Katalogs

EnviroChemie GmbH

EnviroChemie GmbH

  • ISO 50001:2018
  • ISO 45001:2018
  • ISO 9001:2015

EnviroChemie GmbH

  • ISO 50001:2018
  • ISO 45001:2018
  • ISO 9001:2015

09.08.2021 01:08

EnviroWater Group nodrošina inovatīvu notekūdeņu attīrīšanas sistēmu ar iespēju atkārtoti izmantot ūdeni ražošanā.

Meyer Burger atklāja jaunu augstas veiktspējas saules bateriju ražošanas rūpnīcu Tālheimā, Biterfeldes-Volfenas pilsētā. Augstas kvalitātes saules bateriju ražošanas procesā ir nepieciešams gan augstākās kvalitātes attīrīts ūdens, gan efektīva notekūdeņu attīrīšana ar ilgtspējīgu ūdens pārstrādes koncepciju.

EnviroWater Group kopā ar EnviroChemie kā ģenerāluzņēmēju piegādāja pielāgotus iekārtas risinājumus īpaši tīra ūdens attīrīšanai (EnviroFALK) un ilgtspējīgai ražošanas notekūdeņu attīrīšanai (EnviroChemie) jaunajai saules bateriju ražotnei. Abi uzņēmumi ir daļa no EnviroWater Group - ūdens speciālistu tīkla.

Puse notekūdeņu tiek attīrīta, lai tos varētu atkārtoti izmantot ražošanas procesā. Tas ir nozīmīgs ieguldījums ūdens resursu taupīšanā un ūdens pēdas nospieduma samazināšanā. Pārējie notekūdeņi tiek ķīmiski un fizikāli attīrīti, izmantojot Envochem Envochem tehnoloģiju daudzpakāpju procesā, lai tos varētu viegli novadīt un tie nepiesārņotu vidi.

"Mūsu jaunajā ilgtspējīgajā saules bateriju ražošanā ir moderna ūdens attīrīšanas tehnoloģija un, kas ir ļoti svarīgi, ūdens pārstrādes iekārta. Tas ļauj mums ietaupīt resursus. Tas nebūtu bijis iespējams bez EnviroChemie un EnviroFALK iespaidīgā darba," Andrē Rolle, Meyer Burger rūpnīcas ražošanas inženierzinātņu vadītājs.

Par EnviroWater Group

EnviroWater Group ir uzņēmumu tīkls, kas apvieno speciālistus dažādu prasību risināšanā ilgtspējīgas rūpnieciskās ūdens attīrīšanas jomā. EnviroWater grupā ietilpst uzņēmumi EnviroChemie, EnviroFALK, EnviroDTS, EnviroProcess, EnviroFALK PharmaWaterSystems, IWM Industrial Water Management, AEW Wassertechnologie, AFS Solutions, Innowac un up2e!

Vairāk ziņu

EnviroChemie saņem pasūtījumu no liela Vācijas rūpnīcas ražotāja piegādāt ūdens attīrīšanas iekārtas PEM* elektrolīzes iekārtas darbībai zaļā ūdeņraža ražošanai.