Katalogs

ITT Enidine GmbH

22.09.2022 03:09

2022. gada Starptautiskajā ražošanas tehnoloģiju izstādē (IMTS) Enidine debitē ar jauniem nerūsējošā tērauda amortizatoriem

Jaunā nerūsējošā tērauda triecienu amortizatoru sērija (CRS), kas izstrādāta enerģijas absorbēšanai skarbos vides apstākļos ITT Enidine no 12. līdz 17. septembrim prezentēja jauno produktu līniju

Starptautiskajā ražošanas tehnoloģiju izstādē (IMTS) 2022. gadā zīmols Enidine, kas ir pasaules līderis diferencētu produktu un pakalpojumu jomā rūpniecības, kosmosa, aizsardzības, dzelzceļa un transporta tirgiem, debitē ar savu jauno nerūsējošā tērauda amortizatoru korozijizturīgo sēriju (CRS). Uzņēmums demonstrēja šo jauno Enidine ECO un ECO OEM sērijas ekoloģisko amortizatoru modeli McCormick Place North ēkā Čikāgā no 12. līdz 17. septembrim.

"Ar šo paplašinājumu Enidine paplašina savu jau tā plašo enerģijas absorbcijas produktu klāstu ar nerūsējošā tērauda un videi draudzīgu risinājumu rūpnieciskiem lietojumiem skarbā vidē," teica Gregs Hermans, Enidine rūpniecības pārdošanas direktors. "Jauninājums atbilst Enidine klientu vajadzībām un ir balstīts uz plašiem pētījumiem un klientu atsauksmēm. Mēs priecājamies par šo jauno augsti izstrādāto, pret koroziju izturīgo risinājumu līniju, kas piedāvā izturīgākas iespējas."

Nerūsējošais tērauds ir izturīgs un izturīgs metāls, kas apvieno izturību un aizsardzību pret koroziju, turklāt iztur augstāku darba spiedienu un temperatūru nekā tradicionālie materiāli. Enidine CRS sērija izmanto šīs priekšrocības papildus videi draudzīgai konstrukcijai ar videi nekaitīgiem šķidrumiem, kas ir pietiekami elastīgi, lai pielāgotos dažādiem apstākļiem enerģijas absorbcijas lietojumos.

Enidine jaunajos CRS nerūsējošā tērauda amortizatoros ietilpst:

Ārējais cilindriskais korpuss un rūdītais virzuļa stienis izgatavoti no nerūsējošā tērauda
Līdzīgi izmēri kā populārajos ECO un ECO OEM modeļos
Nerūsējošā tērauda uzstādīšanas piederumi, piemēram, džemperu uzgriežņi un apturēšanas apkakles

Enidine amortizatoru pašreizējās produktu līnijas papildinājums ir izdevīgs nozarēm, kurās ir sarežģīti vides apstākļi, piemēram, biežas, augsta spiediena mazgāšanas procedūras medicīnā, pārtikas rūpniecībā, iepakojumā, ķīmiskajā un jūras rūpniecībā.

Vairāk ziņu

Apmeklējiet mūs

MRO Europe 2023

ExCEL Londona, Apvienotā Karaliste

Stends...