Katalogs

Stingl Systems GmbH

20.09.2021 00:09

IZAICINĀJUMI IERĪČU TĪKLU VEIDOŠANĀ

Arvien vairāk ierīču tiek savienotas, izmantojot mobilos sakarus. Šajā gadījumā liela nozīme ir nepārtrauktai piekļuvei un uzticamam datu pārraides ātrumam. Uzstādīto vārteju kļūmju īpatsvars tīkla pārtraukumu dēļ ir aptuveni 15 %, un tas rada dārgus pārbūves darbus! Izmantojot ENQT LTE tīkla testeri signāla stipruma mērīšanai, jūs varat optimāli izvietot, piemēram, GSM avārijas izsaukuma sistēmas lifta šahtā vai mašīnu telpā. Nav vairs nekādu grūtību saistībā ar izvēlēto pakalpojumu sniedzēju, uztveršanas līmeni, datu pārraidi un tīkla pieejamību.

Ar ENQT LTE tīkla testeri otrie apmeklējumi un tīkla pārtraukumi ir pagātne. Jūs varat koncentrēties uz savu reālo darbu! Tīkla testeris ātri un vienkārši sniedz derīgus mērījumu rezultātus, lai noteiktu mobilā tīkla kvalitāti. Šim nolūkam Netztester LTE atšķirībā no citām ierīcēm tieši pieslēdzas mobilajiem tīkliem, kas ļauj iegūt labākus rezultātus. Pateicoties tiešraides mērījumu režīmam, jūs varat reālajā laikā redzēt, kur jūsu antenas jānovieto, lai nodrošinātu optimālu uztveršanu. Tas atvieglo jūsu darbinieku darbu uz vietas un novērš dārgu pārbūvi. Tīkla testeris LTE pārliecina ar ļoti vienkāršu darbību un izmērīto vērtību krāsu kodiem. Pateicoties tā intuitīvajai lietošanai, jūs un jūsu darbinieki var nekavējoties uzlabot instalācijas kvalitāti bez apmācības. TMate mērījumu datu portālā jums vienmēr ir pieejami visi dati vai arī varat eksportēt mērījumu datus kā PDF vai CSV failu.

TEHNISKIE DATI
- Injekcijas formēšanas korpuss ir īpaši izturīgs un aizsargā signālu testeri no ūdens šļakatām.
- Jaudīgā litija baterija darbojas visu darba dienu, un to var viegli uzlādēt, izmantojot komplektā iekļauto barošanas bloku.
- Skārienjūtīgais displejs atvieglo ierīces vadību. Komplektā iekļautais rakstāmspalva atvieglo darbību garāku ievadījumu gadījumā.
- Izmantojot integrēto SIM karti, var pārbaudīt visus Vācijas (Telekom/Vodafone/O2) un visus Eiropas tīklus.
- Tīkla testerim ir divi SMA savienotāji ārējo antenu pievienošanai. Komplektā iekļautais Fakra adapteris atvieglo savu antenu izmantošanu.

Vairāk ziņu

Unikāla iekārtas svaiga gaisa padeves un vienlaicīgas jonizācijas kombinācija No baktērijām brīvs gaiss un virsmas Viegla apkope un minimāls enerģijas patēriņš Vienkārša un ātra uzstādīšana, ko veic jūsu apkopes uzņēmums