Katalogs

BLIIoT|Jaunā versija BL120 Modbus vārteja atrod pielietojumu dažādās jomās

19.04.2024 10:00

BLIIoT|Jaunā versija BL120 Modbus vārteja atrod pielietojumu dažādās jomās

Atbildēt uz sludinājumu

Ievads Modbus vārtejas ir būtiska rūpnieciskās automatizācijas un vadības sistēmu sastāvdaļa. Tas nodrošina netraucētu saziņu, integrāciju un mērogojamību, kas ir ļoti svarīgi mūsdienu rūpniecisko sistēmu efektīvai darbībai. Tam ir izšķiroša nozīme, atvieglojot saziņu, integrāciju un mērogojamību starp ierīcēm un sistēmām, kurās izmanto dažādus protokolus.

Produkta apraksts

BL120 vārtejas darbojas kā tilts starp Modbus ierīcēm un mērķa sistēmu, nodrošinot datu apmaiņu un savietojamību. Tas nodrošina saziņu starp ierīcēm, piemēram, sensoriem, izpildmehānismiem un kontrolieriem, izmantojot sērijas vai Ethernet savienojumus.

Izmantojot BL120 Modbus vārteju, organizācijas var integrēt Modbus ierīces ar citām sistēmām vai tīkliem, nodrošinot netraucētu savietojamību un uzlabotas pārvaldības un kontroles iespējas.


Produkta īpašības

1. Atbalsta savienojumu ar līdz 50 ierīcēm un 4000 datu punktu vākšanu.

2. Atbalsta līdz 50 ierīcēm un 4000 datu punktu vākšanuatbalsta 6 RS232/RS485 izvēles ieejas.

3. Izmanto iegulto ARM MCU un ir izstrādāts uz Linux OS sistēmas bāzes.

4. 2 Ethernet pieslēgvietas (WAN ports un LAN ports).

5. Atbalsta 4G, WiFi, GPS.

6atbalsta OpenVPN, SNMPV1/V2.

7. Tas atbalsta maršrutēšanas funkcijas un kaskādes slēdža datu vākšanu, lai atvieglotu vairāk rūpniecisko iekārtu datu vākšanu. Programmatūrai ir pilnīgas funkcijas, un tā aptver lielāko daļu biežāk sastopamo lietojumu scenāriju.

8. Tā integrē humanizētu konfigurācijas saskarni, ko ievēro BLIIoT, kā arī attālo konfigurāciju, attālo programmaparatūras atjaunināšanu un citas funkcijas. Lietotājiem ir jāveic tikai vienkārši iestatījumi.

9. Tajā ir izmantota stiprinājuma struktūra un barošanas avota konstrukcija ar aizsardzību pret reverso savienojumu.

10. Tajā ir izmantota BLIIoT patentētā sliedes sprādzes tehnoloģija, un tas atbalsta standarta DIN35 sliedes uzstādīšanu un uzstādīšanu pie sienas.


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
Guangdong

Vieta
Shenzhen