Katalogs

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

06.07.2024 01:05

TTA/Toliltriazola granulveida HOO 99,5% min CAS numurs: 29385-43-1

Atbildēt uz sludinājumu

TTA ūdens attīrīšanas ķimikālija

Toliltriazols
Toliltriazols ir universāls korozijas inhibitors, kas nodrošina dažādu metālu un sakausējumu efektīvu aizsardzību pret oksidāciju un koroziju.
CAS numurs: 29385-43-1
UN NO.: 3077
EINECS NO.: 249-596-6
Molekulārā formula: C9H9N3
Tīrība (%): 99.5 % min
Izskats: Balts līdz bālgans pulveris vai granulas
Iepakojums: 25 kg/maiss vai atbilstoši klienta prasībām

PREČU SPECIFIKĀCIJAS REZULTĀTI
Tīrība, % 99,5min 99,81
Kušanas temperatūra, ℃ 97min 97,22
Pelnu saturs, % 0,05max 0,024
Ūdens saturs, % 0,1max 0,079
PH vērtība 5-6 5,58

 

Toliltriazols
Toliltriazols, alternatīvi TTA, ir organisks savienojums, ko apzīmē ar ķīmisko formulu C9H9N3. Izskats ir no balta līdz bālgani baltam, pulvera vai granulu veidā. Šī viela ir nozīmīgs korozijas un kaļķakmens veidošanās inhibitors dažādās nozarēs, jo īpaši ūdens attīrīšanā, metālapstrādē un naftas pārstrādē. Tās uzdevums ir aizsargāt metālus no korozijas un kavēt kaļķakmens vai nogulšņu veidošanos uz virsmām. Turklāt toliltriazolu izmanto kā piedevu antifrīza šķīdumos un vara sakausējumu ražošanā.

CAS numurs: 29385-43-1
UN NO.: 3077
EINECS NO.: 249-596-6
Molekulārā formula: C9H9N3
Tīrība (%): 99.5 % min
Izskats: Balts līdz bālgans pulveris vai granulas
Iepakojums: 25 kg/maiss vai pēc klienta prasībām

Toliltriazols Lietošana
1. Korozijas inhibēšana: Šo vielu plaši izmanto kā korozijas inhibitoru dzesēšanas ūdens sistēmās, metālapstrādes šķidrumos un dažādos rūpnieciskos lietojumos. Tas izveido aizsargslāni uz metāla virsmām, novērš koroziju un paildzina iekārtu kalpošanas laiku.
2. Kaļķakmens veidošanās kavēšana: Tas efektīvi novērš kaļķakmens veidošanos vai nogulšņu veidošanos ūdens sistēmās, katlos un siltummaiņos. Tā funkcija samazina minerālu nogulšņu veidošanos, tādējādi saglabājot iekārtu efektivitāti.
3. Metāla aizsardzība: Šis savienojums kalpo kā aizsargviela, īpaši vara un tā sakausējumu aizsardzībai. Tas kavē metāla virsmas oksidēšanos un novērš bojāšanos, kas ir vērtīgs metāla konservācijā, tīrīšanā un uzglabāšanā.
4. Pretaizsalšanas piedeva: To dažkārt pievieno antifrīza šķīdumiem, lai uzlabotu to pretkorozijas aizsardzības īpašības. Tas aizsargā dzesēšanas sistēmas metāla detaļas un novērš rūsas veidošanos.
5. Betona uzlabotājs: Būvniecībā tas darbojas kā betona un cementa materiālu piedeva. Tā darbojas kā korozijas inhibitors armatūras tēraudam, pasargājot to no hlorīdu jonu izraisītas korozijas.
6. Degvielas modifikācija: Dažkārt izmanto kā degvielas piedevu, jo īpaši aviācijas degvielā. Tā nodrošina degvielas sistēmas sastāvdaļu aizsardzību pret koroziju un palīdz novērst nogulšņu veidošanos degvielas padeves līnijās un inžektoros.


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
Henan

Vieta
Zhengzhou