Katalogs

Henan Hongchang Aluminum Co., Ltd.

Henan Hongchang Aluminum Co., Ltd.

Henan Hongchang Aluminum Co., Ltd.

05.03.2024 12:00

PP vāciņa materiāls vīna pudelēm alumīnija sakausējums 8011

Atbildēt uz sludinājumu

Hongchang Alumīnijs piegādā alumīnija loksnes un spoles pudeļu vāciņu ražošanai, kas ir ideāli materiāli PP vāciņiem viskija pudelēm un citām dzērienu pudelēm. Tam piemīt lieliskas mitruma necaurlaidīgas, pret noplūdi un viltojumiem aizsargātas īpašības, padarot to patiesi drošu, veselīgu, ātru un videi draudzīgu, palielinot produkta pievienoto vērtību.

PP pudeļu vāciņu ražošanai ir stingras prasības attiecībā uz materiāla izturību, pagarinājumu un izmēru novirzi, pretējā gadījumā apstrādes laikā parādīsies plaisas vai krokas. Lai nodrošinātu drukāšanas ērtumu pēc pudeles vāciņa izveidošanas, pudeles vāciņa materiāla virsmai jābūt gludai. Nav rullīšu, skrāpējumu un traipu. Visbiežāk izmantotie sakausējumi ir 8011-H14, 8011-H16 u. c. Alumīnija pudeļu vāciņu materiālus var ražot karstās velmēšanas, nepārtrauktās liešanas, nepārtrauktās velmēšanas vai aukstās velmēšanas paņēmienos.

PP pudeļu vāciņu materiāla īpašības:
1. Neliels svars.
2. Videi draudzīgs, videi nekaitīgs un viegli pārstrādājams.
3. Lieliskas barjeras īpašības.
4. Laba formējamība.
5. Laba izturība. Skaists izskats un spilgta apdare.
8011 alumīnija aizvākojuma plāksnītes tiek izmantotas pudeļu un citu konteineru skrūvējamo vāciņu sistēmu ražošanai, un tās ir viens no galvenajiem produktiem alumīnija iepakojuma tirgū. Alumīnija hermētiskās un gaismas necaurlaidīgās īpašības, kā arī vieglā formēšana un dekorēšana padara to par materiālu, ko izvēlas slēgtajiem izstrādājumiem.

Alumīnija PP vākus izmanto stikla traukiem, tostarp minerālūdens, dabīgā ūdens, bezalkoholisko un alkoholisko dzērienu, uztura bagātinātāju un sulu produktiem.


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
henan

Vieta
No. 14, Business Outer Ring Road