Katalogs

LoRa GSM RJ45 sistēma, atbalsta plašu LoRa bezvadu mezglu klāstu

25.10.2023 00:00

LoRa GSM RJ45 sistēma, atbalsta plašu LoRa bezvadu mezglu klāstu

Atbildēt uz sludinājumu

S281 LoRa vārtejā tiek izmantota LoRa RF sakaru tehnoloģija, lai, izmantojot bezvadu LoRa mezglus, nosūtītu ierīces datus uz vārteju no vairākiem diskrētas izplatīšanas punktiem. LoRa vārtejas apstrādā datus un pārsūta tos uz serveri, izmantojot Ethernet vai 4G tīklu, tādējādi nodrošinot attālinātu datu vākšanu un uzraudzību.

LoRa vārti atbalsta dažādus bezvadu LoRa mezglus, tostarp temperatūras un mitruma, laikapstākļu, augsnes, gāzes, RS485 un bezvadu moduļu mezglus. Atbalsta piekļuvi mākonim, var veikt vēstures ierakstu pieprasījumu, augstas un zemas temperatūras pārsniegšanas trauksmi, atbalsta balss, WeChat, SMS, APP, WEB monitoringa platformu, e-pastu un citus brīdināšanas veidus. Plaši izmanto apkures, siltumnīcu audzēšanas, audzēšanas, audzēšanas, darbnīcu, noliktavu, svaigu, plūsmas, šķidruma līmeņa, raktuvju un citās nozarēs.

1. atbalsta 50 bezvadu temperatūras un mitruma, releju, ciparu ieejas, zemes, laikapstākļu un citus mezglus;
2. Atbalsta 50 bezvadu RS485 moduļa sērijas mezglus;
3. Uzraudzības rādiuss līdz 2 km;
4. Atbalsta 10 lietotāju numurus, lai saņemtu īpašus SMS brīdinājuma ziņojumus par ierīces ikdienas ziņojumiem, kļūmēm, sērijas datu pārplūdi un neparastiem trigeriem;
5. Termināļa akumulatora uzlādes uzraudzība reāllaikā, lai nodrošinātu, ka ierīces dati netiek zaudēti;
6. Vietējā konfigurācijas programmatūra, attālinātā SMS un APP, lai iestatītu parametrus, vienkārša darbība un lietošana.


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
Guangdong

Vieta
Shenzhen