Katalogs

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

07.09.2022 01:09

Mazie amortizatori vadāmībai: pielāgota aizsardzība katrai asij

Temats: ACE mazo amortizatoru pielāgošana vislabākajai iespējamai aizsardzībai

Pusvadītāju rūpniecībā struktūras samazināšana ļauj ražot mazākas, efektīvākas, ātrākas un lētākas integrālās shēmas. Līdz ar progresu mikroelektronikas jomā pieaug prasības pret apstrādes sistēmām, kas atbildīgas par tīru un drošu plāksnīšu transportēšanu. Pielāgotā lietojumā 10 miniatūri amortizatori no ACE nodrošina aizsardzību no katras lineārās ass.

Fotolitogrāfija ir galvenā tehnoloģija mikroelektronisko komponentu un shēmu ražošanā, kā arī mikrosistēmu ražošanā. Šajā procesā strukturālais modelis tiek pārnests no fotomases uz gaismjutīgu, gaismas jutīgu, plānu fotorezista slāni uz plāksnītes. Lai nodrošinātu to nevainojamu ražošanu, dizaineri rūpīgi rūpējas gan par automatizēto procesu programmēšanu, gan sekvenču uzraudzību. Mikroprocesoru un atmiņas mikroshēmu pieprasījuma dēļ, kā arī tāpēc, ka mikroprocesoru un atmiņas mikroshēmu ražošanā uzticamība ir ļoti svarīga, daudzi mikroshēmu ražotāji strādā ar iekšējiem piegādātājiem apstrādes sistēmu jomā. Tās var iesaistīties ražošanas procesos bez liela riska un parasti aprīko savas konstrukcijas ar augstas kvalitātes, pārbaudītām standarta detaļām piedziņām, vadības ierīcēm un lineārajām asīm. Lai to nodrošinātu pēc iespējas labāk, izmantojot izturīgus, mehāniskus, no strāvas neatkarīgus mašīnu elementus, kurus var izmantot arī tīrajās telpās, ir izveidojusies sadarbība ar ACE Stoßdämpfer GmbH. Vēl viens svarīgs sadarbības iemesls ir tas, ka Langenfeldes uzņēmums papildus plašam kataloga produktu klāstam piedāvā arī individuālus risinājumus. Pieredzējušu ACE inženieru komanda tos precīzi pielāgo pusvadītāju ražotāju prasībām, precīzi izstrādājot katru komponentu, izmantojot programmatūru, un pēc tam testējot to ACE testēšanas laboratorijā. Tādējādi kopā ar klientiem tiek nodrošināta efektīva visu ražošanas asu aizsardzība, lai nepieļautu to bojājumus pārvietošanas laikā.

Dizains, simulācija, testēšanas stends: kā ACE standarta amortizatorus pārvērš unikālos produktos
Kā liecina uzņēmuma nosaukums, viena no ACE stiprajām pusēm ir amortizācijas tehnoloģija. Šis ASV ražotājs pirms gandrīz 60 gadiem pirmais tirgū laida regulējamus rūpnieciskos amortizatorus. Uzņēmums, kas kopš 2016. gada ir daļa no STABILUS grupas, projektētājiem piedāvā arī tādus komponentus kā rūpnieciskās gāzes atsperes, rotācijas bremzes, skavas elementus un daudzus citus risinājumus vibrāciju atsaistīšanai. Šajā kontekstā mazie un rūpnieciskie amortizatori, kā arī drošības amortizatori joprojām ir ACE galvenā uzņēmējdarbības joma. Unikālo zinātību, kas saistīta ar šiem izstrādājumiem, gadu gaitā ir nepārtraukti pilnveidojuši ASV un Eiropas izstrādes inženieri, lai arī šajā pielietojumā sasniegtu klientam vēlamos rezultātus.

Lai ražotu mikroshēmas, attiecīgajam lietojumam paredzētajā apstrādes sistēmā tiek uzstādītas augstas precizitātes asis bez berzes. Ražotājs norāda, ka to X un Y asis, tāpat kā centra polu asi (CP), sadursmes gadījumā drīkst noslogot tikai ar maksimāli pieļaujamo spēku, lai 100 % nodrošinātu, ka visa sistēma netiek bojāta. Tāpēc šajā lietojumā trīs asis bija jāaprīko ar trim dažādiem tipiem no ACE mazo amortizatoru klāsta. Y asij tika izmantoti četri mazi amortizatori ar M20 vītni, X asij - četri, bet ar M18 vītni, un CP asij - divi ar M25 vītni.

Pirmajā posmā ACE sadarbojās ar klientu, lai noteiktu atbilstošu amortizatoru tipu katrai no trim asīm, kam bija jāatbilst precīzām klienta sniegtajām specifikācijām. Turklāt ACE inženieriem tika norādīts maksimālais pieļaujamais atbalsta spēks sadursmes gadījumā. Piemēram, Y ass gadījumā šādi parametri tika sadalīti pa vienam amortizatoram: Masa m = 95,85 kg un ātrums v = 1,08 m/s, tātad kinētiskā enerģija ir 55,90 Nm. Maksimālais atļautais atbalsta spēks šai asij bija 5700 Nm. Pamatojoties uz šo informāciju, otrajā posmā ACE izstrādes nodaļa simulēja urbšanas modeli mazajiem amortizatoru tipiem, ko varēja ņemt vērā attiecībā uz elektriskās piedziņas masas spēkiem un ātrumu. Kā redzams attēlā (3. attēls), enerģiju un ātrumu bija iespējams vienmērīgi palēnināt visā 14 mm gājiena garumā, samazinot maksimālo atbalsta spēku līdz aptuveni 5300 Nm. ACE arī spēja nodrošināt noteiktās vērtības, lai nodrošinātu vislabāko iespējamo aizsardzību abām pārējām asīm, izmantojot mehāniskos komponentus. Trešajā un pēdējā posmā mazie amortizatori, kas tika izgatavoti pēc individuāla pasūtījuma saskaņā ar simulācijas rezultātiem, pēc rūpīgas testēšanas tika piegādāti augsto tehnoloģiju klientam. Kopš tā laika 10 mazie amortizatori no ACE ir nodrošinājuši pielāgotu aizsardzību visām trim pārvietošanās asīm katrā no vafeļu ražošanā izmantotajām pārvietošanas sistēmām.

Vairāk ziņu

Testējot ratiņkrēslus, ražotāji saprotamu iemeslu dēļ rīkojas droši. Tāpēc trīs me...

22.12.2023 01:05

Drošības amortizatori
Avārijas apstāšanās speciālisti atzīmē pirmizrādes filmās un televīzijā
Kad runa ir par rūpniecisko amortizācijas tehnoloģiju, ACE ir viens no pirmajiem, uz kuru vēršas lielākā daļa inženieru un projektētāju visā pasaulē. Neatkarīgi no tā, kādi jautājumi šajās dienās ir ekspertiem, ACE vienmēr ātri uz tiem atbild - vai nu tiešsaistē, vai sazinoties personīgi uz vietas.

Ratiņkrēslu dizainā ir daudz iespēju uzlabojumiem. To pierāda vienass Hoss Mobility, kas tika izs...

Atvieglojums pārvietošanas un pārveidošanas laikā: universāls skrūvgriezis ar gāzes vilces atsperi un strukturālajiem amortizatoriem no ACE
metallatelier GmbH universālajā skrūvgrieznī