Katalogs

Shenzhen Beilai Technology Co., Ltd.

Shenzhen Beilai Technology Co., Ltd.

Shenzhen Beilai Technology Co., Ltd.

12.04.2024 15:00

BLIIoT| Jaunā versija BL120BN BACnet/IP BACnet MS/TP to Modbus Gateway in Building Automation

Atbildēt uz sludinājumu

Ievads BACnet un Modbus ir divi plaši izmantoti sakaru protokoli ēku automatizācijas un rūpnieciskās vadības jomā. BACnet (Building Automation and Control networks) ir protokols, kas īpaši izstrādāts ēku automatizācijas sistēmu kontrolei un uzraudzībai, savukārt Modbus ir atvērts sērijveida saziņas protokols, ko parasti izmanto rūpnieciskās vadības sistēmās. BACnet un Modbus tīklu integrācija ļauj nodrošināt netraucētu saziņu un datu apmaiņu starp ierīcēm, kurās izmanto šos dažādos protokolus. Šo integrāciju parasti panāk, izmantojot BACnet uz Modbus vārteju vai pārveidotāju. Vārtejas darbojas kā tulkotājs, kas ļauj BACnet tīkla ierīcēm sazināties ar Modbus tīkla ierīcēm.

Produkta apraksts

BL120BN BACnet to Modbus gateway ir ierīces risinājums, kas nodrošina komunikāciju starp BACnet un Modbus tīkliem. Tas darbojas kā tilts, ļaujot ierīcēm, kas izmanto BACnet protokolu, sazināties ar ierīcēm, kas izmanto Modbus protokolu.



Izmantojot BL120BN BACnet to Modbus gateway, ir iespējams integrēt ierīces un sistēmas, kas izmanto šos dažādos protokolus, nodrošinot savstarpēju komunikāciju un datu apmaiņu. Šī integrācija uzlabo savietojamību, vienkāršo sistēmas pārvaldību un atvieglo ierīču uzraudzību un vadību gan BACnet, gan Modbus tīklos.

 

Produkta īpašības

1. Atbalsta BACnet/IP, BACnet MS/TP, Modbus RTU, Modbus TCP, Modbus cloud.

2. Atbalsta pieslēgumu līdz 50 ierīcēm un 4000 datu punktu apkopošanu.

3. Atbalsta 6 RS232/RS485 izvēles ieejas.

4. Tajā ir iebūvēts ARM MCU, un tas ir izstrādāts, pamatojoties uz Linux OS sistēmu.

5. 2 Ethernet porti (WAN ports un LAN ports).

6. Atbalsta 4G, WiFi, GPS.

7. Atbalsta OpenVPN, SNMPV1/V2.

8. Atbalsta maršrutēšanas funkcijas un kaskādes slēdža datu vākšanu, lai atvieglotu vairāk rūpniecisko iekārtu datu vākšanu. Programmatūrai ir pilnīgas funkcijas, un tā aptver lielāko daļu biežāk sastopamo lietojumu scenāriju.

9. Tā integrē humanizētu konfigurācijas saskarni, ko ievēro BLIIoT, kā arī attālo konfigurāciju, attālo programmaparatūras atjaunināšanu un citas funkcijas. Lietotājiem ir jāveic tikai vienkārši iestatījumi.

10. Tajā ir izmantota stiprinājuma struktūra un barošanas avota konstrukcija ar aizsardzību pret reverso savienojumu.

Tajā ir izmantota BLIIoT patentētā sliedes sprādzes tehnoloģija un tā atbalsta standarta DIN35 sliedes uzstādīšanu un uzstādīšanu pie sienas.


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
Guangdong

Vieta
Shenzhen