Katalogs

Wetter Stainless Steel Wire Mesh Factory

Wetter Stainless Steel Wire Mesh Factory

Wetter Stainless Steel Wire Mesh Factory

14.10.2024 01:05

Wetter nerūsējošā tērauda stiepļu sietu rūpnīca rūpnieciskiem un komerciāliem stiepļu sietu risinājumiem

Atbildēt uz sludinājumu

Wetter nerūsējošā tērauda stiepļu sietu fabrika ir vadošais augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda stiepļu sietu izstrādājumu ražotājs un eksportētājs. Mēs apmierinām plaša spektra rūpnieciskās un komerciālās vajadzības, piedāvājot daudzveidīgu stiepļu sietu, filtru audumu, sietu un nerūsējošā tērauda stiepļu klāstu.

Nepārspējama izvēle un precizitāte:
Mūsu galvenā priekšrocība ir plašais nerūsējošā tērauda stiepļu sietu un stiepļu audumu klāsts, ko mēs ražojam. Mēs izmantojam augstākās kvalitātes materiālus, lai izgatavotu austus stiepļu tīklus un filtru audumus, kas rūpīgi izstrādāti atbilstoši jūsu īpašajām prasībām. Tas ietver iepriekš sagatavotus karjeru sietus, pielāgota izmēra gabalus, diskus, jostas un plašu gatavo filtrēšanas izstrādājumu klāstu. Katrs izstrādājums ir rūpīgi izgatavots ar precīzu stiepļu diametru un atveru izmēru, nodrošinot optimālu veiktspēju jūsu unikālajā lietojumā.

Pielāgoti risinājumi dažādiem lietojumiem:
Mēs saprotam, cik svarīga ir elastība, tāpēc piedāvājam plašu klašu un aušanas modeļu klāstu, kas atbilst jūsu īpašajām vajadzībām. Mūsu izstrādājumu klāsts ietver:

Vienlaidu aušana:

Šis vienkāršais pāri un apakšā esošais raksts ar kvadrātveida vai taisnstūrveida atverēm ir ideāli piemērots tādiem lietojumiem kā filtri, uztvērēji, aizsargi un moskītu tīkli.

Tvill aušana:

Šim pinumam ir divkāršs, divkāršs un divkāršs šķērssavienojuma raksts, un tas nodrošina izcilu stabilitāti un izturību, tāpēc tas ir piemērots līdzīgiem lietojumiem kā vienkāršais pinums.

Holandiešu pinums:

Šis pinums ar lielāku velku stiepļu diametru ir prioritārs izturības un filtrēšanas efektivitātes ziņā. To galvenokārt izmanto filtru ražošanā.

Holandiešu divkārtu pinums:

Šis pinums, kas apvieno divkārtu pinuma rakstu ar biezāku audu stiepli, ir lieliski piemērots augstspiediena filtrēšanas uzdevumiem dažādās nozarēs.


Atbildēt uz sludinājumu

Kategorija
Piedāvājumus

Valsts
China

Reģions
Shandong