Katalogs

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

21.03.2024 01:05

WAYGATE KRAUTKRAMER MENTOR UT FĀZĒTĀS MATRICAS DEFEKTU DETEKTORS

Atbildēt uz sludinājumu

Ar Mentor UT fāzēto matricu defektu detektoru ir radīta jaudīga nākamās paaudzes PAUT pārbaužu sistēma. Atbrīvojiet no ultraskaņas defektu pārbaužu veikšanas, izmantojot precīzāko un intuitīvāko rīku, kāds šobrīd ir pieejams tirgū.

Waygate Technologies Krautkramer Mentor UT, Baker Hughes (agrāk GE Inspection Technologies) uzņēmuma produkts, ir jaudīgs, savienots ultraskaņas defektu detektors, kas optimizēts tehnoloģisko tvertņu, cauruļu un tvertņu korozijas un erozijas kartēšanai.

Mentor UT sniedz masīva pārbaudes iespējas ikdienas lietošanai ar intuitīvu, skārienjūtīgu ekrāna saskarni un pielāgojamām pārbaudes lietojumprogrammām ("lietotnēm"). Lietotāji var izveidot savas lietotnes vai izmantot iepriekš instalētās lietotnes un pilnībā pielāgot lietotāja saskarni savām vajadzībām. Ierīces iestatīšana un kalibrēšana ir viegli apgūstama, un tā var ietaupīt apmācības izmaksas, vienlaikus palielinot produktivitāti.

Visa UT defektu detektora sistēma ir ievietota cimdiem draudzīgā planšetdatorā ar skārienekrānu, kuru ir tikpat viegli lietot kā viedtālruni. Iepriekš ielādēta Mentor Create programmatūra ir pilnībā pielāgojama, ļaujot lietotājam definēt izvēlnes un darba plūsmas (lietotnes), lai soli pa solim vadītu pārbaudes procesu - no kalibrēšanas līdz zondes atrašanās vietai un analīzei. Pārliecināti un izglītoti lietotāji nozīmē, ka pat vissarežģītākās pārbaudes katru reizi tiek veiktas konsekventi.

Mentor UT ir pirmā ultraskaņas testēšanas ierīce, kas viegli nodrošina bezvadu savienojamību un tiešraidi, lai inspektori varētu saņemt otru viedokli reālajā laikā, kad tas ir nepieciešams. Tas pats bezvadu mākoņa savienojums ļauj Mentor UT attālināti ģenerēt visaptverošus pārbaudes pārskatus lietotāju galddatoros ar vienu pogas klikšķi.

Ar Mentor UT var sagaidīt:
  • Augstas veiktspējas konstrukcija: jaudīgs 32:32 fāzētu masīvu defektu detektors (ar iespēju uzlabot līdz 32:128) ar parasto UT kanālu un 20 kHz impulsu atkārtošanās frekvenci (RPF)
  • Izturīga izturība: iztur vissmagākās vides apstākļus ar IP65 izturības pakāpi
  • Produktīvākas un kvalitatīvākas pārbaudes: lietotāja definētas pārbaudes "lietotnes" vai ierīcē iepriekš instalētas lietotnes, kas pielāgotas jūsu vajadzībām
  • Nepārspējama savietojamība: viegli savienojams pārī ar GE nozares vadošajiem divelementu lineārajiem DM zondēm korozijas pārbaudei, lineārajiem masīva zondēm metinājumu un kompozītu pārbaudei un dažādiem komerciāli pieejamiem skeneriem
  • Intuitīva lietošana: cimdiem draudzīga, pielāgojama skārienekrāna lietotāja interfeiss, iebūvēts bezvadu savienojums un datu eksports, lai racionalizētu pārskatu sniegšanu un analīzi (iekļauta bezsaistes analīzes programmatūra)
  • Ietaupiet laiku un resursus: specializētas darba plūsmas vienkāršo sarežģītas pārbaudes, lai palielinātu efektivitāti un atvieglotu apmācību

Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
Indonesia

Reģions
Jawa Timur

Vieta
Surabaya

Beigu datums
31.12.2024 09:00