Katalogs

Hulk Vehicle

05.07.2024 13:45

Izturīgs 11-14 sēdvietu ekskursiju autobuss, slēgts stils, benzīns, ekskursiju autobuss

Atbildēt uz sludinājumu

Siltuma, komforta, luksusa un izcilas kvalitātes apvienojums - Macpherson neatkarīga balstiekārta - Augstas stiprības oglekļa tērauda integrālais rāmis - Divkāršās ķēdes hidrauliskās bremzes ar vakuuma pastiprinātāju - MOQ: 1 Mēs pieņemam arī OEM un ODM pasūtījumus benzīna ekskursiju autobusiem ar vairāk nekā 14 sēdvietām vai mazāk nekā 11 sēdvietām. Laipni lūdzam sūtīt mums savas prasības.

Vairāk pretkorozijas transportlīdzekļa pamatnes
Salīdzinot ar citu zīmolu rāmja virsmas krāsošanas procesu, benzīna ekskursiju autobusa pamatnes rāmja virsma ir apstrādāta ar vairākiem pretkorozijas procesiem, piemēram, kodināšanu, fosfātu, elektroforēzi, mērcēšanu un cepšanu. Tam piemīt pretkorozijas īpašības gan iekšpusē, gan ārpusē, un tam ir ilgāks kalpošanas laiks.

Slēgts un siltāks nodalījums
Autobuss ir ar slēgtu nodalījumu, kas var efektīvi izolēt ārējo troksni, vēju, lietu un citus traucējumus. Virsbūvei ir ieejas un izejas durvis, un tā ir aprīkota ar gaisa kondicionēšanas sistēmu, kas ļauj pasažieriem uzturēt komfortablu temperatūru dažādos gadalaikos un klimatiskajos apstākļos un uzlabo braukšanas pieredzi.

Augsta standarta EFI dzinējs
Hulk FDH benzīna ekskursiju autobusā ir uzstādīts valsts VI standarta LJ469/LJ415 EFI dzinējs. Tam ir progresīvāka degšanas kontroles tehnoloģija, un tas kontrolē tādus parametrus kā degvielas iesmidzināšana un aizdedzes laiks, lai uzlabotu degvielas izmantošanu un ievērojami samazinātu kaitīgo izplūdes gāzu emisijas.

Augsts sēdvietu komforts
Hulk FDH benzīna ekskursiju autobusā ir uzstādīts neatkarīgs regulējams mīksts sēdeklis vadītājam, un pasažieru zona ir aprīkota ar integrētiem ādas imitācijas mīkstajiem sēdekļiem (melni, bēši, brūni utt.) vai FRP autobusa sēdekļiem. Tas nodrošina ērtu braukšanu visiem pasažieriem, vienlaikus nodrošinot lielāku drošību. Tas ir grezns, skaists un ļoti pievilcīgs.

Augstas kvalitātes vakuuma slodzi nesošās riepas
Visas Hulk benzīna ekskursiju autobusa riepas ir izgatavotas no augstas kvalitātes vakuuma slodzi nesošām automašīnu riepām, kas atbilst stingriem stabilitātes un izturības standartiem. Tām ir pretslīdes tekstūra un spēcīga saķere, un tās var viegli pārvarēt dažādus ceļa segumus, nodrošinot stabilitāti braukšanas laikā.


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
Shandong

Vieta
Qingdao

Beigu datums
31.12.2029 23:55

Papildu informācija