Katalogs

ARNO-Werkzeuge Karl-Heinz Arnold GmbH

ARNO-Werkzeuge Karl-Heinz Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001

ARNO-Werkzeuge Karl-Heinz Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001

14.11.2022 00:11

Visaugstāka urbšanas veiktspēja: SHARK-DRILL2 dažādiem diametru diapazoniem un urbšanas dziļumiem: ARNO-Werkzeuge Karl-Heinz Arnold GmbH

Ļoti izturīgs, stabils un precīzs: Ja meklējat alternatīvu cietskābsudraba urbjmašīnām ar maināmām griezējplāksnēm, SHARK-DRILL2 ir pareizā izvēle. Pateicoties iekšējai dzesēšanai ar optimizētu dzesēšanas šķidruma izplūdi, platām skaidu kamerām, pilnīgam pārklājumam, kā arī vienmērīgai skaidu kameras izvadīšanai apkaklē, šī sistēma viegli tiek galā ar lielu skaidu daudzumu pie lieliem padeves ātrumiem. Optimālais virsmas kontakts turētājā nodrošina papildu stabilitāti lielu aksiālo spēku gadījumā.
Lai ar SHARK-DRILL2 izcilo precizitāti varētu apstrādāt gan tēraudu, gan nerūsējošo tēraudu, gan krāsainos metālus un lietos materiālus, karbīda griezējplāksnītes ir pieejamas dažādās markās un ģeometrijās ar uzgaļa slīpējumu, kas nodrošina izcilu centrēšanas īpašības. Plāksnītes var ērti un ātri nomainīt uzstādītā stāvoklī, savukārt Torx Plus® skrūves ar vilkšanas efektu nodrošina drošu un stabilu montāžu. Tā kā viens turētājs ir piemērots vairākiem urbju diametriem, jūs ietaupāt arī laiku un naudu. Rezultāts: Jūs gūsiet labumu no ļoti labām urbumu pielaidēm un augstiem padeves ātrumiem - līdzīgi kā cietskābsudraba urbiem - ar īpaši pievilcīgu cenas un kvalitātes attiecību.

Vairāk ziņu

Rezultāts ir ilgs darbarīka kalpošanas laiks un augsts ātrums, kā arī droši procesi. Ī...