Katalogs

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018
  • EX-Zertifizierung

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

18.12.2023 01:00

Mašīnbūve - L.B. Bohle saņem vairākus apbalvojumus

Atbildēt uz sludinājumu

Vācijas dizaina balva par jaunās paaudzes mašīnām

L.B. Bohle prieks bija liels. Tehnoloģiju uzņēmums no Ennigerlohas trīs reizes ir ieguvis Vācijas zīmola balvu.

"Šī gada maijā Interpack izstādē mēs prezentējām trīs jaunas sistēmas un ieviesām jaunu iekārtu paaudzi," atskatoties uz pagātni, saka izpilddirektors Torstens Veselmans (Thorsten Wesselmann). "Mūsu mašīnas ir ne tikai tehniski optimizētas, bet arī pārveidotas ar revolucionāru rūpniecisko dizainu," turpina Wesselmann.

Pēc konsultācijām ar rūpnieciskajiem dizaineriem, ar kuriem kopā tika izstrādātas mašīnas, L.B. Bohle vadība nolēma pieteikt dizaina balvai BFC tablešu pārklājēju, BRC sauso granulatoru un QbCon 1 - nepārtrauktās darbības granulatoru un žāvētāju pētniecībai un attīstībai.

Vācijas Dizaina balvai var pieteikties uzņēmumi, aģentūras, pakalpojumu sniedzēji un mārketinga eksperti, kā arī bezpeļņas un valsts organizācijas no visām nozarēm visā pasaulē. par pielaidi konkursam un turpmākajiem uzvarētājiem lemj Vācijas Dizaina padomes neatkarīga žūrija.

"Pēc nemainīgi pozitīvajām reakcijām uz mūsu jaunajām iekārtām mēs slepeni cerējām uz balvu," ziņo Vesselmans. L.B. Bohle tika atzīts par BRC un QbCon uzvarētāju, savukārt BFC planšetdatoru pārklājējs saņēma īpašu balvu.

"Mēs bijām pārsteigti, ka saņēmām trīs balvas uzreiz," saka Vesselmans. Kopumā L.B. Bohle atbildīgie darbinieki uzskata, ka balva ir atzinība, ka viņi ir spēruši pareizo soli ar drosmīgo jauno dizainu.

"Pateicoties izcilam komandas darbam uzņēmumā kopā ar ārējiem dizaineriem, mums ir izdevies izstrādāt pilnīgi jaunu dizaina līniju mūsu sistēmām, kas nodrošina identificēšanos ar L.B. Bohle uzņēmumu. Vācijas Dizaina balvas iegūšana mums palīdzēs arī piesaistīt vēl lielāku uzmanību un atpazīstamību tirgū," saka izpilddirektors Tims Remmerts, kurš saskata arī turpmākas pozitīvas sekas, ko radīs šī balva.


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
Germany