Katalogs

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

06.12.2022 00:12

Rūpnieciskās gāzes atsperes no ACE: nerūsējošā tērauda varianti paplašina pielietojuma jomas

Rūpnieciskās gāzes atsperes ir ideāli piemērotas kā praktiski palīglīdzekļi pārsegu, vāku un atloku atvēršanai un aizvēršanai. ACE Stoßdämpfer GmbH piedāvā šos mašīnu elementus kā rūpnieciskās gāzes saspiešanas un stiepes atsperes. Tie viegli un droši atbalsta lietotāja muskuļu spēku, un dažādas nerūsējošā tērauda versijas papildus paplašina pielietojuma klāstu.

ACE rūpnieciskās gāzes spriegošanas atsperes, kā arī rūpnieciskās gāzes saspiešanas atsperes ir pieejamas no nerūsējošā tērauda sakausējumiem V2A un V4A ar tipa apzīmējumiem GZ-15 līdz GZ-40 un GS-15 līdz GS-40 ar korpusa diametru no 15 līdz 40 mm. Turklāt rūpnieciskās gāzes atsperes tiek piedāvātas izmēros no 8 līdz 12 mm kā GS-8 līdz GS-12 tipi V4A. Patrick Czeckay, ACE tehniskais konsultants, kas atbild par rūpnieciskajām gāzes atsperēm, skaidro šādas situācijas iemeslus: "Mūsu mazie GS tipi retāk tiek pieprasīti no nerūsējošā tērauda, un, ja tie tiek pieprasīti, mūsu klienti pieprasa izturīgāku V4A sakausējumu. Rūpniecisko gāzes vilces atsperu gadījumā nav pieprasījuma pēc vēl mazākiem nerūsējošā tērauda veidiem, jo to konstrukcija ļauj ietaupīt vietu." Kvalitatīvā atšķirība starp abiem nerūsējošajiem tēraudiem ir tā, ka V4A sastāvā esošais hroma-niķeļa tērauds joprojām satur molibdēnu. Tāpēc kuģubūvei, piemēram, lūkas pacelšanai vai regulēta ātruma nodrošināšanai, pagarinot laivas, uzņēmums no Langenfeldes Reinzemē galvenokārt piedāvā no V4A nerūsējošā tērauda izgatavotus tipus. Atšķirībā no V2A sakausējuma šis sakausējums ir izturīgāks pret koroziju un jūras ūdeni molibdēna satura dēļ. Visas ACE nerūsējošā tērauda gāzes atsperes ir izturīgas pret apkārtējās vides ietekmi, un tās pārsteidz ar savu uzticamo darbību, pievilcīgo izskatu un ilgo kalpošanas laiku. Augstas kvalitātes piederumi piedāvā klientiem iespēju pašiem tos uzstādīt mašīnās un sistēmās, jo īpaši tāpēc, ka savienojuma daļas ir pieejamas arī no nerūsējošā tērauda. To spīdīgā izskata dēļ tās bieži izmanto vietās, kur ir sabiedriskā kustība. Citādi tās izmanto, ja higiēnas prasības ir vēl stingrākas, piemēram, medicīnas un tīro telpu tehnoloģijās un pārtikas rūpniecībā. Tāpēc tās tiek pildītas ar pārtikas eļļu, kas atbilst FDA 21 CFR 178.3570 prasībām. Citas pielietojuma jomas ir automobiļu un iekārtu projektēšana, kā arī militārās, vides un ūdensapgādes tehnoloģijas.

ACE rūpnieciskās gāzes atsperes ar vārstu tehnoloģiju un pilnīgu servisu

Šo ACE risinājumu pārsteidzoši labā kontrolējamība galvenokārt skaidrojama ar to, ka rūpnieciskās gāzes atsperes var individuāli piepildīt ar slāpekli, pateicoties visos tipos izmantotajai vārstu tehnoloģijai. Izmantojot šo tehnoloģiju, spēkus var precīzi pielāgot attiecīgajam pielietojumam, iztukšojot vai uzpildot slāpekli uz vietas, atkarībā no klienta vēlmēm, izmantojot uzpildes kārbu. ACE speciālisti ne tikai atbalsta klientus šajā jomā, bet ir arī jebkurā laikā pieejami, lai sniegtu konsultācijas un izstrādātu dizainu pa tālruni vai tieši palīdzētu ar klientiem specifiskiem risinājumiem. No vienas puses, pakalpojums tiek sniegts tiešsaistē, izmantojot e-pastu vai tērzēšanu, no otras puses, klienti aizvien biežāk izvēlas ceļu, izmantojot gāzes atsperu aprēķināšanas un konfigurēšanas rīkus. Tas ir arī tāpēc, ka attiecīgā programmatūra ir intuitīva un vizuāli pievilcīga un piedāvā iespēju izvēlēties 2D vai 3D skatījumu.


.

Vairāk ziņu

Daudzos uzņēmumos digitalizācija un taupīgas vadības pieeja tiek uzskatīta par vēlamu novājēšanas...

Testējot ratiņkrēslus, ražotāji saprotamu iemeslu dēļ rīkojas droši. Tas ...

Testējot ratiņkrēslus, ražotāji saprotamu iemeslu dēļ rīkojas droši. Tāpēc trīs me...

22.12.2023 01:05

Drošības amortizatori
Avārijas apstāšanās speciālisti atzīmē pirmizrādes filmās un televīzijā
Kad runa ir par rūpniecisko amortizācijas tehnoloģiju, ACE ir viens no pirmajiem, uz kuru vēršas lielākā daļa inženieru un projektētāju visā pasaulē. Neatkarīgi no tā, kādi jautājumi šajās dienās ir ekspertiem, ACE vienmēr ātri uz tiem atbild - vai nu tiešsaistē, vai sazinoties personīgi uz vietas.

Ratiņkrēslu dizainā ir daudz iespēju uzlabojumiem. To pierāda vienass Hoss Mobility, kas tika izs...