Katalogs

UrbanMines Tech. Limited

UrbanMines Tech. Limited

UrbanMines Tech. Limited

22.04.2024 00:00

Retie metāli un retās zemes

Atbildēt uz sludinājumu

UrbanMines Tech. Limited ir pasaules mēroga uzticams reto metālu oksīdu un savienojumu, retzemju oksīdu un savienojumu, krāsaino metālu pārstrādes pārvaldības piegādātājs.

UrbanMines kļūst par profesionālu līderi progresīvo materiālu un pārstrādes jomā un ar savām zināšanām materiālzinātnē, ķīmijā un metalurģijā rada reālas pārmaiņas tirgos, kurus tas apkalpo. Ir pagājuši 17 gadi, kopš mēs sākām kalpot un sadarboties ar mūsu klientiem rūpniecības un pētniecības un attīstības jomās. UrbanMines ir kļuvusi par nozares līderi kā visaptverošs reto metālu un retzemju produktu piegādātājs, kas veic integrētu ražošanu no augstas kvalitātes izejvielām līdz augstas tīrības pakāpes oksīdiem un savienojumiem.

HELPING OUR CUSTOMERS WIN, this's what we're all about UrbanMines Tech Limited. Tā kā mēs saprotam, cik svarīgi ir uzticami un konsekventi materiāli mūsu klientu pētniecības un izstrādes un ražošanas vajadzībām, mēs esam investējuši akciju kapitālā un izveidojuši reto metālu un retzemju sāļu savienojumu pārstrādes rūpnīcu, kā arī izveidojuši stabilas attiecības ar mūsu OEM ražotājiem. Bieži apmeklējot mūsu ražotnes un runājot ar vadību, ražošanas un kvalitātes kontroles inženieriem un ražošanas līniju strādniekiem par kvalitāti, mēs veidojam patiesi strādājošas partnerattiecības.

Tieši šīs daudzu gadu garumā izveidotās draudzīgās attiecības ļauj mums piegādāt mūsu klientiem visā pasaulē nemainīgus un augstas kvalitātes produktus.

Mainoties pasaulei, mainās arī mēs. Mēs ikdienā maināmies mūsu klientu, patērētāju, mūsu komandas un visas pasaules labā.


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China