RONISAL FOOD GROUP SP.Z O.O
18.11.2024 11:35
Tas ir enzīms, kas veido šķērssavienojumus starp olbaltumvielu molekulām. Galvenās produktu grupas, kurās izmanto transglutamināzi:
gaļas produkti, desas/gaļas izstrādājumi, jūras veltes, maizes izstrādājumi, piena un vegānu produkti.
TG lietošana sniedz priekšrocības:
* Uzlabo gaļas tekstūru
* un saistīšanos starp gaļas gabaliem
* Samazina fosfātu daudzumu
* Mazina ūdens zudumus gatavošanas procesā
* Uzlabo galīgo tekstūru produktos ar zemu nātrija saturu
* Uzlabo tekstūru un elastību
* Palielina želejas stiprību, veicinot olbaltumvielu zudumu
* Samazina sveķu un želatīnu saturu
u.c.
Visbiežāk izmanto gaļas produktiem, piena produktiem, jūras velšu produktiem, maizes izstrādājumiem, siera/ biezpiena produktiem, vegāniskiem produktiem.
Kategorija
Piedāvājumus
Valsts
Poland
Vieta
Rzeszow