Katalogs

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

23.12.2023 00:00

Pilns pārbaudes pakalpojums/China Inspection Agency

Atbildēt uz sludinājumu

Guangdong Ķīna inspekcija un testēšana Co., LTD

Šo pārbaudi veic ražošanas procesa agrīnajos posmos (no 0 līdz 20 %). Pārbaudes mērķis ir pārbaudīt procesa parametrus un pārliecināties, ka galaprodukts atbildīs vēlamajām kvalitātes prasībām.

Mēs esam cilvēki, un, protams, cilvēki pieļauj kļūdas, tāpat kā rūpnīcas Ķīnā. Aptuveni pusei rūpnīcu Ķīnā ir ražošanas problēmas. Ja netiek veikta stingra kvalitātes pārbaude, rūpnīcas ražos atbilstoši saviem standartiem. Tāpēc iepriekšēja kļūdu noteikšana ir laika un izmaksu taupīšanas process,ja problēmas noskaidrosiet, kad visas preces jau būs gatavas, to pārskatīšanai būs jātērē daudz laika un naudas. Mūsu pieredze liecina, ka mēs veicām kvalitātes kontroli laikā, kad ražošana tikko bija sākusies, un mēs noskaidrojām, ka rūpnīcas izmantotā krāsa pilnīgi atšķīrās no klienta vēlamās. Tā ir liela kļūda. Pēc pārbaudes rūpnīca nekavējoties pārskatīja krāsu. Ja mēs veiktu kvalitātes pārbaudi pēc tam, kad izstrādājumi ir gandrīz pabeigti, tā varētu būt nopietna problēma, un sūtījums aizkavētos, jo tiktu pārskatītas kvalitātes kontroles laikā konstatētās problēmas.

Tāpēc ir ļoti ieteicams veikt kvalitātes pārbaudi ražošanas procesa sākumposmā. Šāda kvalitātes kontrole Ķīnā ir nepieciešama jo īpaši tādēļ, lai izvairītos no pārpratumiem un kļūdām turpmākajā ražošanas procesā.


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
Shenzhen

Vieta
Guangdong

Beigu datums
29.06.2024 23:50