Katalogs

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

03.11.2023 01:05

PLANMECA PROMAX DIMAX 4 SENSORS, PĀRDOŠANĀ!!

Atbildēt uz sludinājumu

Planmeca ProMax 3D ir produktu grupa, kas sastāv no izcilas "viss vienā" iekārtas. Ar trīs dažādiem trīsdimensiju attēlveidošanas veidiem, kā arī panorāmas, ekstraorālo bitewing un cefalometrisko attēlveidošanu - šie inteliģentie produkti var apmierināt visas jūsu maxillofacial attēlveidošanas vajadzības.

Planmeca ProMax 3D Plus CBCT iekārta ir izstrādāta tā, lai nodrošinātu daudzpusīgas 3D attēlveidošanas iespējas ar tādām inovatīvām funkcijām kā kustību korekcija un standarta zemas devas attēlveidošanas protokols, padarot to ideāli piemērotu vispārējā zobārstniecībā, endodontijā un citur.

Planmeca ProMax 3D Plus CBCT iekārta ir 3D attēlveidošanas spēks, kas nodrošina paplašinātu skats uz sejas un žokļu reģionu ārpus zobārstniecības - no sinusu vizualizēšanas līdz sīkāko kaulu struktūru iemūžināšanai ausīs. ProMax 3D Plus ir daudzpusīga 3D iekārta, kas nodrošina visaugstāko diagnostikas precizitāti un kontroli, un tā ir izstrādāta panorāmas, cefalometrijas un 3D attēlveidošanas lietojumiem - ar endodontiskās attēlveidošanas režīmu, kas augstas izšķirtspējas veidā uztver sīkas anatomiskas detaļas. Turklāt ar Planmeca CALM tehnoloģiju kustību radīto artefaktu novēršanai, apvienojumā ar Ultra Low Dose 3D attēliem ar ievērojami samazinātām pacienta dozām, šis "viss vienā" CBCT aparāts nodrošina pozitīvu pacienta pieredzi no sākuma līdz beigām.
Seamless. Izstrādāts ar unikālu SmartPan sistēmu, kas ļauj uzņemt 2D un 3D attēlus ar vienu un to pašu sensoru.
Pieejams. Aprīkots ar pacienta pozicionēšanas iespēju, lai pacients varētu stāvēt, sēdēt un braukt ratiņkrēslā.
Inovatīvs. Var lepoties ar patentētu selektīvi pielāgojamu šarnīrveida robota rokas (SCARA) tehnoloģiju, kas nodrošina neierobežotu kustību rotācijas sejas un žokļu attēlu uzņemšanas laikā
Daudzpusīgs. Maksimālais redzes lauka izmērs Ø20x10 cm ar vienu skenēšanu
Saderīgs. Atbalsta Mac OS/PC funkcionalitāti ar Planmeca Romexis programmatūru, kas spēj pārvaldīt visu CAD/CAM darbplūsmu

Promax, kas tika modernizēta uz 3D CBCT. Dimax 4 ir jaunākā versija, kas pieejama 2D.


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Mums vajag

Valsts
Indonesia

Reģions
Jakarta

Vieta
Jakarta

Beigu datums
31.12.2024 08:40