Katalogs

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

19.10.2024 01:05

LIETOTS LEICA GS18 I GNSS RTK ROVER

Atbildēt uz sludinājumu

GNSS, IMU un kameras sensoru apvienošana, lai radītu vizuālās pozicionēšanas tehnoloģiju, ļauj izveidot GNSS RTK roveri, kas ir tik jaudīgs, ka ļauj izmērīt to, ko redzat.

GS18 I ir visas Leica GS18 T funkcionalitātes: papildus vizuālajai pozicionēšanai lietotāji var, piemēram, kartēt punktus ar slīpi vai horizontāli novietotu polu.

Iepazīstinām ar Leica GS18 I - daudzpusīgu, pētījumiem piemērotu GNSS RTK roveri ar vizuālo pozicionēšanu. Paredzēts mērniecības profesionāļiem, lai viegli un precīzi mērītu punktus, kurus iepriekš nebija iespējams izmērīt ar GNSS roveri. Tagad jūs varat ātri iemūžināt vietu attēlos un pēc tiem izmērīt punktus gan uz lauka, gan vēlāk birojā. Attiecībā uz GS18 es domāju attēlveidošanu.

GNSS, IMU un kameras sensoru saplūšana apvienojas, lai radītu vizuālās pozicionēšanas tehnoloģiju, kā rezultātā GNSS RTK roveris ir tik jaudīgs, ka ļauj mērīt to, ko redzat. GS18 I ir visas Leica GS18 T funkcionalitātes: papildus vizuālajai pozicionēšanai lietotāji var, piemēram, kartēt punktus ar slīpi vai horizontāli novietotu polu.
Efektīvāk un vieglāk izmērīt punktus ar aizspraustu skatu uz debesīm.
Uztvert punktus, kurus iepriekš nevarēja sasniegt ar GNSS roveri.
Iegūt lielāku elastību un kontroli bez nepieciešamības izmantot papildu aprīkojumu, kas prasa daudz laika.
Kartējiet simtiem punktu ar mērījumiem atbilstošu precizitāti dažu minūšu laikā.
Ātri fiksējiet ainu un vēlāk izlemiet, kas būtu jāmēra, pat ja aina vēlāk mainās vai pazūd.
Pieskarieties attēlam, lai izmērītu punktu uz lauka vai birojā.
Ātri un rūpīgi, lai jūs varētu iemūžināt katru detaļu.


Kartēšana un mērīšana ir kļuvusi vienkāršāka, drošāka un efektīvāka nekā jebkad agrāk. Iepazīstieties ar Leica GS18 I GNSS RTK roveri ar vizuālo pozicionēšanu. Ar to jūs varat bez piepūles izmērīt punktus, kurus iepriekš nevarēja sasniegt. Uzņemiet objektu ar GS18 I un kartējiet punktus no attēliem. GNSS RTK roveris ir tik inovatīvs, ka jūs varat precīzi izmērīt fasādes un stūrus, nemainot instrumentus. Kad esat uzņēmuši objektu, varat izmērīt katru detaļu, kad vien vēlaties.

Inovatīvs
Leica GS18 I ir precīzs un viegli lietojams GNSS RTK roveris. Tajā izmantota ļoti inovatīva vizuālās pozicionēšanas tehnoloģija, kas balstīta uz GNSS, IMU un kameras integrāciju. Tā ļauj jums mērīt mērījumu pakāpes punktus attēlos uz vietas un birojā. Lai vēl vairāk paplašinātu iespējas, izveidojiet punktu mākoņus no uzņemtajiem datiem, izmantojot Infinity.

Ātri
Izstrādāts, lai efektīvi izmērītu lielu punktu skaitu. Leica GS18 I ļauj dažu minūšu laikā uzņemt attēlus un izmērīt simtiem punktu, arī vietās, kurām fiziski nav iespējams piekļūt. Izmantojot attēlus, lai izmērītu šos punktus, jūs varat samazināt uz vietas pavadīto laiku un samazināt atkārtotu darbu: tiklīdz esat uzņēmuši vietu, jums ir izmērīta katra detaļa.

Universāls
Attēlveidošanas jauda ir mainījusi spēles noteikumus. Pateicoties spējai izmērīt to, ko redzat, tagad varat sasniegt vietas, kuras iepriekš nevarēja sasniegt, nemainot instrumentus un nelecot pāri šķēršļiem. Tas sniedz jums elastību uz lauka, atbrīvo aprīkojumu un apkalpes, kā arī patiesi palielina jūsu projektu produktivitāti, kā rezultātā palielinās peļņa.

Cena 2700 USD


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
Indonesia

Reģions
Jawa Timur

Vieta
Surabaya

Beigu datums
28.12.2024 09:00