Katalogs

TELE Haase Steuergeräte GmbH

TELE Haase Steuergeräte GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008
  • DIN EN ISO 14001:2004

TELE Haase Steuergeräte GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008
  • DIN EN ISO 14001:2004

20.10.2022 00:10

eCap - enerģijas sensors palīdz taupīt enerģiju

TELE Haase eCap ir enerģijas sensors ar komunikāciju, kas paredzēts precīzai analogo vērtību mērīšanai, lai veiktu digitālu datu apstrādi. Tas pārraida izmērītos datus, izmantojot Modbus uz PLC vai IoT moduli uz mākoni, un to var izmantot universāli, pateicoties tā elastīgajai funkcionalitātei. Jaudas sensors, kas tiek modernizēts bez lielām pūlēm, apkopo visus attiecīgos digitālos datus mašīnu un sistēmu optimizācijai un palīdz klientiem ietaupīt enerģiju, kas ir izdevīgi gan mašīnām, gan budžetam.

Enerģijas patēriņa mērīšana un optimizēšana
TELE eCap palīdz klientiem saprātīgi izmantot enerģiju un samazināt ekspluatācijas izdevumus. Precīzs analogo elektrisko vērtību mērījums, ko nolasa no iekārtas ar eCap, nodrošina lietotājam uzticamu datu bāzi, ko var digitāli apstrādāt, sagatavot analīzei un vizualizēt. ECap ir universāli lietojams, un tas nodrošina vajadzīgo informāciju daudzām dažādām pielietojuma jomām. Pateicoties ātrai datu pārraidei, eCap ļauj nekavējoties reaģēt uz mainīgajiem apstākļiem. Tādējādi iegūtie digitālie dati ne tikai aizsargā iekārtu no bojājumiem vai bojājumiem, bet arī palīdz optimizēt efektivitāti un veiktspēju.

eCap ir ideāli piemērots:
  • Enerģijas pārvaldība
  • Energoefektivitātes palielināšana
  • Slodzes līdzsvarošana
  • Procesu un iekārtu uzraudzība
  • Prognozējamā apkope
  • Dati kā noteicošais faktors

ECap mēra spriegumu un strāvu ar ļoti augstu izšķirtspēju un aprēķina daudzas citas vērtības, piemēram, jaudu, jaudas koeficientu, enerģiju vai frekvenci. Saziņa notiek, izmantojot Modbus RTU. Ja mērījumu dati no mašīnām un sistēmām ir digitalizēti, robežvērtības un sistēmas funkcijas var iestatīt, izmantojot mākoņdatošanu vai PLC, izmantojot programmatūru. Turklāt datus var reģistrēt un izmantot datu ieguvei. Tas dod:m lietotājam iespēju veikt analīzi, pieņemt tālredzīgus lēmumus, lai optimizētu lietojumprogrammas veiktspēju.

Atkarībā

no lietojuma

eCap

var apvienot ar PLC, IoT vārtejām vai līdzīgām sistēmām

.

eCap pārsteidz ar augstu tehnisko veiktspēju:
Lieliska paraugu ņemšanas izšķirtspēja: 24 bitu
Ļoti augsta jutība: 1/100

.

000 FMR
Augsts paraugu ņemšanas ātrums: 9800 paraugu/s
Ļoti augsta precizitāte: līdz 0,01 %
Digitālā ieeja papildu monitoringa funkciju vietējai integrācijai.
Digitālā izeja uzraudzītās ierīces, piemēram, piedziņas vai aizsardzības releja, vietējai aktivizēšanai.


Ērta uzstādīšana un personalizēšana
eCap ir kompakts uzstādīšanas platums - 45 mm/1,8 collas, un to var viegli parametrizēt ierīces priekšpusē, izmantojot skrūvgriezi bez sprieguma. Klientam pielāgotas funkcijas ir viegli ieviešamas un nodrošina precīzu analogo vērtību un tendenču digitālo attēlu. Programmatūras atjaunināšana tiek veikta, izmantojot Modbus RTU.

Ar PLC vai IoT moduli
TELE eCap lietojuma piemērs ir kombinācija ar PLC. Šeit analogās elektriskās vērtības tiek nolasītas no mašīnas, pārveidotas ciparu vērtībās un pa kabeli (Modbus RTU) nosūtītas uz Modbus master. Šis variants ļauj klientam piekļūt digitālajiem datiem tieši uz vietas un nekavējoties reaģēt uz mašīnas darbību.

Ja eCap ir apvienota ar IoT moduli, no mašīnām savāktos datus var pārsūtīt uz mākoni, izmantojot interneta savienojumu. Tādējādi lietotāji ar dažādām ierīcēm (datoru, planšetdatoru, mobilo tālruni utt.) var piekļūt digitālajiem mērījumu datiem no jebkuras vietas pasaulē. Praksē eCap var integrēt gan jaunās, gan esošajās sistēmās (modernizācija).