Katalogs

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

26.12.2023 11:50

Ķīnas inspekcijas pakalpojumi - konteineru iekraušanas uzraudzība

Atbildēt uz sludinājumu

Pilns pārbaudes pakalpojums Piegādātāja audits Pirmsražošanas pārbaude Ražošanas laikā pārbaude Pirmsnosūtīšanas pārbaude Konteinera iekraušanas uzraudzība

Iekraušanas uzraudzība
Iekraušanas pārbaude tiek uzsākta rūpnīcās, noliktavās vai nosūtītāju iekraušanas vietās. Lai pārbaudītu nosūtāmo produktu kvalitāti un daudzumu, lai pārliecinātos, ka nosūtāmie produkti atbilst labai kvalitātei un pareizam daudzumam. Tikmēr inspektori uzrauga visu nosūtīšanas procesu, lai pārliecinātos, ka konteineri ir labā stāvoklī un pareizi iekrauti.
Dažādām produktu kategorijām, pamatojoties uz klientu prasībām un mūsu pieredzi, mēs sagatavosim specializētu pārbaudes sarakstu. Un mūsu inspektors pārbaudes procesa laikā pārbaudīs preces stingri saskaņā ar kontrolsarakstu un apstiprināto paraugu, un darīsim visu iespējamo, lai samazinātu jūsu pirkuma riskus.
Pēc pārbaudes pabeigšanas mēs jums sniegsim rezultātu. Pārbaudes ziņojumu nosūtīsim jums 24 stundu laikā.
Daudzi tirgotāji izmanto mūsu kvalitātes kontroles pakalpojumus ne tikai tāpēc, ka mūsu pārbaudes pakalpojumi ir rentabli, bet arī tāpēc, ka viņi zina, ka mēs sagaidām QC. Mūsu klienti ir: Pepsi, Coca Cola, Anheuser-busch inBev, B&Q, LG, Samsung, Honeywell, Toshiba, Emerson, Honda, Nissan, Panasonic, SHARP, ABB, Bandai, Tommy, Vtech utt.


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
Shenzhen

Vieta
Guangdong

Beigu datums
29.06.2024 23:50