Katalogs

Gresitaliano Srl

22.01.2024 00:00

Porcelāna šķīvji Ražots Itālijā

Atbildēt uz sludinājumu

porcelain4TOP ir jauns GRESITALIANO SRL zīmols, kas specializējas 6 mm, 12 mm un 20 mm biezu porcelāna plākšņu grafiskajā dizainā, ražošanā un izplatīšanā, 100% ražots Itālijā.

Pievienojieties mums, lai ienestu itāļu eleganci ASV: Kļūstiet par porcelāna šķīvju izplatītāju

Porcelain4Top aicina aizrautīgus un tālredzīgus cilvēkus un uzņēmumus pievienoties mums nepārspējama stila un izsmalcinātības ceļojumā.

Kļūstot par mūsu izsmalcināto itāļu porcelāna šķīvju izplatītāju, kļūstiet par pārlaicīga skaistuma vēstnieku ASV.

Kāpēc sadarboties ar Porcelain4Top:

Augstākā kvalitāte: mūsu itāļu porcelāna šķīvji ir rūpīgi izgatavoti un demonstrē slaveno itāļu amatniecības kvalitāti, kas izturējusi laika pārbaudi.

Daudzpusīgs dizains: no klasiska līdz mūsdienīgam - mūsu porcelāna šķīvji piedāvā plašu dizainu un apdari, kas atbilst jūsu klientu izsmalcinātajai gaumei.

Nepārspējamas zināšanas: Sadarbojoties ar mums, jums būs pieejama ekspertu komanda, kas nodrošinās jums plašas zināšanas par produktiem, mārketinga atbalstu un personalizētus padomus.

Izplatītāja priekšrocības:

Ekskluzīvs produktu klāsts: Kā Porcelain4Top izplatītājam jums būs ekskluzīva piekļuve mūsu augstākās kvalitātes itāļu porcelāna šķīvju klāstam, kas atšķirs jūs no konkurentiem.

Mārketinga atbalsts: Izmantojiet mūsu mārketinga zināšanas un mārketinga materiālus, lai palielinātu savu klātbūtni nozarē, sasniegtu plašāku auditoriju un palielinātu pārdošanas apjomus.

Izdevīga sadarbība: Mēs ticam abpusējiem panākumiem. Sadarbība ar Porcelain4Top kā izplatītājam paver durvis rentablai sadarbībai ar zīmolu, kas simbolizē eleganci un kvalitāti.

Kā sākt savu ceļu: kļūt par

izplatītāju ir vienkāršs process. Sazinieties ar mūsu komandu, lai izrādītu savu interesi, un sadarbosimies, lai nodrošinātu itāļu porcelāna šķīvju izsmalcinātību visos ASV nostūros.

Uzlabojiet savu biznesu, piedāvājot greznuma iemiesojumu ar Porcelain4Top itāļu porcelāna šķīvjiem. Sazinieties ar mums jau šodien, lai uzsāktu sadarbību, kas Amerikas tirgū no jauna definēs eleganci.

Sazinieties ar mums jau tagad!


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
Italy

Reģions
Emilia Romagna

Vieta
Sassuolo

Papildu informācija