Katalogs

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

11.09.2023 01:05

SIUI ULTRASKAŅAS SKENERIS CTS8800 PLUS

Atbildēt uz sludinājumu

SIUI CTS-8800 ultrasonogrāfs ir pārnēsājama iekārta, kas apvieno jaunāko ultraskaņas attēlveidošanas tehnoloģiju ar spekula samazināšanas tehnoloģiju un uzlabotu tālummaiņu. SIUI CTS-8800 ir ļoti viegli lietojams visiem operatoriem, un tam ir stabila operētājsistēma ar 160 GB cieto disku. Spēj radīt 4D melnbaltus attēlus par zemāku cenu nekā konkurenti. SIUI CTS-8800 ir visrentablākā 4D ultraskaņas attēlveidošanas iekārta tirgū.

SIUI CTS-8800 ultraskaņas iekārta ir pirmā sākumlīmeņa sistēma, kas apvieno uzlabotas attēlveidošanas funkcijas ar bezvadu tehnoloģiju. Veterināri priekšnoteikumi, attēlu uzglabāšana un tūlītēja attēlu optimizācija padara visu loģisku un lietotājam draudzīgu. CTS-8800 nodrošina tādas tehnoloģijas kā telpisko savienojumu attēlveidošana, audu harmonika, plankumainības samazināšana un mainīga attēla fokusēšana, lai iegūtu augstas kvalitātes attēlus. Apvienojot šīs augsto tehnoloģiju funkcijas ar bezvadu attēlu pārraidi, CTS-8800 ļauj jūsu klīnikai izvirzīties tehnoloģiju avangardā.

VERSATĪVĀS 4D SPĒJAS
CTS-8800 Plus piedāvā izcilas kvalitātes 4D attēlveidošanu par apbrīnojamu cenu. Vulometriskās attēlveidošanas tehnoloģija aptver dzemdniecības 4D augļa attēlveidošanu un ginekoloģisko transvaginālo volumetrisko attēlveidošanu, kas parāda precīzākus un specifiskākus attēlus dažādām klīniskām vajadzībām.

SPATĪRIŅU KOMPLEKSU VĒRTĒŠANA
Tehnoloģija palīdz mazināt atbalss artefaktus un uzlabot telpisko izšķirtspēju, skenējot mērķi ar mult i virziena staru kūļa formēšanu.

PAPILDU UZRAŽOŠANAS TEHNOLOĢIJA
Spekle samazināšanas tehnoloģija
Tehnoloģija palīdz samazināt trokšņus un artefaktus, attīra t problemātiskos ēnojumus un apmales, uzlabo kontrasta izšķirtspēju un agrīnas audu/struktūras mazināšanās identificēšanu
.

Viedā optimizācija ar vienu taustiņu
Sistēma gudri regulē TGC un B pastiprinājumu B režīmā, kā arī bāzes līniju, PRF un PW pastiprinājumu, lai iegūtu labāko melnbalto attēlu un PW
attēlu tikai ar viena taustiņa nospiedumu.

VĒRTĪGI KLĪNISKIE RISINĀJUMI
Panorāmas attēlveidošana
Sistēma ļauj paplašināt plašāku skata laukumu, lai ārsti varētu skenēt plaša izmēra audus, pārvietojot sensoru.

Bezvadu attēlu pārraide uz iPad/iPhone un bezvadu datora printeri
Sistēma nodrošina mobilo darbu slimnīcās un klīnikās, rādot skenētos attēlus, izmantojot iPad, iPhone, pat ja ārsts atrodas prom no ultraskaņas sistēmas.

Krāsu doplera uzlabošanas iespējas
Sistēma atbalsta krāsu plūsmas kartēšanas, pulsējošo viļņu doplera un trīskāršā režīma uzlabojumus, kas padara to par pilnvērtīgu krāsu
Doplera ultrasonogrāfijas sistēmu, kas ir ideāli piemērota iesācēju līmeņa lietotājiem.

SIUI CTS-8800 ultrasonogrāfijas iekārtas funkcijas:
  • Augstas izšķirtspējas 10" LCD monitors
  • Plankumainības samazināšanas tehnoloģija
  • 512 kadru Cineloop
  • Daudzfrekvenču zondes
  • 4D un 2D attēlveidošana
  • Viena pieskāriena attēla optimizācija
  • Veterinārie priekšnoteikumi
  • Lielo un mazo dzīvnieku reproduktīvās tabulas
  • Vēdera un sirds mērījumu programmas
  • Bezvadu attēlu pārraide

Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
Indonesia

Reģions
DKI Jakarta

Vieta
Kota Jakarta Selatan

Beigu datums
31.12.2024 09:45