Katalogs

BL121PO PLC protokols uz OPC UA vārteju

02.04.2024 09:05

BL121PO PLC protokols uz OPC UA vārteju

Atbildēt uz sludinājumu

BLIIoT|Jaunā versija BL121PO Vairāku PLC protokola un OPC UA vārtejas dažādās rūpnieciskās automatizācijas lietojumprogrammās Ievads PLC ģenerē milzīgus datu apjomus saistībā ar procesiem, ražošanu un diagnostiku. Vārtejas atvieglo šo datu pārsūtīšanu uz OPC UA bāzētām sistēmām, piemēram, SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) vai MES (Manufacturing Execution Systems). Konvertējot PLC datus uz OPC UA, kļūst vieglāk apkopot, analizēt un izmantot informāciju reāllaika uzraudzībai, kontrolei un lēmumu pieņemšanai. Tehnoloģija strauji attīstās, un laika gaitā parādās jauni standarti un protokoli. Izmantojot OPC UA vārteju, uzņēmumi nodrošina savas automatizācijas infrastruktūras nākotni. Ja tiek atjaunināti vai mainīti PLC protokoli vai ja tiek ieviestas jaunas ierīces ar atšķirīgiem protokoliem, vārtejas var pielāgoties un turpināt nodrošināt uzticamu saziņu starp PLC un pārējo sistēmu.

Produkta apraksts

BL121PO PLC protokols uz OPC UA vārteju var atbalstīt dažādus PLC protokolus, tostarp tos, ko izmanto Siemens, Mitsubishi, Omron, Delta un citi PLC zīmoli. BL121PO var atbalstīt arī citus PLC protokolus, ko izmanto dažādi ražotāji. Tas darbojas kā protokolu tulkotājs un nodrošina netraucētu datu apmaiņu starp dažādiem PLC un uz OPC UA balstītām sistēmām neatkarīgi no attiecīgajiem protokoliem.

Konvertējot PLC datus uz OPC UA protokolu, kļūst iespējams attālināti uzraudzīt un kontrolēt PLC ar OPC UA balstītām sistēmām. Tas nodrošina lielāku elastību un efektivitāti rūpnieciskajā automatizācijā. BL121PO konversija sniedz būtiskas priekšrocības rūpnieciskajai automatizācijai, tostarp lielāku elastību, savietojamību, drošību un mērogojamību.


Produkta īpašības

1. Atbalsta Siemens, Mitsubishi, Omron, Delta un citus PLC protokolus, OPC UA.

2. Atbalsta Siemens, Mitsubishi, Omron, Delta un citus PLC protokolus, OPC UA. atbalsta savienojumu ar līdz 50 ierīcēm un 4000 datu punktu iegūšanu.

33. Atbalsta 6 izvēles RS232/RS485 ieejas.

4. Izmanto iebūvētu ARM MCU un ir izstrādāts uz Linux operētājsistēmas bāzes.

5. 2 Ethernet porti (WAN ports un LAN ports).

6. Atbalsta WiFi.

7. Atbalsta WiFi .atbalsta OpenVPN, SNMPV1/V2.

8. Atbalsta maršrutēšanas funkcijas un kaskādes slēdža datu vākšanu, lai atvieglotu vairāk datu vākšanu no rūpnieciskajām iekārtām. Programmatūrai ir pilnīgas funkcijas, un tā aptver lielāko daļu biežāk sastopamo lietojumu scenāriju.

9. Tā integrē humanizētu konfigurācijas saskarni, kas seko BLIIoT, kā arī attālo konfigurāciju, attālo programmaparatūras atjaunināšanu un citas funkcijas. Lietotājiem ir jāveic tikai vienkārši iestatījumi.

10. Ierīcei ir montāžas struktūra un barošanas avota konstrukcija ar aizsardzību pret apgriezto polaritāti.

11. Tā izmanto BLIIoT patentēto sliedes sprādzes tehnoloģiju un atbalsta standarta DIN35 sliedes uzstādīšanu un montāžu pie sienas.


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
Guangdong

Vieta
Shenzhen