Katalogs

Schubert & Salzer Control Systems GmbH

Schubert & Salzer Control Systems GmbH

Schubert & Salzer Control Systems GmbH

08.04.2022 00:04

Jauni noslēgvārsti un regulēšanas vārsti pārtikas rūpniecībai

Uzņēmums Schubert & Salzer Control Systems izstādē Anuga FoodTec demonstrē jaunu aseptisko un bīdāmo vārstu sēriju. Ražotājs garantē augstu piegādes uzticamību un īsu piegādes laiku.

Ingolštate, Ķelne. - Pārtikas rūpniecībā vārstiem tiek izvirzītas stingras prasības. Izstādē Anuga FoodTec 2022 uzņēmums Schubert & Salzer Control Systems prezentēs augstas precizitātes regulēšanas vārstus un uzticamus noslēgvārstus daudziem pārtikas un dzērienu rūpniecības procesiem. No 26. līdz 29. aprīlim EHEDG sertificētais aseptiskais stūra vārsts 6051 un jaunais 3A prasībām atbilstošais higiēniskais stūra vārsts 6052 būs uzmanības centrā stendā D055 5.1 hallē
. Abi sterilie vārsti var būt paredzēti kā noslēgvārsti vai vadības vārsti. Izstādē būs apskatāms arī jaunais īpaši kompaktais 8028 tipa bīdāmo aizbīdņu vārsts ar diafragmas piedziņu.


Personīgā saziņa - drošas piegādes situācija

Līdztekus jaunumiem un turpmākajām izstrādnēm Schubert & Salzer Control Systems izstādes apmeklētājiem ir svarīgs vēstījums. "Pat pašreizējā situācijā mēs kā uzticams nozares partneris garantējam piegādes drošību, ko nodrošinām ar plašiem pasākumiem
," skaidro iepirkumu un loģistikas nodaļas vadītājs Alvins Bergers.
Tas ir tāpēc, ka vadības un noslēgvārstu speciālisti jau sen iepriekš paļāvās uz visaptverošiem, dinamiski pārvaldītiem krājumiem un ieguldīja līdzekļus stabilās piegādes ķēdēs. Rezultāts ir krīzes situācijās noturīga piegādes spēja un īss piegādes laiks.


Vārsti pārtikas ražošanai

Izstādītie vārsti - tāpat kā visi Schubert & Salzer Control Systems vadības un noslēgvārsti - tiek ražoti uzņēmuma galvenajā birojā Ingolštatē. 6051 aseptiskajam leņķa vārstam un jaunajam, tagad 3A prasībām atbilstošajam 6052 higiēniskajam leņķa vārstam raksturīga teicama
tīrības spēja, ko var izmantot pārtikas ražošanā un dzērienu tehnoloģijā, piemēram, pienotavās. Tas ir iespējams, pirmkārt, pateicoties optimizētam plūsmas režīmam un vārsta korpusam, kas izgatavots no neporaina cieta nerūsējošā tērauda ar minimālu virsmas raupjumu. Ar PTFE pārklāta
diafragma atdala procesa kameru un vārsta izpildmehānismu un ir pilnīgi nejutīga pret augstām temperatūrām SIP vai CIP procesos.
8028 tipa bīdāmo aizbīdņu vārsts ar augstu precizitāti regulē šķidras, gāzveida vai tvaika vidi. Tas ir īpaši veiksmīgs, ja to izmanto šaurās telpās: piemēram, ar nominālo platumu DN100 kompaktākās versijas GS1 uzstādīšanas augstums ir tikai 487 milimetri.
Bīdāmo vārtu tehnoloģija regulē plūsmu milisekundes laikā, lineāri pārvietojot divus slīpos blīvējuma diskus, kas izvietoti perpendikulāri plūsmas virzienam, vienu virs otra. Tādējādi piedziņai jāpārvar tikai slīdošā berze starp abiem diskiem.
Tas samazina iedarbināšanas spēku par 90 procentiem, salīdzinot ar tāda paša nominālā izmēra vārstiem ar tādu pašu diferenciālo spiedienu, un ir īpaši maz nolietojams.


Par Schubert & Salzer Control Systems:

Kā strauji augošs augsto tehnoloģiju uzņēmums
Schubert & Salzer Control Systems izstrādā, ražo un tirgo augstas precizitātes vadības un slēgvārstus rūpnieciskai izmantošanai procesu inženierijā. Uzņēmums atrodas Ingolštatē un piedāvā klientiem pakalpojumus tieši vai ar meitasuzņēmumu starpniecību Beniluksā, Anglijā, Francijā, Indijā un ASV, kā arī ar vairāk nekā 40 starptautisko partneru starpniecību.


Kvalitatīvi produkti "Ražots Vācijā".

Attiecībā uz enerģijas patēriņu, kalpošanas laiku un trokšņa emisiju Schubert & Salzer vārsti ir vieni no efektīvākajiem tirgū. To kompaktais dizains un augstā vadības kvalitāte samazina uzstādīšanai un apkopei nepieciešamās pūles un nodrošina augstu darbības un procesu uzticamību ar īpaši ilgu kalpošanas laiku.


Vārstus izmanto ķīmiskajā un farmācijas rūpniecībā, kā arī pārtikas un dzērienu ražošanā un pārstrādē, plastmasas, tērauda, stikla vai papīra ražošanā un tekstilrūpniecībā. visur, kur nepieciešams kontrolēt un slēgt šķidrumu, tvaiku vai gāzveida vidi, Schubert & Salzer Control Systems piedāvā pielāgotus risinājumus.

Papildu informācija: controlsystems.schubert-salzer.com

Vairāk ziņu

Ar jaunajiem 7017 un 7027 tipiem Schubert & Salzer piedāvājumā tagad ir divi lodveida vārstu...