Katalogs

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • AEO Zertifikat
  • DIN EN ISO 50001

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • AEO Zertifikat
  • DIN EN ISO 50001

12.08.2021 00:08

RotoClamp - spēcīga stiprināšana drošai ražošanai

HEMA jaudīgās RotoClamp iespīlēšanas sistēmas ir ideāli piemērotas rotācijas pozīciju iespīlēšanai mašīnu asīs, galdos un grozāmajās galviņās. Tā kā iespīlēšanas sistēma darbojas pēc drošas darbības principa, tā ātri un ar lielu spēku iespīlē asis pat strāvas padeves pārtraukuma gadījumā.

Drošs un precīzs ražošanas process ar HEMA pneimatiskajām skavu sistēmām
Daudzām mašīnām un sistēmām rūpnieciskajā ražošanā ir asis un vārpstas, kuras ir droši jānostiprina dažādās darba pozīcijās. Šādiem lietojumiem HEMA piedāvā RotoClamp: rotācijas iespīlēšanas sistēmu, ko var izmantot arī kā drošu ierīci. RotoClamp ir raksturīgs liels iespīlēšanas spēks pie relatīvi zema darba spiediena. Tas ir iespējams, pateicoties iespīlēšanas sistēmas pneimatiskajam darbības principam, kura pamatā ir atsperu akumulators. Atbremzējot iekšējās atsperes diafragmas kameru un atvēsinot ārējās atsperes diafragmas kameru, diafragma tiek atslogota. Rezultātā iespīlēšanas elements elastīgi deformējas iespīlēšanas virsmas zonā un spiež uz fiksējamo vārpstu. Vajadzības gadījumā iespīlēšanas spēku var vēl vairāk palielināt, pievadot papildu saspiestu gaisu ārējās atsperes diafragmas kamerā, izmantojot pastiprinātāja funkciju.

Spiediena zuduma gadījumā ass tiek iespīlēta nekavējoties (avārijas drošības versija). Reakcijas laiks ir īpaši īss, pateicoties pneimatiskajai sistēmai. Ļoti īsu iespīlēšanas laiku var panākt, izmantojot ātrās atbrīvošanas vārstu un ātrās atbrīvošanas stiprinājumu, kas uzstādīts tieši uz iespīlēšanas mehānisma. RotoClamp ir pieejams iekšējās un ārējās iespīlēšanas versijā, un tas ir saderīgs ar visiem nozarē plaši izmantotajiem vārpstu izmēriem.
BACK

Vairāk ziņu

Mūsu šarnīrveida logi atbrīvo skatu