Katalogs

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

15.04.2024 04:25

WAYGATE KRAUTKRAMER USM 100 ULTRASONISKAIS KĻŪPU DETEKTORS, JAUNS PĀRDOŠANA!!

Atbildēt uz sludinājumu

Waygate Technologies Krautkramer USM 100, Baker Hughes (agrāk GE Inspection Technologies) uzņēmuma produkts, ir ultraskaņas defektu detektors, kas ir ideāli piemērots rūpnieciskai pārbaudei. USM 100 ir jaunākais USM saimes sasniegums, un tam ir vadāma kalibrēšana, pielāgojami filtri, uzlabots datu reģistrators un viedtālrunim līdzīga funkcionalitāte. Ar šo jaunāko modeli ir saderīgi mantotie datu komplekti no USM Go un USM 35

Waygate Technologies Krautkrämer USM 100 defektu detektors ir viegls un ergonomiski izstrādāts ērtai lietošanai. Tam ir liels skārienekrāns un pogas, kas nodrošina ērtu divpusēju lietošanu. Ar cimdiem saderīgais 7 collu LCD skārienekrāns ir redzams jebkurā apgaismojumā. Viedā un intuitīvā lietotāja saskarne ir viegli apgūstama, pielāgojama un racionalizē iestatīšanu, apmācības laiku un atjauninājumus.

Krautkrämer USM 100 nodrošina arī lielāku efektivitāti, izmantojot attālinātu piekļuvi un datu pārvaldību un glabāšanu. Digitālās funkcijas ietver pielāgotas darba plūsmas, izmantojot Mentor App programmatūru; drošu, mākoņa datu pārvaldību; attālinātu kalibrēšanu, kas samazina kalibrēšanas laiku no divām nedēļām līdz 30 minūtēm; un publisku veikalu pielāgojamu lietotņu lejupielādei. Mentor PC ļauj augšupielādēt, analizēt un ziņot par pārbaudes datiem no personālā datora; un Mentor PC Live ļauj izmantot USM 100 attālināti. Mentor Create lietotājs var pielāgot vai izveidot pārbaudes lietotnes unikālām pārbaudes procedūrām, nozares lietojumiem un pieredzes līmeņiem. Datu kopas ir saderīgas arī ar vecākajiem modeļiem USM Go un USM 36, kas ļauj bez problēmām pāriet uz USM 100.

Defektu noteikšana no jauna definēta:
Pārnēsājamais Krautkrämer USM 100 ir ļoti universāls pārbaudes rīks, kas paredzēts dažādu pārbaudes uzdevumu risināšanai. Veiciet visaptverošas un precīzas rūpniecisko aktīvu pārbaudes un papildiniet savus datus ar attēliem un ģeogrāfisko atrašanās vietu, lai uzlabotu izsekojamību un pārskatu sniegšanu.

Galvenie lietojumi
  • Metinājumu pārbaude
  • Korozijas pārbaude
  • Kalumu un lējumu pārbaude
  • Sliežu pārbaude
  • Kompozītu pārbaude
  • Kodoliekārtu inspekcijas

Cena 3 800,00$


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
Indonesia

Reģions
Jawa Timur

Vieta
Surabaya

Beigu datums
01.01.2025 12:05