Katalogs

Hulk Vehicle

05.07.2024 13:55

2-6 sēdvietas Elektriskais golfa grozs , augstas kvalitātes ielas juridiskais

Atbildēt uz sludinājumu

Pielāgot savu golfa ratiņus - Augstas stiprības oglekļa tērauda vai alumīnija sakausējuma bāzes rāmis - Bez apkopes svina skābes akumulators vai litija akumulators - Maksimālais ātrums svārstās no 60km/h līdz 80km/h - MOQ: 1 Mēs pieņemam arī OEM un ODM pasūtījumu vairāk nekā 6 sēdekļu golfa ratiņiem, laipni aicināti nosūtīt mums savas prasības.

Modes priekšējā un aizmugurējā virsbūves dizains
Elektriskā golfa ratiņa priekšējā un aizmugurējā virsbūve ir moderna un skaista, tā ir veidota, izmantojot ABS inženierijas plastmasas iesmidzināšanu, un to unikālo dizainu kopīgi izstrādājuši Hulk dizaineri un automobiļu nozares dizaineri.

Izvēles tērauda/ alumīnija sakausējuma rāmja bāze
Elektriskā golfa ratiņa bāze var būt izgatavota no tērauda rāmja vai alumīnija sakausējuma rāmja atbilstoši klienta vajadzībām, kas var nodrošināt lielāku izturību un izturību, sniedzot jums drošāku un ērtāku braukšanas pieredzi.

Augsta spilgtuma kristāla auto lukturi
Elektriskais golfa ratiņš izmanto priekšējās un aizmugurējās kombinētās augsta spilgtuma kristāla lukturus, kas ir skaisti pēc izskata un ir izturējuši CE sertifikātu. Gaismai ir spēcīga iespiešanās un liels apgaismojuma attālums, padarot braukšanu naktī drošāku.

Mehatronisks integrēts piedziņas aizmugurējais tilts
Elektriskais golfa ratiņš izmanto elektromehānisku integrētu piedziņas aizmugurējo tiltu ar alumīnija sakausējuma apvalku, kas ir vieglāks. Zobratu zobu virsma ir karburizēta un slīpēta, tāpēc ir zems trokšņa līmenis un ilgs kalpošanas laiks.

Skaisti un ērti sēdekļi
Elektriskā golfa ratiņa sēdekļi ir izgatavoti no mīkstiem un ērtiem materiāliem, ergonomiski izstrādāti, lai maksimāli uzlabotu braukšanas komfortu, un tie izskatās stilīgāk un greznāk.


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
Shandong

Vieta
Qingdao

Papildu informācija