Katalogs

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

16.09.2023 01:00

GE VOLUSON E10 ULTRASKAŅA

Atbildēt uz sludinājumu

GE Voluson E10 ultrasonogrāfs ir augstākās klases sieviešu veselības ultrasonogrāfs, kas patiesi atbilst vārdam "Premium". Tā ievērojamākā iezīme ir jaunais Matrix 4D pārveidotājs. Tas ir pilnībā elektronisks 4D zonde bez kustīgām detaļām. Tas nozīmē, ka zonde netiek "slaucīta", un visi attēli tiek iegūti vienlaicīgi bez kavēšanās. Tas nozīmē, ka kadru uzņemšanas ātrums ir lielāks, attēlu kvalitāte ir lieliska, un diagnostiskie attēli ir daudz precīzāki.

Jaunākā mūsu ekspertu sērijas iekārta Voluson E10 ultrasonogrāfijas sistēma ir paredzēta modernām sieviešu veselības praksēm. Sarežģīti gadījumi ir likums, nevis izņēmums. Kur jūs ikdienā risināt sarežģītus diagnostikas jautājumus. Kur pacienti nāk pie jums pēc pārliecinošām atbildēm.

Jaunā Voluson E10 pamatā ir inovatīvā Radiance sistēmas arhitektūra, kas nosaka jaunus attēlošanas veiktspējas standartus*, nodrošinot iespaidīgus 2D un 3D/4D attēlus; izcilu caurlaidību tehniski sarežģītiem izmeklējumiem; jaunus apjoma attēlveidošanas rīkus un uzlabotas lietojumprogrammas, kas palīdz jums risināt sarežģītus gadījumus. Voluson E10 atbalsta arī GE nākamās paaudzes HDliveTM - HDlive Silhouette un HDlive Flow - attēli ir patiesi neparasti!

GE ir plaši atzīta par pasaules līderi ultrasonogrāfijas sistēmu tehnoloģiju jomā sieviešu veselības aprūpei. Uzņēmuma GE Voluson sērijas ultrasonogrāfijas aparāti ļauj ginekologiem un ārstiem dzemdniecības, ginekoloģijas un auglības jomās viegli veikt sarežģītus sieviešu veselības izmeklējumus, nodrošinot precīzu diagnostiku, izmantojot izcilas kvalitātes attēlus, kas ir ļoti svarīgi laika ziņā.

GE Voluson E10 tika izstrādāts, lai aizstātu, bet ne pilnībā aizvietotu lētāko GE Voluson E8, jo tas piedāvā četras reizes lielāku apstrādes jaudu nekā GE Voluson E8, tādējādi ļaujot izmantot uzlabotas lietojumprogrammas un efektīvu darba procesu. Salīdzinot ar E8, E10 ir lielāks ekrāns, kas ļauj labāk pārskatīt skenējumus, sarežģītāka staru kūļa formēšana un jaunākas renderēšanas tehnoloģijas. GE Voluson E10 izcilā apstrādes jauda un ātrums nozīmē ātrāku atveidošanas laiku un vienmērīgāku kadru ātrumu, kas nodrošina HD tiešraidi, kas ir ārkārtīgi skaidra un reālistiska.

GE Voluson E10 funkcijas un īpatnības:
  • 4D elektroniskā matrica 4D devējs
  • HD tiešraide
  • 23" platekrāna LED monitors
  • 12.1" skārienjūtīgais skārienjutīgais panelis
  • Zondes pieslēgvietas izgaismojums
  • Optimizēta ergonomika
  • V-SRI uzlabota volumetriskā plankuma samazināšana
  • Ļoti augsts kadru ātrums 2D un 4D attēlveidošanā
  • 4 reizes lielāka apstrādes jauda nekā Voluson e8

Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
Indonesia

Reģions
DKI Jakarta

Vieta
Kota Jakarta Selatan

Beigu datums
31.12.2024 08:55