Katalogs

EdmoLift Hebetechnik GmbH

17.11.2022 02:11

EDMOLIFT PIEDĀVĀ PASAULEI PACELŠANAS RISINĀJUMUS!

EdmoLift ir viens no pasaulē lielākajiem šķērveida pacēlāju, palešu pārvietošanas produktu un materiālu pārvietošanas palīglīdzekļu ražotājiem.

EdmoLift jau vairāk nekā 50 gadus piegādā pacēlāju galdus un materiālu pārvietošanas risinājumus. Produktus var atrast dažāda lieluma un nozaru uzņēmumos.

1990. gadā Vācijas uzņēmums Mansson Schweden Import GmbH sāka pārdot EdmoLift AB produktus. EdmoLift AB 1964. gadā Hērnosandā, Zviedrijā, dibināja Torbjorns Edmo. 1993. gadā uzņēmumi apvienojās, un kopš tā laika uzņēmums darbojas kā EdmoLift Hebetechnik GmbH.

Nepieciešamība pēc ergonomiskām pacelšanas sistēmām vienmēr ir attīstījusies. Pavērsiena punkts mūsu darbā Eiropas tirgū bija gadsimtu mijā, kad tika ieviests EdmoLift patentētais lift-tilt dizains. Papildus plašam izstrādājumu klāstam mēs piedāvājam arī īpašu dizainu.

Pateicoties mūsdienu tehnoloģijām, Vācijas filiāle darbojas kā Zviedrijas mātesuzņēmuma nodaļa.

MŪSU PRODUKTI
EdmoLift ražo pacēlāju galdus gandrīz visiem pielietojumiem un visām nozarēm, sākot no nelielu detaļu pārvietošanas līdz iekraušanas pacēlāju galdiem vai preču pacēlājiem. Galdu celtspēja ir no 200 kg līdz 10000 kg. Produktu klāstā ir vairāk nekā 300 standarta modeļu, kā arī pēc pasūtījuma izgatavoti produkti un produkti ar nozarē unikālu konstrukciju un dizainu.

EdmoLift ikdienas darba sastāvdaļa ir jaunu produktu izstrāde, kā arī esošo modeļu pārskatīšana.

Kāpēc EdmoLift?
Mūsu ideja ir ražot un piegādāt pacēlāju galdus, ratiņus, pacēlājus, platformas, elektriskos pacēlājus un materiālus, lai apmierinātu mūsu klientu vajadzības pēc ergonomiska un efektīva darba procesa. Cieši sadarbojoties ar mūsu produktu izstrādātājiem un mūsu klientiem - lietotājiem, mēs cenšamies piedāvāt produktus tehnoloģiski labā līmenī, konsekventu dizainu un konkurētspējīgas cenas.

  • Visas ierīces ir CE testētas, un tām ir sertifikāts, kā arī atbilstības deklarācija.
  • Pilnīgs atbalsts montāžai, apkopei un apkalpošanai.
  • Visu modeļu rezerves daļas ir noliktavā, lai tās varētu nosūtīt tajā pašā dienā.
  • Daudzi pacēlāju galdi ir noliktavā un var tikt piegādāti nekavējoties.
  • Mūsu pacēlāju galdiem, elektriskajiem pacēlājiem un pacēlāju platformām ir pieejamas daudzas opcijas, piemēram, rotējošas platformas, slīpēšanas ierīces, slodzes atloki, aizsargsvārki vai aizsargi, riteņu bāzes, vārti un vārtiņi, kas atbilst jūsu prasībām.
  • Vienības var izgatavot pēc pasūtījuma atbilstoši klienta specifikācijām.
  • EdmoLift pacelšanas galda vidējais kalpošanas laiks ir vairāk nekā 15 gadi. Laba apkalpošanas un tehniskās apkopes koncepcija nodrošina bezrūpīgu ekspluatāciju, kā arī atbilstību tiesību aktiem.
  • EdmoLift pārdošanas inženieriem ir vairāk nekā 150 gadu pieredze darbā ar šķērveida pacēlāju galdiem - 1. vieta nozarē.
  • 100% aptaujāto klientu novērtē EdmoLift produktus un pakalpojumus kā labus, ļoti labus vai izcilus.

Vairāk ziņu


EdmoLift piedāvā nozares pirmos standartizētos hidrauliskos pacēlāju galdus, kas paredzēti...