Katalogs

Top1 Outboard Inboard

Top1 Outboard Inboard

Top1 Outboard Inboard

21.11.2023 02:10

Turbo dīzeļdzinējs 50 ZS

Atbildēt uz sludinājumu

JAUNUMS Yanmar Dtorque 111

Kompaktais Dtorque 111 ir izstrādāts, lai radītu revolūciju mazo darba laivu tirgū, kur tā paredzamais darbmūža ilgums, kas pārsniedz 10 000 stundu, ir vismaz divreiz ilgāks par jebkuru salīdzināmu piekarināmo benzīna dzinēju.

Dtorque 111 ir izcili vienmērīgs un kluss dīzeļdzinējs, kas pie dzenskrūves nodrošina 50 ZS jaudu un satriecošu 111 Nm griezes momentu pie tikai 2500 apgr./min. Tas ir ievērojami labāk nekā jaunākajiem 70 ZS 4taktu benzīna modeļiem un vairāk nekā pietiekami, lai ātri paātrinātu lielāko daļu mazo kuģu uz plaknes, turklāt ar lielu jaudu zem klajas slodzes, kas paredzēta lieljaudas izspiešanai.

Dtorque ir ideāla izvēle, ja jūs darbojaties vai pārvaldāt:
  • darba laivas
  • drošības/ glābšanas laivas
  • zvejas laivām
  • valdības un ostu pārvaldes kuģiem
  • pasažieru laivām
  • superjahtu tenderi


Lielāka drošība
Dīzeļdegviela ir mazāk uzliesmojoša nekā benzīns, tāpēc Dtorque ir drošāka izvēle potenciāli bīstamā vidē, piemēram, naftas un gāzes rūpniecībā. Arī superjahtas un kruīza kuģu operatori, piemēram, gūst labumu no laika un izmaksu ietaupījuma, kas saistīts ar mazāku ugunsdrošības piesardzības pasākumu un noteikumu skaitu.

Turklāt ir tikai viens degvielas veids, kas jāpārvalda, un tas ir plašāk pieejams ostās visā pasaulē. Dtorque arī pārsniedz ES RDC II posma emisiju noteikumus, tomēr vēl neatbilst EPA prasībām.

Zems trokšņa līmenis un vibrācijas
. Dtorque ir divu cilindru, Common Rail, turbokompresoru dīzeļdzinējs, kurā izmantota unikāla sistēma ar diviem pretēji rotējošiem kloķvārpstiem alumīnija blokā. Šī tehnoloģija ar patentēto "Spaceball" konstrukciju palīdz samazināt vibrāciju un troksni.

Vēl viena šo kloķvārpstu priekšrocība ir rotācijas un darbības (stūrēšanas) griezes momentu trūkums. Tādējādi motora darbības laikā rodas mazāks nogurums

.


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
Indonesia

Reģions
Aceh

Vieta
Banda Aceh

Beigu datums
31.01.2025 10:00