Katalogs

BLIIoT| Jaunā versija BL120DT DL/T645 IEC 104 pārveidošana no IEC 104 uz Modbus energosistēmas automatizācijā

03.04.2024 10:10

BLIIoT| Jaunā versija BL120DT DL/T645 IEC 104 pārveidošana no IEC 104 uz Modbus energosistēmas automatizācijā

Atbildēt uz sludinājumu

Ievads DL/T645-Modbus vārteja ir ierīce, kas nodrošina saziņu starp ierīcēm, kurās izmanto DL/T645 protokolu, un ierīcēm, kurās izmanto Modbus protokolu. Līdzīgi IEC 104 uz Modbus vārtejas atvieglo saziņu starp ierīcēm, kas izmanto IEC 104 protokolu, un ierīcēm, kas izmanto Modbus protokolu. DL/T645 ir saziņas protokols, ko Ķīnā plaši izmanto viedās mērīšanas un enerģijas pārvaldības sistēmās. Tas nosaka formātu un noteikumus datu apmaiņai starp enerģijas skaitītājiem un datu vākšanas sistēmām. No otras puses, Modbus ir kopīgs protokols, ko izmanto saziņai starp dažādām rūpnieciskām ierīcēm.

Produkta apraksts

BL120DT vārtejas darbojas kā starpnieks, ļaujot ierīcēm, kas izmanto Modbus protokolu, nolasīt datus no ierīcēm, kas izmanto DL/T645 protokolu, un ierakstīt datus uz tām. Tas veic protokolu konvertēšanu un datu kartēšanu starp abiem protokoliem, nodrošinot netraucētu saziņu starp dažādām ierīcēm.



BL120DT vārtejas kalpo tam pašam mērķim, bet ierīcēm, kas izmanto IEC 104 protokolu un Modbus protokolu. IEC 104 protokolu parasti izmanto energosistēmu automatizācijā un SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) lietojumprogrammās.



Produkta īpašības

1. Atbalsta DL/T645, IEC104, Modbus RTU, Modbus RTU, Modbus TCP, Modbus cloud.

2. Atbalsta savienojumu ar līdz 50 ierīcēm un 4000 datu punktu apkopošanu.

3. Atbalsta 6 RS232/RS485 izvēles ieejas.

4tajā ir iebūvēts ARM MCU, un tas ir izstrādāts, pamatojoties uz Linux OS sistēmu.

5. 2 Ethernet porti (WAN ports un LAN ports).

6. Atbalsta 4G, WiFi, GPS.

7. Atbalsta OpenVPN, SNMPV1/V2.

8. Atbalsta maršrutēšanas funkcijas un kaskādes slēdža datu vākšanu, lai atvieglotu vairāk rūpniecisko iekārtu datu vākšanu. Programmatūrai ir pilnīgas funkcijas, un tā aptver lielāko daļu biežāk sastopamo lietojumu scenāriju.

9. Tā integrē humanizētu konfigurācijas saskarni, ko ievēro BLIIoT, kā arī attālo konfigurāciju, attālo programmaparatūras atjaunināšanu un citas funkcijas. Lietotājiem ir jāveic tikai vienkārši iestatījumi.

10. Tajā ir izmantota stiprinājuma struktūra un barošanas avota konstrukcija ar aizsardzību pret reverso savienojumu.

11. Tajā ir izmantota BLIIoT patentētā sliedes sprādzes tehnoloģija, un tā atbalsta standarta DIN35 sliedes uzstādīšanu un uzstādīšanu pie sienas.


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
Guangdong

Vieta
Shenzhen