diapazons ir jāpārbauda?
Līdz šim, pamatojoties uz MIE izkliedi, lāzera daļiņu izmēru analizators var izmērīt daļiņu izmēru diapazonu 0,01um-2000um. Ja materiālu diapazons nav tik plašs, piemēram, 10um-20um, izvēloties šaurāku izmēru diapazonu, daļiņu izmēru sadalījums būs precīzāks, nav nepieciešams iegādāties liela diapazona modeli.
.

(3) Kas ir dispersijas nesējs?
Šķidrajam modelim, lai paraugs varētu labi disperģēties un cirkulēt lāzera daļiņu izmēru analizatorā, parasti kā dispersijas nesējs ir jāizmanto ūdens, alohols vai organiskais šķīdinātājs.Pašreizējā tirgū sausā lāzera daļiņu izmēra analizatora izmaksas ir augstākas nekā šķidrā dispersijas modeļa izmaksas, tāpēc, ja nepieciešams testēt, labāk ir izmantot šķidro modeli.

Ja jums rodas vēl citi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs jums piedāvāsim piemērotāko lāzera daļiņu izmēra analizatoru!


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
山东省

Vieta
济南市

Papildu informācija