Katalogs

Gaisa kondicioniera konvertēšana uz Modbus, BLIIoT| Jaunā versija BL120AC

04.04.2024 13:05

Gaisa kondicioniera konvertēšana uz Modbus, BLIIoT| Jaunā versija BL120AC

Atbildēt uz sludinājumu

Ievads Lai īstenotu gaisa kondicioniera pāreju no gaisa kondicioniera uz Modbus protokolu, parasti ir nepieciešama vārtejas ierīce, kas pārveido gaisa kondicioniera patentēto saziņas protokolu Modbus savietojamos datos. Vārtejas ierīce darbojas kā tilts, tulkojot gaisa kondicionētāja datus Modbus reģistros vai spolēs, ko var saprast citas Modbus ierīces. Atkarībā no gaisa kondicionētāja ražotāja un modeļa ir dažādi gaisa kondicionētāja uz Modbus protokola varianti. Daži bieži izmantotie protokoli ir Modbus RTU un Modbus TCP/IP.

Produkta apraksts

BL120AC gaisa kondicionieris uz Modbus vārteju ir ierīce, kas nodrošina saziņu starp gaisa kondicionēšanas sistēmu un Modbus tīklu. Tā kalpo kā tilts starp abām sistēmām, nodrošinot datu apmaiņu un vadību.



BL120AC parasti mijiedarbojas ar gaisa kondicionieri, izmantojot tā patentēto protokolu, tulkojot datus Modbus protokolā, ko saprot citas Modbus tīkla ierīces. Tas var pārvērst dažādus parametrus, piemēram, temperatūru, mitrumu, ventilatora apgriezienus un darbības režīmus Modbus reģistros vai spirālēs.



Pievienojot gaisa kondicionieri Modbus tīklam, to var integrēt lielākā ēkas automatizācijas sistēmā vai uzraudzības vadības un datu ieguves (SCADA) sistēmā. Tas ļauj centralizēti uzraudzīt, kontrolēt un koordinēt vairākas HVAC sistēmas, tādējādi uzlabojot energoefektivitāti un atvieglojot pārvaldību.

Produkta īpašības

1. Atbalsta Modbus RTU, Modbus TCP, gaisa kondicionierus u. c.

2. Atbalsta savienojumu ar līdz pat 50 ierīcēm un 4000 datu punktu apkopošanu.

3. Atbalsta 6 RS232/RS485 izvēles ieejas.

4. Tajā ir iebūvēts ARM MCU, un tas ir produkts, kas izstrādāts, pamatojoties uz Linux OS sistēmu.

5. 2 Ethernet porti (WAN ports un LAN ports).

6. Atbalsta 4G, WiFi, GPS.

7. Atbalsta OpenVPN, SNMPV1/V2.

8. Atbalsta maršrutēšanas funkcijas un kaskādes slēdža datu vākšanu, lai atvieglotu vairāk rūpniecisko iekārtu datu vākšanu. Programmatūrai ir pilnīgas funkcijas, un tā aptver lielāko daļu biežāk sastopamo lietojumu scenāriju.

9. Tā integrē humanizētu konfigurācijas saskarni, ko ievēro BLIIoT, kā arī attālo konfigurāciju, attālo programmaparatūras atjaunināšanu un citas funkcijas. Lietotājiem ir jāveic tikai vienkārši iestatījumi.

10. Tajā ir izmantota stiprinājuma struktūra un barošanas avota konstrukcija ar aizsardzību pret reverso savienojumu.

11. Tajā ir izmantota BLIIoT patentētā sliedes sprādzes tehnoloģija, un tā atbalsta standarta DIN35 sliedes uzstādīšanu un uzstādīšanu pie sienas.


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
Guangdong

Vieta
Shenzhen