Katalogs

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

06.03.2024 15:00

ITERO ELEMENT FLEX INTRAORĀLAIS SKENERIS

Atbildēt uz sludinājumu

ITero Element Flex1 nodrošina jums maksimālu mobilitāti, ļaujot jums aprūpēt pacientus jebkurā vietā, kur vēlaties viņus redzēt. Izmantojot tikai nūjiņas konfigurāciju, iTero Element tehnoloģijas jauda ir jums pa rokai, ļaujot veikt pilna loka skenēšanu pat mazākajā praksē.

Jaudīgs risinājums, ko varat pārvietot no kabineta uz kabinetu vai no kabineta uz kabinetu. Izmantojot iTero Element Flex, jums ir maksimāla mobilitāte, un jūs varat aprūpēt savus pacientus neatkarīgi no atrašanās vietas. Konfigurācija, kas paredzēta tikai pie sienas, ļauj iTero Element tehnoloģijas jaudu nodot tieši jūsu rokās, lai jūs varētu veikt pilna loka skenēšanu pat mazākajā kabinetā.

iTero Element Flex ir sistēma, kas nodrošina ātru un vienkāršu pārvietošanu starp praksēm, sniedzot ģimenes ārstiem un ortodontiem iespēju veikt pilna loka skenēšanu visās praksēs.

ITero Element Flex konfigurācija "tikai pie sienas" ir pārnēsājams skeneris, ko var pārvietot no vienas prakses uz citu, un tas ļauj ārstiem izmantot vizualizācijas iespējas pie krēsla. Tas ir ideāli piemērots praksēm, kurās strādā vairāki darbinieki un kurām nepieciešams ērts un viegli pārvietojams skeneris. Izmantojot saderīgus klēpjdatorus, klīnicisti tagad var skenēt jebkurā vietā, pat mazākajās praksēs. Element Flex komplektācijā ietilpst pielāgots pārnēsāšanas futrālis.

. Element Flex, kas ir izvēle, ietver pielāgotu pārnēsāšanas futrāli un nodrošina savienojamību. Katram skenerim ir tādas pašas funkcijas kā tā priekšgājējam. Sākotnēji intraorālās skenēšanas stieņi tika uzskatīti par grūti lietojamiem un apjomīgiem. Tāpēc, kad pienāca laiks pieņemt lēmumu par pirkumu, klīnicisti nolēma iztikt bez tiem. Tagad ir plašs izvēles iespēju klāsts.

Līdz ar šī Element Flex ieviešanu skenēšanu var veikt tieši portatīvajos datoros, padarot intraorālo skenēšanu mobilāku nekā jebkad agrāk. Tomēr šis nav vienīgais izgudrojums IOS skenēšanā. Jaunākā 3shape versija TRIOS MOVE piedāvā bezvadu skenēšanas nūjiņu kopā ar roku un grozāmu ekrānu, kas ļauj ārstam parādīt pacientam procesu un ārstēšanas plānošanu.

iTero Element Flex funkcijas:

Kompakta izmēra konstrukcija pārnēsājamībai un ērtībai
Uzlabots krāsu displejs satriecošiem un precīziem attēliem
Veic skaidrus 3D skenējumus krāsās un augstā izšķirtspējā tikai 60 sekundēs
Skenera nūjiņas skārienpaliktnis ir tikpat intuitīvs un vienkāršs kā žesti viedtālrunī

Ar iTero Element Flex vizualizējiet labāku praksi:
Atjaunošanas un ortodontijas darba plūsmas
Optimizēta Invisalign
Savienojamība
Vizualizācijas rīki
iTero TimeLapse
Invisalign rezultātu simulators
Progresa novērtēšana
Integrācija ar frēzēšanu pie krēsla

 

 


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
Indonesia

Reģions
Jakarta

Vieta
Jakarta